Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Dec 2025, 00:48:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 516674 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Шта све нећу прочитати овде  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson w910i
De Rossi: Roma u srcu zauvek!

Nakon velike radosti Danielea De Rosija posle pobede nad lacijom, stigla je i izjava njegovoc oca, inače trenera u Primaveri Rome...

"Tolika melanholija se oseća u njegovim rečima, kada se oko njega pokušava stvoriti atmosfera koja je suprotna njegovim osećanjima. Daniele nikad ne može zamisliti svoju budućnost u nekom drugom klubu, Roma je u njegovom srcu i to će zauvek tako biti. To se najbolje videlo u njegovoj radosti nakon pobede u derbiju." izjavio je negov otac.

Daniele De Rosi je posle incidenta koji se desio kada je udario hrvatskog internacionalca, Darija Srnu, pao u nemilost javnosti u Italiji i sve češće se čuje da će Italijan na kraju sezone napustiti Romu. Njegov otac je opovrgao ove glasine gostujući u jednoj emisij.

Marko Kaseti neće igrati protiv Fiorentine, nije uspeo da se oporavi od povrede. Na njegovo mesto u odbrani igraće Nikolas Burdiso. Montela strahuje da bi u odbrani mogao ostati i bez Risea, koji je dobio jedan udarac u levo koleno i još uvek oseća bolove. Tako da je i njegov nastup u Firenci zasada pod znakom pitanja.

Izvor: http://www.romabalkan.com/home/zvanicne/900-de-rossi-roma-u-srcu-zauvek.html
IP sačuvana
social share
La Roma non si discute, si ama

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson w910i
Ovakvih igrača je zaista malo u današnjem fudbalu ged se svi prodaju za šaku para
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
De Rosi- pravi naslednik Totija u punom smislu  i u negativnom i pozitivnom kontekstu, kao i Toti on ne bira sredstva za dobro svoje Rome, pa makar to bilo nedolicno, nesportsko, i divljacko ponasanje, znaci jedini pravi naslednik Princa Rima.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
De Rosi- pravi naslednik Totija u punom smislu  i u negativnom i pozitivnom kontekstu, kao i Toti on ne bira sredstva za dobro svoje Rome, pa makar to bilo nedolicno, nesportsko, i divljacko ponasanje, znaci jedini pravi naslednik Princa Rima.
+1  Smile
I takodje vrhunski igrac, kao i Totti

Viola sledeca  Smile
Bice interesantno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson w910i

Prandeli ne prašta nedisciplinu, otpadaju De Rosi i Baloteli

Selektor Italije, Ćezare Prandeli, ozbiljno je shvatio ''etički kodeks'' svoje reprezentacije, pa najverovatnije neće pozvati Danijelea De Rosija i Marija Balotelija u nacionalni tim za mečeve sa Slovenijom i Ukrajinom.

U oktobru  je selektor rekao da će da se pridržava novih kodeksa ponašanja i

Na predstojećem njegovom spisku, po svemu sudeći neće biti De Rosija i Balotelija iz tih razloga.

Baloteli je u četvrtak nepotrebno dobio crveni karton kada je ''krvnički'' ušao u Popova, igrača Dinama iz Kijeva u 36 minutu meča.

De Rosi je kažnjen sa tri evropska meča pauze zbog udaranja Darija Srne u porazu od Šahtjora u Ligi šampiona.

Mediji kažu da će Prandeli da će poziv dobiti neka nova imena, poput Ignasija Abatea iz Milana i Marka Parola iz Ćezene.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Jednostavno Princ Rima je trenutno pola ekipe, gledao sam utakmicu i odusevio se sa koliko elana on igra, to sto je Montela trener njega je preporodilo u punom smislu te reci, znaci ima ga svuda trci odigrava lepe pasove, daje golove, kao nekada sutira dobro slobodnjake i fenomenalno je gledati ga, bolji mec Rome uprkos remiju nisam dugo gledao, imali su inicijativu, loptu, pasove, ali osim Totija trebao bi se jos neki igrac probuditi. Smile
Evo golova ovde:
http://goal100.com/index.php?subaction=showfull&id=1300630326&archive=&start_from=&ucat=3&
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson w910i
Toti premašio cifru od 200 postignutih golova

Totti je sa dva današnja gola stigao do cifre od 201 postignutog gola u Seiji A i naravno sve te golove je postigao u dresu Rome.

"Fiorentina je danas dva puta povela ali mislim da je naša reakcija bila odlična" Napisao je Totti na svom oficielnom sajtu

"Srećan sam jer sam postigao gol u drugom uzastopnom meču a užitak je još veći jer se to desilo u Firenci gde nikad do sad nisam bio strelac.Premašiti cifru od 200 golova u seriji A je dokaz velike karijere koju sam posvetio samo jednom klubu i zaista sam veoma ponosan što sam čitavu karijeru proveo u Romi.Do pre mesec dana su neki govorili da sam ja odigrao svoje, ali sam ja uvek imao veru u svoje sposobnosti"

"Postizanje golova je najbitnije za napadače, a ja se lično mnogo lakše osećam kad igram blizu gola jer je to oduvek bila moja omiljena pozicija.Sada treba da se pripremimo za meč sa  Juventusom, naš cilj je i dalje plasman među prve četiri ekipe pa  će svaki sledeći meč biti smatran odlučujućim za nas"

izvor: http://www.romabalkan.com/home/zvanicne/904-toti-premasio-cifru-od-200-postignutih-golova.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Toti: Ne stajem!

Kapiten Rome veruje da će ovim tempom do kraja sezone stići i prestići Roberta Bađa na listi najboljih strelaca u italijanskom fudbalu svih vremena.

"Princ Rima", "Il Kapitano" ili Frančesko Toti sva dva gola protiv Fiorentine u nedeljnom meču Serije A ušao je u istoriju italijanskog fudbala kao tek šesti igrač koji je dao 200 ili više golova u prvenstvu.

Iako ima 34 godine, što će reći da mu je karijera na zalasku, Toti igrao kao mladić - na dve poslednje utakmice (protiv Lacija i Fiorentine) bio je dvostruki strelac. I poručuje da nema nameru da stane!

"Srećan sam zbog ovog dostignuća, ali nemam nameru da stanem ovde. Sada mi je cilj da prestignem Roberta Bađa. Ako nastavim ovim tempom, uspeću to već ove sezone", izjavio je Toti.

Sa ta dva gola protiv Fiorentine, došao je do cifre od ukupno 201 pogotka u italijanskom prvenstvu. Roberto Bađo postigao je 205.

"Ponosan sam na ovaj način života. Pre mjesec dana ljudi su govorili o meni kao da je sa mnom završeno, da sam gotov, ali ja sam bio uveren u svoje sposobnosti", rekao je Toti koji od početka svoje profesionalne karijere - 1992. godine igra za Romu.

Na večnoj listi najboljih strelaca italijansklog fudbala (a ta tabela se vodi od 1938. godine) su: Silvio Piola (274 gola), Gunar Nordal (225), Đuzepe Meaca (216), Hose Altafini (216) i Roberto Bađo.

http://www.mondo.rs/s200981/Sport/Sport/Fudbal/Toti-_Ne_stajem.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Dec 2025, 00:48:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.