Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:09:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 405960 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da znam odgovor - naravno da bih ti odgovorila.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
a kojim poljem u horoskopu su predstavljene javne škole za odrasle tipa na kojima se upisuju kursevi stranih
jezika,informatike,računovodstva i slično?
jel to merkur i 3.kuća ili 5.i znak lava? jel ima to kakve veze što su te škole javne ili se mogu tumačiti kao srednja?

evo ja imam ovo pa ako ti moze pomoci  sto

III kuća 

Treća kuća ukazuje na snagu, sposobnosti, silu, vlast, uticaje, energiju, trud, nastup, drskost, elastičnost, napredak, unapredjenja, poboljšanja, junačnost, hrabrost, odvažnost, postojanost, držanje, hod, kretanje, pokretljivost, prevoz, intelekt.

V kuća 

Peta kuća je vezana za obrazovanje, vaspitanje, podizanje, gojenje, inteligenciju, sposobnost razumevanja, shvatanja, sporazume, intelekt, znanje, učenje, stipendije. Govori nam o presudama, rasudjivanju, oštroumnosti, razboritosti, prisustvu duha, sklonostima, duhovitosti, dosetljivosti, savetima, mudrosti, manerama, mišljenju, obaveštenjima, politici, vladanju, načelima života, moralnim kodeksima, zapovestima, javnosti, zabavma, sportu, predstavama, razonodama, društvu

VI kuća

Šesta kuća nam ukazuje na neprijatelje, protivnike, navike, nepovoljnosti, obaveze, odgovornosti, svakodnevni rad, okrutna dela, osećanjima odbojnosti, nesrećnim slučajevima, uzbunama, opasnostima, strepnjama, odvajanju, sumnjama, brigama, udarcima, štetama.  Govori nam o ličnim sposobnostima uvida, analize, planiranja.

IX kuća

Deveta kuća nam govori o moralnim kvalitetima, uspešnosti, dobrobiti, sudbini, dužnostima, obavezama, poštovanju, vrlinama, moći, sreći, uspehu, poštovanju, cenjenosti, rukovodjenju, držanju, ponašanju, nadzoru, praćenju, upravljanju sposobnosti vodjstva, vernosti, nevinosti, religioznosti, crkvi, naklonjenosti drugih, duhovnim kvalitetima, visokom obrazovanju, sudskim institucijama, vojsci, izdavaštvu, putovanjima.

X kuća

Deseta kuća ukazuje na zanimanje, profesiju, biznis, nameštenje, specijalne dužnsoti, poslovanje, napor, aktivnosti, sklonosti, upotrebljavanje, špekulacije, napor, trud, stvari, firme, interese, brige, obzir, potvrde, pečate, ovlaštenja, službena dokumenta, poštovanje, obazrivost, gnev, ozlojedjenost, delovanje, poziciju, status, sastanke, zasedanja, veća, ambiciju, milost, odnos prema drugima, reputaciju, zaposvesti, naloge, autoritete, dostojanstvo. Govori o prilikama, povodima, predmetima, namerama, neslaganjima, razlozima, podsticajima, posledicama.

XI kuća 

Jedanaesta kuća ukazuje na zasluge , područje delovanja, namere, planove, želje, penziju, sposobnost sticanja, tekovine, pristupe, dobitke, zarade, napredovanja i pobede, profite, zbirke, udruživanja, socijalne aktivnosti, opseg delovanja, granice, susedstvo, stariju barću i sestre.  Pomaže da se uoče mogućnosti.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2007, 11:03:33 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
marye, lepo  Smile ... sad baš i mene zanima gde bi se kursevi mogli svrstati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
hvala marye na trudu...ajde ako još netko zna, sad sam baš postavila zanimljivo pitanje za mozganje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
kursevi se mogu slobodno svrstati u 3 kucu.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Kako posmatramo kucu kada nam se samo dva- tri zadnja stepena nekog znaka nalaze u toj kuci a ostatka kuce je u drugom znaku,sta ako npr. kuca pocinje na 26 stepenu Skorpije a zavrsava na 28 stepenu strijelca i recimo ima Jupitera na 1 u strijelcu Urana na 5 a Nepuna na 27 u Strijelcu...
Zanima me vladar kuce,jel i dalje Pluton i dal se Neptun tumaci u toj kuci ili se tumaci u narednoj?

Kakv uticaj ima Paras Fortunae na horoskop i sta ako je u trigonu sa Marsom i Lillith(oni nisu u medjusobnom aspektu) a nalazi se npr u prvoj kuci u Skorpiji  Smile

Ima li negde ovde objasnjenje aspekata sa AC i MC ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kuca pocinje na 26 stepenu Skorpije a zavrsava na 28 stepenu strijelca i recimo ima Jupitera na 1 u strijelcu Urana na 5 a Nepuna na 27 u Strijelcu...
Zanima me vladar kuce,jel i dalje Pluton i dal se Neptun tumaci u toj kuci ili se tumaci u narednoj?

Ako počinje u Škorpionu (bez obzira koji je stepen - ja npr. imam Asc tj. početak prve kuće na 27 stepenu Riba i to je moj Asc) ima dva vladara: Mars i Pluton. Odredi se koji je ''jači'' na osnovu toga kako je postavljen (valjda sad ne grešim)

Neptun se naravno tumači u toj kući - ali ima uticaja i na narednu (pošto je na kraju kuće).

Najbolje je da okačiš kartu u Indeks natalnih karata kako bi forumašima bilo lakše da ti odgovaraju na pitanja. Na osnovu opisa je teško sve to povezati u glavi  Smile

Imaš temu o MC - Medium Coeli. Koristi pretragu ili temu Sadržaj zanimljivih tema za lakše nalaženje tema koje te interesuju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
E hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 239
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zanima me da li neko zna šta znači to kada neko u svom natalu ima puno retrogradnih planeta (na primer 4: Jupiter, Uran, Neptun, Pluton)? Negde sam pročitala da je to sigurni pokazatelj karmičke kazne?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 2100
Vec vise od 3 godine pokusavam da nesto napravim od svog zivota, t.j. pokusavam da dobijem radnu i boravnu vizu za Austriju.Medjutim, jos nista od toga. Zelela bih da znam da li je moje mesto uopste ovde, ili negde drugo. Unapred sam vam zahvalna.
IP sačuvana
social share
Covek je posle svakog razocarenja pametniji...ali nikada dovoljno pametan da se ne bi.... opet razocarao....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:09:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.