Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astrologija - nauka ili sujeverje?  (Pročitano 30561 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
ni ja ne razumijem ljude kao ti i nije mii jasno sta uopste trazis na ovakvom podforumu kad ne vjerujes u astrologiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4S 16GB
neinformisanost?  Smile
to je za mene glupost, i ne razumem ljude koji veruju u to...

Ko si bre ti da odredjujes ste je glupost a sta nije? Ne razumes... stvarno strashno.
Cuj da si procitao moj post trebao bi da prestanes da se blamiras. Rekoh ti nema tu sta da se veruje ili ne, praksa dokazuje sve. Neki su stvar proucavali pa znaju o cemu se radi neki nisu pa je smatraju gluposcu, nek vam je na casti sto tako povrsno sudite.
ok to za planete, ali da ti iz pasulja vidi sudbinu ili iz karta, ma jeste...
one astrologe na tv-u, ne razumem kako moze neko da baca pare na to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
neinformisanost?  Smile
to je za mene glupost, i ne razumem ljude koji veruju u to...

Ko si bre ti da odredjujes ste je glupost a sta nije? Ne razumes... stvarno strashno.
Cuj da si procitao moj post trebao bi da prestanes da se blamiras. Rekoh ti nema tu sta da se veruje ili ne, praksa dokazuje sve. Neki su stvar proucavali pa znaju o cemu se radi neki nisu pa je smatraju gluposcu, nek vam je na casti sto tako povrsno sudite.
ok to za planete, ali da ti iz pasulja vidi sudbinu ili iz karta, ma jeste...
one astrologe na tv-u, ne razumem kako moze neko da baca pare na to...

U pasulj nikad nism gledoa pa o tome necu da ti pricam. Tarot takodje daje svoje praktichne rezultate ( citaj tachne prognoze ). Postoji nesto sto se zove laik, e takvi su ljudi koji bacaju pare na astrologe po tv-u i postoji nesto sto se zove sharlatan takvi su uglavnom astrolozi po tv-u(ne mogu svima da im sudim mozda postoji stvarno neki doabr astrolog tamo). Da je astrologia prihvacena i priznata kao nauka sve bi to bilo suzbijeno.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e pa vidis iz pasulja mnogo moze stvari da se sazna
..ali treba znati kako  Smile

astrologija jeste nauka,a kako marye rece ne znam ni sta radis na ovom podforumu,ne samo ti,nego svi ljudi poput tebe.
ne vjerujete u astrologiju ok..ali zaobidjite ovo mjesto  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Nije na odmet da ponovimo:

reč astrologija grčkog je porekla i u bukvalnom prevodu znači '' nauka o zvezdama''. Ovo naše nebo koje stalno gledamo, naša polulopta pretrpana projekcijama udaljenih svetova, sve je to - Zodijak, što na grčkom znači životinjski krug.
Dok je astronomija bila i ostala nauka koja se bavi proučavanjem položaja i kretanja nebeskih tela, dotle astrologija ispituje uticaj zvezda na ljudski život. Sva ova sazveždja su bila poznata i pre Grka, ali su baš oni podelili krug zodijaka na 12 delova od trideset stepeni. Svakom delu dali su ime po dominirajućem sazveždju (znaci su dobili imena prema sličnosti i sazveždjima), pa tako imamo 12 jednakih isečaka kroz koje prividno prolaze planete.
Pravi početak astrologije ne može se lako ustanoviti, jer verovatno doseže u praistorijska vremena, ali postoje dokazi da je ona nekoliko hiljada godina nove ere uživala izvanredan ugled kod naroda visokih kultura.
Prvi ozbiljniji napori učinjeni su u Mesopotamiji, gde pouzdani natpisi datiraju od 2400 godina pre nove ere.
Svojim mukotrpnim radom Haldejci koji su istovremeno bili astrolozi i matematičari, udarili su temelje savremenoj astrologiji.
U 15. i 16. veku su u Parizu, Padovi i Bolonji postojali čuveni univerziteti, kao i specijalni kursevi i izvrsni profesori.
Veliki teolog i astrolog Toma Akvinski verovao je da zvezde jako utiču na telo i karakter jedinke. Od 1513. do 1521. za vladavine pape Lava VI, na Papskom univerzitetu osnovana je katedra za astrologiju.
Nema nikakve sumnje da su čuveni astronomi Galilej, Kepler i Kopernik bili i iskusni astrolozi.

Postojanje egipatskih astrologa u biblijskim vremenima predstvalja istorijsku činjenicu.
A i setite se početka Biblije, ko je predvideo rodjenje Isusa Hrista i na osnovu čega.... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
@ milena
To sto se ne slaze sa nama ne znaci da nije dobrodosao ovde.
@Makishon lepo objasnjenno.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
ocigledno da su neki preskocili i osnovnu skolu a kamo li sta drugo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ili horoskop... totalno sranje...
sada znaci pise npr. biku , da zdravlje nije u redu i imace grip bla bla... i znaci svi koji su u znaku bik treba da se razbole... ma da...
a u pasulju mozes jedino da vidis da li je dobar ili nije...

Makishon: A i setite se početka Biblije, ko je predvideo rodjenje Isusa Hrista i na osnovu čega....
da, ali na casu veronauke prof. je rekao da je jedini covek koji je video buducnost i to doziveo je Jovan krstitelj,ostali su govorili gluposti da ce da se dese posle njihove smrti, i kada umru, bas ih briga da li ce to biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
ili horoskop... totalno sranje...
sada znaci pise npr. biku , da zdravlje nije u redu i imace grip bla bla... i znaci svi koji su u znaku bik treba da se razbole... ma da...
a u pasulju mozes jedino da vidis da li je dobar ili nije...
Horoskop znaci onaj koji gleda na vreme. Pogresna je rec izabrana za novinske prognoze. Batali to i to je sharlatanstvo nema veze ni sa jednom granom astrologije
Makishon: A i setite se početka Biblije, ko je predvideo rodjenje Isusa Hrista i na osnovu čega....
da, ali na casu veronauke prof. je rekao da je jedini covek koji je video buducnost i to doziveo je Jovan krstitelj,ostali su govorili gluposti da ce da se dese posle njihove smrti, i kada umru, bas ih briga da li ce to biti...

Kakve veze to ima sa popovima i profesorima verske nastave ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4S 16GB
rodjenje Isusa nema veze sa veronaukom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.