Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:27:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 405785 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
samo da dodam ... occultizam..
aha ima i sekstil neptuna i plutona. pluton koji se smatra za occultnu planetu je  u skorpiji koja je jedan od magijskih sazvezdja i na sve to i osmoj koja se smatra za occultnu kucu..
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung D500
Smile
Ajme...nisam očekivala ovoliko odgovora!  Smile
Hvala vam svima! Smile Smile

Lijepo pjevam, ali me grozno slušati....  Smile Pa, eto, nemam glasa, ali profesor iz glazbenog u osnovnoj školi me tjerao da sviram, od 4. do 8. razreda, sintisajzer. Naravno, posavjetovala sam se s profesorom, i rekao je da imam izraženi osjećaj za ritam i da, ako imam volje, vrlo će to lako ići.
Ovo uopće nije za zezanciju.  Smile Vidim da ste otišli na malo više od analiziranja za mogućnost sviranja.  Smile  Smile

Opet, hvala na pomoći. SmileySmiley Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Sny
Merkur trougao Neptun-pruža povoljne mogućnosti jer energije Neptuna i Mrkura dobro saradjuju.Ovaj aspekt se često sreće u horoskopima uspješnih i kreativnih osoba.Osoba može uspješno da se izrazi kroz umjetnost,muziku,živa literarna ostvarenja i poeziju.
..Komunikacija sa drugima je vrlo vazna ovim osobama.Osobe sa ovim aspektom posjeduju  talenat spretnim rukovanjem komunikacionim medijima utiču na mišljenje drugih,jer su u  stanju da s lakoćom razumiju motivacije ljudi

Venera u trouglu sa Neptunom daje smisao za umjetnost,ove osobe su izuzetno prefinjenih cula,imaju jako razvijen osjecaj za muziku i poeziju,istancan ukus.

Hm,pa ko nema smisla za umjetnost,a jos Neptun vladar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung D500
@ Andjela

Imaš pravo - Ja bez umjetnosti i pisanja ne mogu! Ujutro kad se probudim, ni oči ne otvorim, a već stavljam slušalice i palim mp3 u krevetu. Tako i kad idem spavati...tako je cijelog dana = bez glazbe ne mogu. Pogotovo to dokazuje ova Venera u Djevici... Osobno smatram da je glazba, a i umjetnost sama, pravi lijek za dušu - iscjeljuje sve moguće one demone koji te gnjave pa se isplačeš ili kad si sretan i slušaš takvu glazbu - samo što ne letiš! Pjevaš, dereš se....  Smile

Opet, hvala na trudu i utrošenom vremenu! Smiley  Smile

Ma šišaš....neću znati dok ne pokušam. Ovo je moj san i fukaš sve ostalo!
:pistoles: :pistoles:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
Lijepi pozdrav svima Smile

Da li mi netko može pomoći da naućim gledati kartu sama. Proučila sam osnove ali mi nije jasno sve.
Npr. u 1. kući mi je Ve na 10°39´05" lava koja je u konjukciji sa Asc. U prijevodu što to znači?
Ve čini trigon sa Ne u 5. na -7°49´21" Sa. To bi značilo?

U prilogu je karta.

Hvala

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_m2pfileUh4czM-u1157124500.57174.28358.gif
(24.73 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja sam krenula ovako sa učenjem:
1. Horoskopski znaci
2.PLanete
3.Horoskopske kuće
4.Aspekti

Sve to možeš pronaći na forumu (imaš gore medju top temama Sadržaj zanimljivih tema, pa udri redom  Smile )
Ako želiš javi mi se na p.p. pa ću ti poslati neke tekstove.

Ljudi sa snažnom Venerom u horoskopu [u I, V ili VII polju, u znacima Bika i Vage] imaju sreću da vole i budu voljeni a njihova glavna karakteristika su ljubav i lepota. Ti je imaš u prvoj kući.

Venera u prvoj kući- ljepota, šarm, zavodljivost, karijera kroz umjetnost, estetiku, odijevanje.Osobe sa ovakvim položajem Venere veoma cesto dobro izgledaju. Imaju krupne oci, pune usne i elegantnih su pokreta. Vole zabavu i veselje i znaju da uživaju u životu. Popularni su i lako osvajaju simpatije drugih. Srdacni su i druželjubivi, blagog i prijatnog temperamenta. Vole da flertuju.

Imaju uspeha kod pripadnika suprotnog pola. Lako dolaze do partnera jer su privlacnog izgleda i puni šarma. Smisao za diplomatiju im ne nedostaje, da bi dobili ono što žele skloni su da flertuju. Trude se da svima oko sebe ugode, a i njima samima je potrebna pažnja.Veoma vole umetnost i cesto i sami poseduju umetnicki dar.

