Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eksplodirao automobil u pokretu, ranjen narko-diler  (Pročitano 2259 puta)
08. Feb 2017, 16:21:02
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
BUKTINJA NA VOŽDOVCU Eksplodirao automobil u pokretu, teško povređen narko-diler (VIDEO)

Kako nezvanično saznajemo, Ćirić je nekoliko puta privođen zbog trgovine narkoticima. Njega su, kako saznajemo, već dva puta pokušali da ubiju.

Njega su iz kola u plamenu izvukla dvojica mladića, nakon čega je prevezen privatnim autom, verovatno na VMA koja je danas dežurna.

Foto: Z. Žestić / Tanjug

Kako javlja "Blicov" reporter sa lica mesta, automobil marke "sitroen c4" je potpuno uništen, a okolna tri automobila su oštećena. Ulica je blokirana za saobraćaj.

Dvoje povređenih, muškarac (50) i žena (35) nalazili su se u susednim kolima.

- Čula se jaka eksplozija, odmah smo znali da nije petarda ili nešto slično. Preko sigurnosne kamere na zgradi videli smo gust crni dim - priča za "Blic" jedan od očevidaca.

Kako se vidi na snimku koji je nastao neposredno nakon eksplozije, jedan automobil je u plamenu, dok se na trotoaru nedaleko od njega nalazi muškarac koji leži, a prolaznici mu pružaju pomoć.

Incident se dogodio na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske. Iznad zapaljenog automobila vije se gust, crni dim.

Tanjugu je u MUP-u rečeno da policija radi na utvrđivanju okolnosti incidenta i da se za sada ne zna šta je izazvalo eksploziju. Na terenu se nalaze i vatrogasci.

Izvor: Blic

« Poslednja izmena: 08. Feb 2017, 16:21:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Koliko vidim sa slika, u ovom obračunu ološa stradaše nekoliko okolnih automobila ni krivih ni dužnih ljudi. Divno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
"UŽARENA TEČNOST SE SLIVALA NIZ ULICU" Ispovest muškarca koji je ZA JEDAN METAR izbegao eksploziju na Voždovcu

U eksploziji bombe koja je postavljena pod "sitroen C4" teško je povređen vlasnik vozila Ivan Ćirić (37) zvani Ćira, koji je u policiji označen kao pripadnik "voždovačkog klana".

U momentu eksplozije, Gordan je svojim "pežoom" prolazio pored "sitroena". U vozilu je bila i njegova koleginica.

- Oko 10.20 sati sam se spuštao niz Zaplanjsku. Skrenuo sam levo u Ulicu Jovana Bjelića. Taj "citroen" nisam ni primetio, jer je stajao na znaku "Stop". Bili smo bukvalno udaljeni dva metra kad je odjeknula prva eksplozija. U sekundi sam osetio strahovitu detonaciju, vatra mi je uletela u auto, svuda se rasula srča od razbijenih prozora. Odmah sam se okrenuo ka koleginici, koja je sedela pozadi, srećom na desnoj strani, što joj je i spasilo život - priča Gordan.

Kaže i da je prvo pomislio da mu je eksplodirala guma, zatim da ga je "citroen" udario jer su mu se vrata "nabila".

- Nisam mogao da otvorim svoja vrata, zato sam i pomislio da me je udario. Tek onda sam video da "sitroen" gori u buktinji. Uspeo sam da izađem kroz suvozačeva vrata. Tad sam i video kako povređenog vade iz automobila. Ruke su mu bile spržene, krvave. Garderoba na njemu je izgorela. Za pola minuta su ga ljudi, koji su se okupili bukvalno iščupali i odvezli… - priča Gordan.

Posle preve eksplozije, kako tvrdi, usledilo je još nekoliko.

- Mislili smo da je gotovo, ali onda je usledilo još četiri, pet detonacija. Na svakih pola minuta. Užarena tečnost se slivala niz ulicu,  pravo ka mojim kolima. Pomislio sam: "Eksplodiraće i moj auto". Izbacio sam ga iz brzine i spustio deset metara niže. I tek tad sam shvatio da je eksplodirala bomba. Cela desna strana mog auta je bila izbušena. Ogromne rupe su bile po celoj strani vozila. Nebo je od vatre bukvalno bilo "pocepano", kao da je pala granata - priča Gordan, kome su od srče izgrebane ruke. Glavu mu je sačuvao "er beg", koji se aktivirao u sekundi eksplozije. Njegovu koleginicu spasilo je to što je sedela na desnoj strani zadnjeg sedišta.

- Tu se odmah skupila gomila ljudi. Sreća da je raspust pa nije bilo dece u školi pored, ali nisam video nikog sumnjivog ko je aktivirao bombu. U momentu eksplozije je čak sve bilo prazno. Nije bilo ljudi - priča Gordan.

Kaže da je za desetak minuta stigla Hitna pomoć, vatrogasci, policija.

"Mogli smo da budemo kolateralna šteta"

- Moja koleginica ima ogrebotine po licu, ali srećom nismo ozbiljno povređeni. Forenzičari su mi posle rekli da nam ne bi bilo spasa da sam bio samo metar unazad. Mogli smo da budemo kolatelarna šteta za glupost, samo što sam krenuli na posao - kaže Gordan. Za povređenog Ćirića nije ni čuo pre eksplozije.

U Srbiju je došao kao izbeglica iz Zagreba, u vreme "Oluje". U Beogradu je zasnovao porodicu. Ima suprugu, dvoje male dece, privatan posao.

- Sreća da sam ostao živ i zdrav. Sada se teško snalaziš i sa dve ruke, ne daj Bože da sam ostao invalid - kaže Gordan.

Kaže da je šteta na njegovom automobilu totalna, ali da ga to sada ni malo ne potresa.

- Boli me glava od pritska eksplozije. Kao da me je neko udario maljem po licu. Imam ogrebotine od srče koja je udarila u volan, u šoku sam ali sam dobro. Srećan što sam živ. Sada ću prvo da odmorim, da izljubim decu a onda u kafanu da proslavim. Zaplanjskom skoro neću da idem - kaže Gordan.

(Tamara Marković Subota)

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
cek zar ovaj nije bio akademik,slina onomad rece da je kriminala sve manje Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Pogledati rezultate glasanja na Vozdovac opstini - ne zalim  Smile

Razumem glas 2012-e, ali 2016-te i 2017-te glasas da se nastavi OVO - pa mi vise nismo na ulici a uskoro ni u kucama sigurni - haos!  Smile

Da, ne dramim, samo zivim ovde (ne Jerkovic bukvalno)  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
automobil marke "sitroen c4

Ni dileri nisu ono sto su bili  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
automobil marke "sitroen c4

Ni dileri nisu ono sto su bili  Smile
Узо од жене.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.