Imam problem sa pricom aska i vuk srednja sam skolu tj sad sam upisao prvi razred gimnazije ..jedva sam to uspeo odlican sam djak naravno...bio sam na granici i ubacili su me...inace nikad nisam voleo da citam textove i druge zajebancije.....e ovoga puta se to radi o asci i vuku to je ona prica pripovetka nesto jeste....
da ne duzim imam pitanja za domaci tj za ocenu su......pa molim sve dobre ljude i djake da mi odg na pitanja koja znaju....nekome je to par minuta a mnei zivot znaci...xD...evo pitanja
-opisi i ispitaj dejstvo askine igre na strmim livadama,na vuka,cime ga je porazila i opisi vukova razmisljanja dok ide za askom i obrazlozi ih
-kakvo preneseno znacenje vidis u tome da poslovicno gladni vuk zanesen askinom igrom zaboravlja na plen koja potreba vuka tj coveka tera da se predaje pri pesmi,prici ida ih cesto smatra vaznijim od prakticnih poslova i potreba
to je to ima jos neka pitanja aloi ova znam ova sto sam napisao to su mi najhitnije trebaju mi za sutra i samo ko dobro poznaje umetnost i to neka odgovori ako je raspolozen makar jednu-dve recenice.......dobro bi bilo neki djak ko je ovo citao,ima pet ili neki profesor...hvala unapred...........
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 07. Sep 2009, 16:28:30)
Izvini decko, ali.... opis foruma glasi: "Linkovi ka sajtovima sa bolesno/humoristicnom tematikom kao i najzanimljivijim Klipovima, Generatorima i Flash igrama koje smo nasli."