Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 15:48:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astro - obdanište  (Pročitano 405617 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vladar je Uran.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li mi neko moze reci gde se nalazi zvezda Spicum, u kom znaku i na kom stepenu?

Interesuje me jos njeno znacenje, ako neko zna:)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je venera u 12 kuci u lavu, pa me naravno interesuje da li je tacno da u ljubavi bas i necu imati srece. Za sad je sve uvek bilo komplikovano. Mesec mi je u strelcu u  kuci, 5 kuca u znaku jarca. Natalna karta je u temi natalne karte clanova foruma otprilike na predposlednjoj strani. Hvala
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Da li mi neko moze reci gde se nalazi zvezda Spicum, u kom znaku i na kom stepenu?

http://www.astrologycom.com/fixedstars.html#
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sada vidim, meni se venera nalazi na zvezdi Spicum (velika sreca) i na zvezdi Foramen:)

Da li neko  moze da mi kaze znacenje toga, kad je venera (vladar mog natala) na tim zvezdama.

Ja bas i nemam nesto srece u ljubavi:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Meni je venera u 12 kuci u lavu, pa me naravno interesuje da li je tacno da u ljubavi bas i necu imati srece. Za sad je sve uvek bilo komplikovano. Mesec mi je u strelcu u kuci, 5 kuca u znaku jarca. Hvala

Tranzitni Satur u Lavu ti se napokon udaljava od natalne Venere tako da ce se poboljshati situacija na ljubavnom polju.Posebno proshlo ljeto trebalo je biti loshe,kad je preshao preko tvoje Venere u natalu koja je na 15 st Lava a u kvadratu sa Marsom,pa Bog rata,napada tvoju Boginju ljubavi,moguce su cheste svadje i rastanci zbog toga.
XII kuca je kuca tajni i izolacija,pa je moguce da cesh imati koju tajnu ljubav u zivotu

V kuca u Jarcu,kojim vlada saturn,kao da odlaze ljubavi za kasnije godine,kad budedsh starija,on je planeta starosti,otishao je na vrh III kuce,shto bi moglo simbolizovati komshiluk,znachi osobu iz blize okoline,a konjukcija sa Plutonom,mogu te privlachiti osobe magnetichne,shkorpijskog tipa.

Ovaj tvoj Mjesec ima konjukciju sa Neptunom,pa je moguce da imash jaku intuiciju u snove,chak mogucnost glerdanja u karte ili neshto sl.

. Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 14:17:02 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Andjo,
jeste prosle godine bilo gusto, ali se sve nekako resi. Svadjamo se, ali niko neobraca paznju na to, posle je sve ok. Komplikovano.
Za karte, bas cudno, nisam nikad gledala i neprivlaci me, nisam imala neke snove koji su se obitinili, za sad. To ne bih ni volela. Bar ne kad je ono lose upitanju. Ali cesto sanjam cudne snove koji me zastrasuju.
Smile Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Spica - 23° Vage

smatra se za najpovoljniju nekretnicu koja donosi uspeh, sretne okolnosti, bogatstvo (slično konjukciji Sunce – Jupiter).Slava iznad ocekivanja,daje visoke polozaje,titule
Kažeš Venera ti je na Spici, to ti može doneti uspeh u muzici ili drugoj umetnosti naročito ako su dobri aspekti svetla (Sunca i Meseca) sa Jupiterom

na manje od pola stepena od Spike,ali na severnoj deklinaciji opet za razliku od Spike koja je na juznoj,nalazi se fiksna zvezda Arkturus.Nosi osecaj nepripadanja svom okruzenju i poreklu.Sa ovim naglasenim stepenom daje osobu koja je u potrazi za sobom?Ali daje i daleka putovanja i velike putnike.posebno je vezana za Havaje.

Foramen? pa na kom stepenu i u kom znaku je ta zvezda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zvezda Foramen

Foramen Prosperity, leadership, ear & eye trouble, indecision, shipwreck 22° Libra 09 Fortunate Saturn/ Jupiter

Ne znam sta znaci ta zvezda tj. kad je neka licna planeta na njoj.

Sto se tice mog talenta za muziku, totalni sam antisluhista (nikad ritam da potrefim)  Smile Smile

Zapravo nemam uopste talenta za umetnost, a moj natal tako ne govori.

Ali, zato se za mene lepe umetnici (slikari, fotografi, muzicari)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zavisno gde je Venera i kako je postvaljena. Što se tiče dara za muziku, potrebni su i dr. pokazatelji... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 15:48:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.