Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 12:14:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aspekti u sinastriji  (Pročitano 338780 puta)
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Da vratim ovu lepu temu!!!

Da li ste imali prilke da stetnete parove koji su skladni, zadovoljni...inicijalno slicni jedno drugom.....a sa oopozicija marsa i Ve, me i ve.....benefika uglavnom ..........u sinastriji..... I koliko je u stvari bitno da uopste postoji kontakt iymedju istih.......ili je od krucijalnog znacaja da aspekt bude dobar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Govorim iz osobnog iskustva.

Veze u kojima su zastupljeni samo trigoni i sextili ne idu na duge staze, osim izuzetno ako se ti isti aspekti nalaze u vodenim znakovima. Najveća opasnost svake veze je mononija i navika. Sextili i trigoni donose upravo to, dok kvadrati i opozicije donose uzbuđenje, napetost a nekad i sukobe, no svaka veza da bi evoluirala mora proći i tu fazu. Prema tome, izazovni kontakti marsa i venere su dosta opasni i razorni za vezu, no daju joj veliko uzbuđenje i kratak dah. Ostali izazovni aspekti doprinose kvaliteti veze, pogotovo oni sa jupiterom i uranom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Thanks Cornix....sladak ti ja novi avatar!!! Smile

Slazem se sa tobom......bitno je da ima aspekta izmedju vaznih ljubavnih planeta, benefika....i onih koji daju malo bibera u corbu......a da li su trigoni...ili kvadrati.....dovesce ili do lenjosti i neaktivnosti u vezi ili borbe za poboljsanje i opstanak iste!!!!
I naravno.najvaznije dobro pregledati natale obe osobe, jer se kroz to i samo to moze videti gde veza vodi za svaku osobu pojedinacno!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Da li ste imali prilke da stetnete parove koji su skladni, zadovoljni........a sa oopozicija .....benefika uglavnom ..........u sinastriji.....

Slushaj lady kad nastaje problem, konkretno kod kvadrata,a mislim da je i kod opozicije benefika,konkretno Venera 90 Venera ili Mjesec 9o Venera,kad nastupi  tranzit malefika,posebno Urana,tada se vrlo teshko odrzava veza i prolazi krizu Smile
To sam vidjela u velikom broju sluchajeva,jer posebno izucavam sinastrije na primjerima(osim knjiga i u praksi)evo osma godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Anđela...daj mi molim te reci da li se gledaju tranziti preko kompozita ili samo davissona ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Anđela...daj mi molim te reci da li se gledaju tranziti preko kompozita ili samo davissona ?

Cornix,ja nikada ne radim kompozit,onako bacim ponekad samo pogled,poshto,na seminarima,uglavnom daju prednost Dejvisonu,a u mojim analizama,uvjek tranzit djeluje na Dejvison.Mozda neko isto to radi sa kompozitom,ja stvarno neznam.
Moj izbor je Dejvison,izmedju ostalog i moja prva, da je nazovem uchiteljica,Jasminka Holcajtner je njemu dala prednost,izmedju ostalih Smile
To su moji razlozi,znachi,tranziti provjereno djeluju na Dejvison.Mada chitam da se astrolozi spore,kome dati prednost Smile Smile

p.p.Nismo zavrshili onu diskusiju o konjukciji Plutona i Mjeseca u sinastriji,pa normalno da je Pluotn generacijska planeta,pa osoba Mjesec i treba izbjegavati generaciju Plutona.Zashto chesto mozemo vidjeti velike razlike kod sklapanja brakova?Upravo zbog toga.Sve cheshe je i da je zena starija mnogo od muza.
Mada te veze ,koje imaju konjukciju Pluton-Mjesec,Pluton-Venera su neshto najjache shto se moze desiti osobama,ali rijetko vode u brak,radi jachine osjecanja,velikih privlachenja i odbijanja.Tako kazu knjige  a tako sam i iskustveno primjetila.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 17:50:27 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
vidiš anđela ja i moja draga koju ti jako dobro znaš trenutno smo proživjeli krizu i još ju proživljavamo no ona lagano zamire.

Tranzitni mars je napravio kvadrat sa mojom natalnom venerom, a njoj također...no ispoljio se mnogo kasnije.

Također mars je napravio kvadrat sa kompozitnom venerom.

« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 18:29:22 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
vidiš anđela ja i moja draga koju ti jako dobro znaš trenutno smo proživjeli krizu i još ju proživljavamo no ona lagano zamire.

Tranzitni mars je napravio kvadrat sa mojom natalnom venerom, a njoj također...no ispoljio se mnogo kasnije.

Također mars je napravio kvadrat sa kompozitnom venerom.

Sve su to periodi odrastanja neke veze...a dobro je, shto je sami mozete posmatrati ,kroz spekte na nebu,bolje se razumjevajuci Smile

Nesmijemo off-topovati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
6 smrtnih grijeha: oholost, škrtost, bludnost, zavist, neumjerenost u jelu i piću, srditost, lijenost.
7. grijeh: OFF TOP-ovanje  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

zezam se malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Cornix, pravila su pravila. Bez offtopa više. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 12:14:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.