Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 03:47:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 406018 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Zar se bračni partner ne gleda kroz Sunce?
Vrh polja u kom se nalazi neko polje, evo npr. sedmo ti predstavlja kako će brak početi.
Vladar tog polja valjda ne označava konkretno partnera nego kako će nam sa njim biti, kako će se nadalje stvari odvijati (na toukazuje i znak u kome se kuća nastavlja...).
Partner se vidi kroz Mars (ukoliko je momak) i Sunce (ukoliko je muž) pa se gleda u kom je znaku i kojoj kući - njegovi aspekti...
 Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ako sam te lepo razumela...

Najbitnije je da gledaš gde ti se nalazi vladar kuće koju posmatraš. Ako ti je vladar sedme npr. Merkur i ako je on u sedmoj...to bi bilo vladar sedme u sedmoj-pa za to postoji objašnjenje.
[/quote

mislim da si me ti dobro razumela.....procitala sam negde,sda mi je zao sto ne mogu da se setim gde,neko je napravio takvu vezu izmedju kuca,pa rekoh daj da ispitam.
znaci da rezimiram:
ako je Merkur u 9( mislim kad je 7 u Blizancima) onda je vladar 7 u 9,
ako je Me u 7 onda je vladar (u istom slucaju) 7 u 7... tako sam i mislila...

ako Me ode u 3 kucu i vladar je 7 i 9...ja sam posumnjala da tumaceci 7 i vladara Me u 3 mozemo reci e vidi taj Me je dosao i iz 9 pa da tako opisemo partnera na primer.............jaoj nadam se da sam makar razjasnila sta sam htela da pitam.
otprilike sam sigurna da se tako ne radi ali procitala sam da je neko negde to uradio pa sad ili je to bila greska u pisanju ili je taj neko jednostavno pogresio   Smile

E a sad meni nije nešto jasno... Smile  Smile da li se onda npr.iz moje treće kuće može videti njegova peta tj,ljubavni život, deca...iz moje osme -njegova druga (kako će finansijski stajati) i tako redom...dakle obrnutim tumačenjem...

da,tako se gleda..ide obrnutim redom,samo se iz tvoje 3 nece videti njegova 5 nego obrnuto znaci 9...
mada sam cula da je to vise nacin na koji ti vidis partnera.ko ce znati kad za sve postoje podeljena misljenja   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
E razumele smo se...možeš postaviti i neku kartu pa da utvrdimo gradivo što se tiče vladara  Smile
Ali dobro si razumela...uvek pogledaš vrh kuće - u kom je znaku...pa gde se nalazi vladar. On može biti i uistoj kući...to te zbunilo verovatno...(vladar sedme u sedmoj) ...

Hvala za objašnjenje Smile, ma pobrkala sam lončiće za treću...u pravu si njegova peta je moja deveta. Još da nam ovo neko potvrdi  Smile

Ja ne mogu da verujem kako se moja i karta mog momka poklapaju...
Moj Asc (Ribe) je kod njega DC
Moj Dc(Devica) je njegov Asc...
i ima još gomila stvari koje se poklapaju pa se iz toga možda može zaključitid a je on upravo Mr One
Zato dobro prouči tvoju sedmu kuću jer je to ustvari tvoj partner  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

sreca je u dvoje

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 10 10
Veeeeeliki pozdrav za moje drage astrologe i osobe od duse i srca koji se bave ovom tematikom,i ja,posto stvarno ne znam gde na ovolikom forumu da pitam i zamolim,a u natalne karte se ne razumem uopste,zamolio bih,ako neko od kompetentnih ima vremena,volju i zelju,i naravno,ako se to moze,da mi napravi pisani dokument,u pdf formatu ili txt...nesto u vezi mene,mojih osecaja,mog zivota,mog karaktera i svega u vezi mene,u znaku sam riba....dosta o meni znaju moji prijatelji kakav sam,sta sam,ko sam,vole me kao i ja njih,pun sam tajnih,i tako dalje,pa bih jako voleo,da mi neko se javi na pp,pa da ostavim svoje podatke i napise vezano za mene,moj zivot,moj znak,i sto ide uz to...posto verujem u sudbinu,u nevidljivo i neverovatno.Izvinjavam se ako sam malo skrenuo,jer ovo je veeeliki forum,pa sam odlucio da dodjem ovde u "obdaniste" Smile   i zamolim od srca ,nekog gospodina ili gospodju koja se bas razume u znakove,horoskop,pa da mi napravi pismenu formu,jer gledajuci natalne karte,ja se uopste ne razumem u to...Molim i izvinjavam se na ovako opsirnoj molbi.Hvala unapred,pa,kako god.
IP sačuvana
social share
zaboravi proslost,trpi sadasnjost,misli na buducnost
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Titanik,moze malo skromnije? Ne ljuti se,ali ti trazis izradu kompletne karte,ipak smo svi mi ovde da naucimo, i da podelimo ono sto znamo sa drugima.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

sreca je u dvoje

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 10 10
Pogresno si me razumila cosmisc girl...ja sam samo zamolio ako neko moze,zeli hoce,ako ne...nikom nista...a naravno da smo svi ovde da po nesto naucimo i .......imas lep pozdrav od mene....prihvatila ga ili ne:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Titanik1, mislim da sam te razumela da ne znaš tačno vreme svog rodjenja, bez karte je nemoguće tumačenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

sreca je u dvoje

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 10 10
Draga kolegice,pa sta da cinim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa objsnila sam ti preko privatne poruke sinoć, rektifikacija je jedini spas.

Možemo otvoriti novu temu pod nazivom rektifikacija...pa se nadamo da će neko pomoći...

Može? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

sreca je u dvoje

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 10 10
Moze li pp Smile     ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 03:47:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.