Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 405585 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
meni jedino sto je intersantno da mi je jupiter u strijelacu al u drugoj kuci.... dal bi se onda jupiter trebao gledat u 9 kuci? il
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Dok neko ne potvrdi ono što sam napisala pre, nemoj da mi veruješ...

Nego meni nije jasno šta nadalje...aspekti.

Na primer, moje drugo polje je u znaku Bika. Vladar tog polja je Venera. A Venera je otišla u četvrto polje. Aspekti koje Venera pravi sa dr. planetama važe za četvrto ili za drugo polje ?? (nemojte se smejati )
Ili..
U drugoj kući su mi Merkur i Sunce, aspekti koje oni prave sa dr. planetama važe za drugo polje ili za polja u kojima su im vladari?

Eto nije mi baš jasno to sa gledanjem aspekata... Help me pls  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kako ja mislim da se to dvoje kombinira
znaci vezano materijalno dok mozda materijalizam ces postic u 4 kuci tj obiteljskim vezama il preko svoje obitelji sto ces gradit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Anđela...imam pitanjce. Meni je u 1. Ve u Lavu...a vladar prve je ovan...nije mi jasni čije karakteristike gledam....da li venere u lavu?

2. mi je prazna...ali je vladar druge lav  tj venera....ona se nalazi u 1. i u konjukciji s Asc. Da li to znači da ću se po pitanju financija sama  morati pobrinuti ili ću pri trošenju biti orijentirana na sebe?

I još nešto....npr. 8. počinje u vodenjaku ali je većim dijelom u ribama. Čije karakteristike uzimam za 8. ?

Otkuda ti da ti je vladar prve Ovan?Pa vladar prve ti je Sunce,jer ti je Asc,vrh prve kuce u Lavu a Lavom vlada Sunce.
Sad trazimo Sunce gdje je,otislo u trecu kucu,kucu komunikacija, u sazvezdje Djevice,kojom vlada Merkur(kao i sa III kucom,koja predsatvlja Blizance)pa ti je vazna komunikacija u zivotu i imas jak intelekt,inace ti je Sunce u konjukciji sa Merkurom ,Marsom Plutonom,na 25 st ,koji je stepen Ovna,pa bi zbog tog stepena mogla biti biti borbena.
Znaci prvo gledas vladara podznaka(ASC)gdje je otisao,kakve aspekte pravi,u kojoj kuci,pa planetu u prvoj kuci,ako je to Venera,tvoj karakter je lijep i tezis harmoniji,plus toga sto je Venera u trouglu sa Neptunom,citas onda aspekt-Venera 120 Neptun....Posto je neptun vladar 9.kuce obrazovanja,u pozitivnom asepktu sa Vemerom iz prve,ti garant zavrsavas fax,a jos je vladar devete u Strijelcu,ponovo znak visokog obrazovanja.

Idemo na drugo pitanje...
Znaci,tebi je vladar druge i prve isti
Sunce,jer se vrhovi obje kuce nalaze u istom znaku Lavu,kojem vlada Sunce.
E sad kad je vladar prve u trecoj kuci,osoba ima naglasenu inteligenciju,,dosta kracih putovanja je ceka u zivotu,i veza sa bliskim rodjacima(bratom,sestrom..)
Kad je vladar druge u trecoj,ovo je vec odlicno za trgovinu,sticanje novca kroz intelektualni rad.

Osma kuca-u Vodoliji,vladar Uran,otisao na vrhu IC,opasnost jednom od roditelja,dobar znak za nasljedstvo,eto toliko od mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
npr. Kad je neko polje prazno a jednim delom u jednom znaku - drugim u drugom...kako se to tumači? Smile

Maki najvazniji su vrhovi kuca i planete koje vladaju sa njima,gdje su otisle u koje kuce i kakve aspekte prave.
Inace osoba od Asc dobija osobine nadolazeceg znaka,pa ako ti je podznak na kraju Strijelca,a cijela prva kuca u Jarcu,eto imas karakter oba znaka)
Nemogu sve kuce biti pune,ima manje planeta nego kuca..

Ako npr,necija kuca braka pocinje u Blizancu,nastavlja se u Raku,dobro je u sinastriji,da od  osobe B udju planete u sedmu kucu osobe A,npr osoba B ima Sunce u Blizancu,Mjesec u Raku  ,pa se te planete lijepo smjeste osobi A u sedmu kucu i ona dobije idelanog bracnog partnera.
Znaci,moze kuca biti prazna,al je zgodno da je neko drugi popuni

Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2006, 13:21:51 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hvala puno Andjele  Smile Dobila sam odgovore i na neka pitanja koja nisam pitala, srce si  Smile
Samo još jedno pitanjce i gubim se odavde  Smile

Na primer, moje drugo polje je u znaku Bika. Vladar tog polja je Venera. A Venera je otišla u četvrto polje. Aspekti koje Venera pravi sa dr. planetama važe za četvrto ili za drugo polje ??