Venera u Lavu - Snažna volja, hedonizam u velikom stilu, organizirane zabave, seksualno poželjna osoba.
Ovo su osobe nemirne prirode, tople, otvorene i iskrene. Inspirativne su i kreativne, imaju sklonost ka umetnosti i umetnicki talenat. Vole lepe predmete svetla i lepo ukrašena mesta kao što su galerije, pozorišta, ali i restorani. Uživaju u društvenoj zabavi, igrama i zadovoljstvima. Lepo se oblace, cesto i ekstravagantno, obožavaju da nose skup nakit i da se krecu u luksuznom okruženju. Imaju srece na lutriji i u kockanju.
Imaju strasna osecanja i izražavaju ih na kitnjast nacin. Ljubav je suštinski deo njihove prirode i teže da se iskažu i potvrde kroz ljubav. Lako pridobijaju i osvajaju okolinu. Kod njih postoji tendencija zaljubljivanja na prvi pogled. Vole da se ljube i lako osete požudu. Ne skrivaju svoje draži, komunikativni su i vole da flertuju. U ljubavnoj vezi se slobodno ponašaju, ali uspevaju da održe vezu i brak. U brak ulaze iz ljubavi i to cesto u mladim godinama. Plodni su i vole decu.

O trigonu sa Neptunom trenutno ne bih znala da ti kažem, to će ti reći neko drugi  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
mene recimo buni ovaj jupiter u petoj kod nje.. on je u strelcu al je ocajno aspektiran sve kvadrate ima , ima kvadrat sa sncem, sa merkurom, sa marsom , sa plutonom. Tj sa svim planetama u trecoj kuci. Znaci imace neko neslaganje izmedju brace , sestra , krvnog roda i okoline... sa umetnoscu i ljubavlju...orr something like that. A ima i neptuna tu u petoj koji ima trigon sa venerom sto znaci da ima ili ce imati nekog posla sa umetnosacu...ima i sekstil sa plutonomi neptun  Smile
 elem, grtalica prica je vrlo komplikovana i nikako ne mozes preko foruma nauciti da gledas natalnu kartu nesto posebno .... zato kupi koju knjigu...

Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 07:41:35 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pazi stvarno. Ali to ne mora da znači da zbog nekih loših aspekata treba puno da brine. Može li neko o tim aspektima malo više?

Može li mi neko reći nešto o R planetama?  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
mene recimo buni ovaj jupiter u petoj kod nje.. on je u strelcu al je ocajno aspektiran sve kvadrate ima , ima kvadrat sa sncem, sa merkurom, sa marsom , sa plutonom. Tj sa svim planetama u trecoj kuci. Znaci imace neko neslaganje izmedju brace , sestra , krvnog roda i okoline... sa umetnoscu i ljubavlju...orr something like that. A ima i neptuna tu u petoj koji ima trigon sa venerom sto znaci da ima ili ce imati nekog posla sa umetnosacu...ima i sekstil sa plutonomi neptun Smile
 elem, grtalica prica je vrlo komplikovana i nikako ne mozes preko foruma nauciti da gledas natalnu kartu nesto posebno .... zato kupi koju knjigu...

Smile

tnx Aiwass na savjetu. Može li mi netko reći na što da obratim pažnju kao početnik?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Pazi stvarno. Ali to ne mora da znači da zbog nekih loših aspekata treba puno da brine. Može li neko o tim aspektima malo više?

Može li mi neko reći nešto o R planetama? Smile

pa covekov zivot se satsoji iz losih i dobrih stvari nikom nije u zivotu savrsheno a kod nje se vidi sa ce joj ili joj jeste najveci problem... ja cekam da iskusniji prouce to detaljnije, meni treba mnogo vise vremena nego njima... a i verovatno ce biti precizniji i tachniji

Na sta da obratish paznju ? pa u svakom sluchaju morash znati : Znacenja kuca, Znakova, , pLaneta i  aspekta.  morash upoznati prorodu svakog od njih i koji se sa kojim kako odnos( mozes malo i da improvizujes i izvodis ) i. Ja lichno smatram da se moraju nauciti neke osnovne opste podele to sam postovao na ovom forumu negde al ne znam gde pa mi se obrati na pp da ti dam link.  Takodje treba da gledas u kojoj kuci imash najvise planeta , u kojoj kuci ti je sunce , malo da upoznash astrolosku astronomiju , i na kojoj strani karte su planete(mogu da budu i rastrkane )

Lichno ti preporucujem knjigu  Mile Dupor -  udzbenik za natalnu astrologiju .. nije skupa nekih 300 -400 din.. mozda malo teska za citanje i razumevanje .. neku su se zalili a meni skroz ok ide.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 13:37:38 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:27:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.