Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:04:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 406042 puta)
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ m28

0 stepenu je analogan znak Ovna, znaci od 0 do 2. je Ovan.
A sto se zaokruzivanja tice, neki astrolozi zaokruzuju i kada je 45`, ali zavisi kom stepenu taj tezi, ako je neki poseban kao 15. onda ce mnogi i 14 st. 30` uzeti kao 15. Smile
ISPRAVKA- 0 stepen ovna je pojačani ovan, 0 stepen bika pojačani bik itd. a 14,45 je uvijek samo 14-ti stepen, nikako 15-ti ako govorimo o Stojanovićevim stepenima...ja imam svoju teoriju o stepenima a kada bude potvrđena u praksi na mnogim primjerima saznat ćete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jaoj pogresno sam postavila pitanje mislila sam kako se racuna stepen kad je planeta u retrogradnom hodu,na primer moj Pluton na 1 st 58' retrogradan,da li je to 2 ili 1 stepen,tj da li se gleda stepen na koji ide ili onaj sa kog ide,jer vraca se 1 st Smile Smile
Gleda se stepen sa koga ide, dakle on je na 2-om stepenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
jaoj pogresno sam postavila pitanje mislila sam kako se racuna stepen kad je planeta u retrogradnom hodu,na primer moj Pluton na 1 st 58' retrogradan,da li je to 2 ili 1 stepen,tj da li se gleda stepen na koji ide ili onaj sa kog ide,jer vraca se 1 st Smile Smile
Gleda se stepen sa koga ide, dakle on je na 2-om stepenu...

tnx   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.0
Koliko je loš položaj urana u četvrtoj kući, sa opozicijom sa marsom koji se nalazi u 10 kući? I da li je stelijum planeta ovakav položaj: mesec, venera, mars u Biku-10 kuća( konjukcije) i hjiron takođe 10 kuća koja delimično zahvata ovna, pa se hjiron baš našao u tom delu ovna i šta može značiti stelijum planeta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima tko kakve tekstove o vladarima kuća u drugim kućama ili zna gdje ih mogu naći.. na netu naravno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
imam jedno pitanjce....    :flirty:

mozda je glupo.ali sta je tu je..

ajmo odmah kroz primer,ako se na vrhu  recimo 10  kuce nalazi Vaga,a na vrhu 5 kuce Bik,da li to znaci da posmatrajuci Veneru kao vladara 10-karijere mi karijeri  mozemo pripisati i karakteristike 5 kuce pa u tom kontekstu reci da ce necija karijera imati neke veze i sa znacenjem 5 kuce jer ta Venera vlada i 5 ...  :shakefist:

jos jedan primer: vladar 7 i 9 je isti,to je Merkur,sto ce reci da se na vrhu tih kuca nalaze Devica i Blizanci..
da li tako opisujuci 7 kucu kroz aspekte vladara,recimo opisujuci bracnog partnera mozemo  reci da ce on imati veze sa 9 kucom (da se moze upoznati u inostranstvu ili na fakultetu) jer je predstavljen Merkurom a taj Merkur dolazi i iz 9 kuce    Smile

Smile   
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 20:49:30 od m28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Linux
Browser
Galeon 1.2.11
m28, tacno je delimicno Smile

Za ovo sa Venerom si potpuno u pravu, i onda gledas prvo odnos ta dva polja kojima vlada, sta oni simbolisu, i kako se medjusobno dopunjuju, i aspekte koje vladajuca planeta/e pravi.

A u ovom drugom slucaju, isto kao i u prvom sto sam ti rekla, ne moze bas biti vrh 7. Devica, a 9. Blizanac, idi samo po krugu redom pa ces videti. Ali ako je npr. vrh 7. u Devici, a Merkur je odatle otisao u 9. polje koje bi u ovom slucaju bilo u znaku Skorpije (najverovatnije) onda ces gledati i aspekte Plutona (koji vlada tom Skorpijom), i Marsa (koji je takodje vladalac) zajedno sa ovim ostalima, onda ce to imati znacenje ovo koje si navela - mozda bracni partner u inostranstvu, ili na faxu, ili mozda neka opasnost od njega, fatalna ljubav....itd.
Nadam se da sam ti dobro objasnila  Smile

Ako ima jos bilo sta da ti nije jasno, pitaj, uvek ce se naci neko da ti odgovori  Smile   Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 00:33:30 od Lana89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
nije vazno da li moze da bude u ovom ili onom znaku samo sam dala primer,
inace ta dva primera predstavljaju istu situaciju samo sa razlicitim znacima........

vrh 7 u Blizancima a vrh 9 u Devici(to moze sigurno) i nije rec o situaciji kada Merkur ode u 9 ili u 7,pa da se gleda vladar tog polja u koje je otisao.

nego Merkur je recimo otisao u 2 ili 3 ...ili gde kod,ne  mislim na to,jer mi je to jasno.

ako 7 predstavlja brak,izmedju ostalog, pa se kroz vladara 7 moze videti i bracni partner,u navedenom slucaju to je Merkur,da li se u analiziranju partnera mogu uzeti u obzir neke karakeristike i 9 kuce pa da se recimo kaze da je mozda iz inostranstva ili nesto tog tipa,sto sam vec navela...iako taj Merkur nije otisao u 9 kucu,nego iz prostog razloga sto je Merkur vladar i te 9

da li je to moguce ili sam lupila glupost    Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ako sam te lepo razumela...

Najbitnije je da gledaš gde ti se nalazi vladar kuće koju posmatraš. Ako ti je vladar sedme npr. Merkur i ako je on u sedmoj...to bi bilo vladar sedme u sedmoj-pa za to postoji objašnjenje.
On u tom slučaju ne dolazi iz devete...iako je i vladar devete Merkur to se tumači kao: vladar devete otišao u sedmu-pa postoji objašnjenje za to (ali bi se to odnosilo na devetu kuću).

Sad ne znam ni da li sam lepo razumela šta si htela da pitaš, ne znam ni da li sam dala ok odgovor...ali postoje ovde ljudi koji će ti to fino objasniti  Smile

Ako želiš da znaš kakav je on, kako izgleda - gledaš u tvom horoskopu njegovu prvu kuću tj. to bi bila tvoja sedma. Tvoj DC je njegov Asc. To sigurno znam.

E a sad meni nije nešto jasno... Smile  Smile da li se onda npr.iz moje treće kuće može videti njegova peta tj,ljubavni život, deca...iz moje osme -njegova druga (kako će finansijski stajati) i tako redom...dakle obrnutim tumačenjem...

ili se takvo tumačenje radi samo kod blizanaca - jer su njihove karte identične...tj. imaju jednu kartu. Prvom rodjenom se tumači normalnim redom,a ovom drugom rodjenom obrnutim redom... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ne moze bas biti vrh 7. Devica, a 9. Blizanac, idi samo po krugu redom pa ces videti. Ali ako je npr. vrh 7. u Devici, a Merkur je odatle otisao u 9. polje koje bi u ovom slucaju bilo u znaku Skorpije

Uh kakav sam ja propust napravila.  Smile Tako ti je to sa nama početnicima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:04:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.