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
Otkuda ti da ti je vladar prve Ovan?Pa vladar prve ti je Sunce,jer ti je Asc,vrh prve kuce u Lavu a Lavom vlada Sunce.
Sad trazimo Sunce gdje je,otislo u trecu kucu,kucu komunikacija, u sazvezdje Djevice,kojom vlada Merkur(kao i sa III kucom,koja predsatvlja Blizance)pa ti je vazna komunikacija u zivotu i imas jak intelekt,inace ti je Sunce u konjukciji sa Merkurom ,Marsom Plutonom,na 25 st ,koji je stepen Ovna,pa bi zbog tog stepena mogla biti biti borbena.
Znaci prvo gledas vladara podznaka(ASC)gdje je otisao,kakve aspekte pravi,u kojoj kuci,pa planetu u prvoj kuci,ako je to Venera,tvoj karakter je lijep i tezis harmoniji,plus toga sto je Venera u trouglu sa Neptunom,citas onda aspekt-Venera 120 Neptun....Posto je neptun vladar 9.kuce obrazovanja,u pozitivnom asepktu sa Vemerom iz prve,ti garant zavrsavas fax,a jos je vladar devete u Strijelcu,ponovo znak visokog obrazovanja.

Idemo na drugo pitanje...
Znaci,tebi je vladar druge i prve isti
Sunce,jer se vrhovi obje kuce nalaze u istom znaku Lavu,kojem vlada Sunce.
E sad kad je vladar prve u trecoj kuci,osoba ima naglasenu inteligenciju,,dosta kracih putovanja je ceka u zivotu,i veza sa bliskim rodjacima(bratom,sestrom..)
Kad je vladar druge u trecoj,ovo je vec odlicno za trgovinu,sticanje novca kroz intelektualni rad.

Osma kuca-u Vodoliji,vladar Uran,otisao na vrhu IC,opasnost jednom od roditelja,dobar znak za nasljedstvo,eto toliko od mene

Borbena sam kad treba nešto za drugoga učiniti, ali nekako baš i nisam kad sam sama u pitanju....ne znam kako to opisati, kao da mi nije stalo da se izborim sama za sebe.

Jojj...fax nisam završila, nisam baš bila predana učenju ali sam srednju školu završila.Kad kažeš garant...da li to znači da bi ga mogla završiti pod "stare dane"? Pohađala sam niz tečajeva za profesionalno usavršavanje...a trgovinom sam se bavila proteklih 5 godina i dosta putovala. Taj sam posao napustila u 4.mjesecu ove godine(zbog moje gluposti učinjene u 2005. sam se morala maknuti iz tog okruženja) i sad sam nezaposlena, ali kako mi se čini u narednih 15-ak dana bi trebala dobiti posao u struci(med. sestra).Ovo je samo malo od mog života...ali su me ova značenja asocirala na to o čemu si pisala.

Mislim da sam shvatila...ali evo pročitat ću 4 kuću a ti me draga korigiraj Smile
4. kuća vage, vladar Ve otišao u prvu kuću lava na 10°(stupanj jarca...12riba, 11 vodolija i 10 jarac...jel tako?)Ve120Ne u 5., Ve120MC(MC je MC...on nema kuću..jel tako?),Ve0Asc(Asc je isto os kao i MC neovisno od kuće...jel tako?),Ve120Kiron u 9.
Značenja ovih aspekata ne znam iako bi mi bilo drago da ih napišeš Smile

Ako neka planeta čini 120 sa MC da li čini 120 i sa IC?

Brojala sam stupnjeve pa me buni malo ...reci mi da li je trigon samo 120 ili se računa od-do?

Jojjj...imam osjećaj da ne idem po redu s učenjem. Daj mi neki prijedlog...šta da prvo naučim?

Na samom sam početku učenja astrologije...a da bi znala značenja mislim da je prvo potrebno znat pročitati kartu. Hvala na pomoći...hehehe, ja sve moram proanalizirati Smile Smile

« Poslednja izmena: 10. Sep 2006, 00:55:43 od grtalica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala puno Andjele Smile Dobila sam odgovore i na neka pitanja koja nisam pitala, srce si Smile
Samo još jedno pitanjce i gubim se odavde Smile

Na primer, moje drugo polje je u znaku Bika. Vladar tog polja je Venera. A Venera je otišla u četvrto polje. Aspekti koje Venera pravi sa dr. planetama važe za četvrto ili za drugo polje ??

Smile Smile

Brzo ucis Maki!  Smile
Vaze za oba polja,ali ipak vise za to ciji je vladar (znaci ako ti je vrh kuce u tom znaku Bika),odnosno za u tom slucaju sto si navela - 2. kucu jer mi ne znamo da li je jos neka planeta otisla u tu 4. kucu i uticala na tu Veneru  Smile Nadam se da si shvatila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hvala puno Lana Smile,
stalno se radjaju nova pitanja...inspiracija mi je na vrhuncu izgleda. Ne znam kakvi su moji tranziti planeta ovih dana, jedva čekam da i to naučim  Smile.
Baš je zanimljiva bwe ova astrologija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

All We Need Is Love

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo postavicu onda ponovo pitanje ovdje....interesuje me ljubav i brak...kakvo vam se cine ovi aspekti ? da napomenem da sam izasla iz jako duge veze i da sad trenutno ne razmisljam o tome da se vezem za nekog uskoro...ili mi se mozda samo tako cini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.