Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Dec 2025, 09:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 516488 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Realno bice drugi.

Prvi 99.99% da nema sanse.

Mada  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
De Rosi razočaran...

Italijan svojim izjavama šokirao čelnike ''vučice''. Ide iz kluba?

Vezista Rome, Danijele De Rosi, ostavio je zatečene sve ljude u tom klubu izjavom da mi nije lepo u Rimu.

De Rosi ima 27 godina i skoro punih 10 godina je u Romi. Uživa puno poverenje od strane navijača vi svi ga posmatraju kao novog vođu, nakon Totija.

Ipak, sve je krenulo nizbrdo posle neslavne eliminacije Rimljana od Šahtjora nedavno u Ligi šampiona.

Italijan je tada dobio crveni karton, a podrška navijača je opala.

''Tretiraju me kao da sam njihova svojina. Nešto se u Romi menja. Za godinu i po dana, stvari koje su mi davale najviše ponosa, promenile su se. Imao sam teške momente kada nisam igrao najbolje. Ne želim da izigravam žtrvu i ne želim da me ljudi žale", rekao je De Rosi medijima u Rimu.

Komentari su uzburkali javnost, a engleska štampa tvrdi da on traži način da napusti klub. Pominju se Junajted i Real, smatra se da je cena ovog igrača na tržištu oko 25 miliona evra.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
On je malo kreten u glavi... sredice se i ostati do kraja, ne ide on nigde.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
sredice se

Нисам знао да је и он у том фазону  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Korintijans se dogovorio sa Adrijanom!

Bivši igrač Rome, Brazilac Adrijano, potpisaće u narednih nekoliko dana ugovor sa brazilskim klubom Korintijansom.

Brazilac Adrijano, nije imao sreće sa povratkom u Italiju, raskinuo je ugovor sa ekipom Rome i vratio se u svoju domovinu.

Mediji u Brazilu danas javljaju da će Adrijano u narednih nekoliko dana potpisati ugovor sa četvorostrukim šampionom te zemlje - Korintijansom.

Predsednik brazilskog kluba, Andres Sančez, negirao je da je Korintijans već potpisao ugovor sa Adrijanom ali je takođe nagovestio da su pregovori sa 29-godišnjim napadačem u završnoj fazi.

Adrijano je 2009. godine osvojio titulu u Brazilu sa ekipom Flamega pre nego što se po drugi put vratio u Italiju gde je prethodno igrao za Inter, Fiorentinu i Parmu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Zidan:''Menez može da me odmeni u Juventusu''

Legendarni francuski fudbaler kaže da ga pogađa situacija u Torinu. Smatra da bi Žeremi Menez mogao da ga nasledi među "bjankonerima"

Bivša zvezda Juventusa, Zinedin Zidan, posetio je svoj nekadašnji klub na utakmici legendi Juventusa i Torina, koja je odigrana sinoć.

''Zizu'' je prokomentarisao situaciju u u klubu.

''Boli me kad vidim ovakvu situaciju. Juve mora uvek da pobeđuje i stvari moraju da se vrate na raniji nivo. Mnogo se toga promenilo i te promene zahtevaju neko vreme. Nadam se da će tim da bude blistav uskoro. Kada ste juventino, juventino ste zauvek'', rekao je Zidan.

On je prokomentarisao i navodni dolazak supertalentovanog fudbalera Lila, Edena Hazarda, ali se njemu lično više sviđa vezista Rome, Žeremi Menez.

''Hazard je sjajan igrač, ali nisam siguran da li bi me dobro odmenio u Juventusu. Sa druge strane, Menez  bi se dobro uklopio i mogao bi sa uspehom da igra u Torinu'', istakao je on.

''Bjankoneri'' su trenutno na 7. mestu Serije A, sa 11 bodova iza mesta koje vodi u Ligu šampiona naredne godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
saljivdzija Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Sad će Menez da se istripuje da je dobar kao Zizu i počeće da glumi ludilo po terenu 100%.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Roma: Stigao Amerikanac

Američki biznismen, Tomas DiBenedeto, stigao je u Italiju sa ciljem da završi posao oko kupovine fudbalskog kluba Roma.

Tomas DiBenedeto, biznismen koji predvodi tim investitora iz Amerike, danas je doputovao u Italiju kako bi okončao pregovore oko kupovine 67 procenata Rome vrednih - 77 miliona eura.

"Ja imam isti san kao i milioni navijača - hoću da Roma bude najbolji tim na svetu - hoću da napravim ekipu koja će svake godine moći da osvoji Seriju A i da se sa uspehom bori u Ligi Šampiona! rekao je DiBenedeto koji je novinare po dolasku na aerodrom pozdravio rečima "Forza Roma!"

DiBenedeto će započeti pregovore sa Unikredit bankom koja je prošle godine postala suvlasnik Rome posle finansijkog kraha porodice sensi.

Američki biznismen je nagovestio da će mu prvi posao biti da uspostavi finansijsku kontrolu i da klub izvede iz dugova.

"I pored problema sa novcem, sigurno ćemo u sledećem prelaznom roku kupiti pet ili šest novih igrača!" rekao je Tomas DiBenedeto.

Roma je poslednji put osvojila Seriju A 2001. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6891
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple Iphone 13
aj da sacekamo leto pa da vidimo
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Dec 2025, 09:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.