Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jan 2025, 08:58:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Asus EEE 4G  (Pročitano 8062 puta)
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Serbia
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Samsung D880
Pazario juce. Extra je, Xandros je nikad brzi. Ukljuci iskljuci za 20sec.

Drugi utisci slede.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 20:53:53 od bura »
IP sačuvana
social share
Mrav zna orla, ali orao ne zna mrava.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Odradjena instalacija Win OS-a preko externe optike  Smile

instalacija prosla bez problema, isti se butuje za 27 sek  Smile drivere za zvuk i grafiku je pronasao bez problema  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dobar mali  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
@ Bg: Mozes da uradis 3D Mark za mene? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
ne  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC tytn
googlao sam i video da su muke instalirati xp na Asus Eee pc 4g surf modelu

nikakve muke instalirati XP... mada ako se koristie nlite obratite paznju koje funkcije skidate sa xp... ja sam moj instalirao 4x u 1 danu... ali sam ga sada lepo skresao na 900mb sa sve ofisom, svim drajverima, pdf citacima, mesendzerima... generalno sa svime sto mi treba...

mada sam imao problema sa instalacijom zvuka i mrezne... ali ako se rucno odradi a ne preko auto inst sa DVD-ja nije problem!

Sa 1gb rama, temp folderima na ramdrive-u i iskljucenim prefetch-om butuje XP za 19sec!!!! Bolje od 6x skupljeg laptopa koji imam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
googlao sam i video da su muke instalirati xp na Asus Eee pc 4g surf modelu

nikakve muke instalirati XP... mada ako se koristie nlite obratite paznju koje funkcije skidate sa xp... ja sam moj instalirao 4x u 1 danu... ali sam ga sada lepo skresao na 900mb sa sve ofisom, svim drajverima, pdf citacima, mesendzerima... generalno sa svime sto mi treba...

mada sam imao problema sa instalacijom zvuka i mrezne... ali ako se rucno odradi a ne preko auto inst sa DVD-ja nije problem!

Sa 1gb rama, temp folderima na ramdrive-u i iskljucenim prefetch-om butuje XP za 19sec!!!! Bolje od 6x skupljeg laptopa koji imam Smile

Mislim da nisu dzabe stavili osiromasenu verziju Linuxa na ovo chudo. Xp je sigurno sporiji, jer je i zahtevniji. Kakva su tvoja iskustva u poredjenju sa brzinom Japanska_kultura?
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 18:54:34 od Growlboy »
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC tytn
@Growlboy

Linux za kucnu primenu, za ne leet hakere Smiley) tj obicne korisnike je sasvim nepraktican, suvise komplikovan za mene... pogotovo ovaj xand. sto se isporucuje uz eee-ja.

Malo je linux brzi kod butovanja, ali opet kada uporedim kolicinu aplikacija i generalno samu upotrebljivost xp...ta mala prednost bledi.

Xp najnormalnije radi, bez ikakvih stucanja, seckanja i bilo cega...ako se malo potrudite (skresete velicinu nlite-om, napravite ramdrive, iskljucite prefech, instalirate program za OC i IDEALNO stavite giga(sasvim dovoljno) rama... ) necete primetiti razliku  izmedju normalnog lapa i ija!!! Naravno ovo sve vazi u okviru normalnog koriscenja, surf, obrada teksta, filmovi cak i igrice (uspeo sam da pokrenem cs). Sada p.shop i neke zahtevne programe nisam isprobavao... i ko bi radio nesto zahtevnije na 7''!

Najveci minus Iju je mala memorija SSD... i to je najveci problem za xp, jer fala bogu svi znamo koliko on pravi smeca dok radi. Mada i to se lako resi raznim programcicima. Nee bih preporucivao "izmestanje" OS na spoljasnju karticu jer eee ima tendenciju da jako greje taj citac pa kartice vrlo brzo prsnu. (ako se stalno koriste /pisi/brisi i to...)

Da rezimiram, imao sam najbolju nameru da zadrzim standardni Linux koji je dosao uz njega, koristio sam ga par dana, super je to da ga mozete paliti i gasiti milion puta dnevno kao da je digitron, i to bez brige da ce vam se sistem smrznuti... ali kada sam pokusao instalirati operu i ubaciti joj precicu u GUI (da je ne bih morao svaki put pokretati iz konzole)...posle te jednocasovne borbe zbog tako malog programa sam odmah poceo traziti po netu kako da inst xp na njega, i evo ne mogu da se pozalim.

Dakle, Linux ostaviljam hakerima i ljubiteljima, jeste malo brzi, al ne dovoljno da opravda njegovu neprakticnost.
Predpostavljam da su ga stavili kao osnovnu opciju samo da bi eee bio jeftiniji, jer je ovaj dzabe...jel?! Smiley Zamislite koliko bi cika billi naplacivao "specijalnu" ediciju xp-a!

Ja imam 4G black, 1bg rama, 4gb SD karticu, xp sp2 nlited (mada sam imao i kompletan xp koji je radio bez problema, al je zauzimao dobar deo SSD-a) - koji radi u full detalja i efekata i ne mogu da se pozalim.

P.S. nisam nepismen, kucam ovo na Iju, ima jako malu tastaturu a ja prilicno veliku saku, tako da se izvinjavam zbog svih greski, sto pravopisnih sto gramatickih...al mrzi me da ispravljam sada! Smiley) Primite moje izvinjenje jos 1
« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 03:04:33 od Japanska_kultura »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
   Ma iljadu vrsta Linuxa, pola je krsh  Smile . Taj Xandros ionako nije bash popularan, ne znam zashto nisu bar neki Ubuntu stavili, pa i on je dzabe Smile A to pokretanje iz konzole je prevazidjeno ihiihi , mislim moze i tako , al to je odlika matorih Linuxa bre.
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC tytn
Cenim da oni i nisu previse zeleli da ulazu u OS koji dolazi sa njim, jer je cilj Ija da bude sto je moguce jeftiniji (ako je neko imao prilike da vidi njegov standardni memorijski modul...haos...tacno zraci jeftinoca iz njega!!!).
Oni su i predvideli da ce vecina korisnika ili preci na XP (zato i svi potrebni drajveri idu uz njega), ili iinstalirati neki dr. OS po svome nahodjenju.
Koliko sam citao negde, taj Xandros i nije cist Xan...nego su uzimali ne znam sta od nekog drugog Linuxa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jan 2025, 08:58:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.