Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:31:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 503346 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
E, daj, stani, čekaj, samo sekund...

Daj, reci mi pošteno - jel' ti to ozbiljno pišeš ili si me malo uhvatio u đir, pa me zajebavaš?

Не зајебавам те, мада на коју сам брзину написао могуће да сам направио негде грешку, али суштина свега што сам рекао је да Рома је клуб која је целим током своје историје тежила, надала се, или шта већ том првом месту, е сада дешавају се успони и падови али њихова филозофија се увек базирала на првом месту. То је моје мишљење које не може да се промени.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Sveti Nikola, Darko Pancev i najveci uspeh Jugoslovenskog klupskog fudbala. \o/

Ahaaaa... Taj Bari... Da, da... Sad kužim  Smile

Не зајебавам те, мада на коју сам брзину написао могуће да сам направио негде грешку, али суштина свега што сам рекао је да Рома је клуб која је целим током своје историје тежила, надала се, или шта већ том првом месту, е сада дешавају се успони и падови али њихова филозофија се увек базирала на првом месту. То је моје мишљење које не може да се промени.

Odlika najvećih umova jest upravo da usprkos dokazima i činjenicama ne mijenjaju mišljenje.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Јуче била прослава 85.година од оснивања Роме

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Može ove godine Roma da se uključi u borbu za LŠ. Mislim da će im to biti prevashodni cilj... a ako se ukaže prilika za nešto više (iliti Skudeto), što da ne. Pa Roma je one sezone mogla uzeti titulu u konkurenciji tada neprikosnovenog Intera... tačnije, zavisila je od sebe 2 kola pred kraj, pa ih sjebala čini mi se Atalanta ili Đenova.

Normalno da Roma svake godine ima najviše ambicije. I Zvezda ima ambicije pa nisu uzeli titulu 5 godina. Nema to nikakve veze. Da ne pominjem Liverpul, Arsenal, pa onda recimo Steaua itd. Svi oni dugo čekaju na trofej ali imaju najviše ambicije uvek.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Klub koji je u 85 godina postojanja uspio osvojit 3 titule nema svake godine najviša očekivanja.

Pogotovo ne u ligi u kojoj postoje giganti sa po 15-20 titula koji su također višestruku prvaci Evrope i svijeta i osvajači svih mogućih međunarodnih trofeja.

To jednostavno nije tako - Roma nema svake godine najviša očekivanja. To će priznat čak najzagriženiji tifosi Rome.

Prioriteti Romanista svake godine kreću se otprilike ovako:

1. pobijedit Lazio
2. plasirat se u evropsko takmičenje odn. ako se igra u Evropi - otić šta dalje u tom takmičenju
3. osvojit Copa Italia
4. plasirat se šta više na tabeli
5. pobijedit Inter/Milan/Juventus

Naravno, tu i tamo (u prosjeku svakih 10-tak godina) posloži se dobra ekipa, uz pokoju veliku zvijezdu, pa Roma igra neku ulogu i u borbi za prvaka. Ali to defenitivno nije svake godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pa Roma je u sezonama kada je Inter bio neprikosnoven uvek bio odmah iza njih. Slažem se to za kup. Čak mislim da im je on bitniji od Skudeta, tim pre što je realnije osvojiti ga. I to za Lacio takođe.
Nema veze ko koliko titula ima. Ciljevi se postavljaju pre nego što se nešto osvoji ili odradi. Sad lepo pitaš Hidinka šta mu je cilj sa Anžijem on že ti reći titula. A nemaju je nijednu.

Po meni Roma ima ekipu za prve 3 ekipe tj, da se izrazim bolje, mogu sa tim igračima u prve 3. Sa za finala kupova su se već nekako pretplatili. Često su u finalima.
Treba im samo još jedan dobar štoper i desni bek. Rosi se po desnom boku nije dobro pokazao a o Burdisu neću reči da trošim. Nije mi jasno šta on više radi u Romi. Verujem da će popuniti pozicije centralnog i desnog beka.

Voleo bih da vidim i jednog dobrog napadača, odnosno klasičnog golgetera, al pošto je doveden Destro, a tu su Krkić i Osvaldo (sa Totijem), ne verujem da će nekog dovoditi. Borijelo je otpisan i mislim da im je to greška. Destra iskreno nisam gledao, al kažu da je veliki talenat. I pored toga što ga nisam gledao, ne verujem da će imati neku spektakularnu prvu sezonu i zato sam za dovođenje još jednog špica tipa Di Natale, koji bi mogao da postigne 20+ golova.

U vezi mislim da ne treba ništa dirati. Dosta solidna sredina. Možda bi leglo jedno desno krilo al kapiram da će tu poziciju pokrivati neko od napadača, verovatno Krkić. Možda to bude i Pjanić.
Dosta mi se sviđa par centralnih veznih De Rosi-Bredli. Iza jedinog pravog špica ide Toti, dok će napred verovatno Osvaldo. Možda nisu Borinija trebali da puštaju.

To bi, po meni, trebalo da izgleda ovako:

Stekelenburg

Pojačanje        Pojačanje          Kastan           Anhel
                      (Burdiso Smile )

Bredli/Pjanić            De Rosi

Krkić                                                                Lamela

Toti

Osvaldo/Destro

Tu se može dosta i kombinovati, da se recimo Toti premesti u sam špic a Pjanić stavi na poziciju plejmejkera, pa onda Pjanić na krilo, Pizaro u paru sa De Rosijem, pa Osvaldo na krilo, tu je i Perota, Haince... ali to je dosta slaba klupa. To Romu, zapravo, godinama najviše i jebe.

Kako god, očekujem najmanje još 3 pojačanja: Štoper, bek i po mogućstvu desno krilo.

Edit: Mada će i Toti sve manje igrati. Zaboravih na njegove godine. Češće će igrati Pjanić tu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2012, 01:00:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Romu godinama (odnosno, uvijek) "najviše jebe" (kako si se ti izrazio) luzerski mentalitet i sindrom malog kluba. Istinabog, te iste probleme u Italiji imaju svi klubovi osim Juventusa i Milana.

Nekako se činilo da će se Inter iskobeljat iz tog problema, ali izgleda da čak ni Calciopoli ne može riješit problem koji Inter ima još otkako je Herrera otišao iz kluba tamo u 60-tima. Navijači Intera sigurno će me sad napast, ali između Herrere i Calciopolija Inter je osvojio - ako se ne varam - svega dvije titule u periodu od trideset godina. No dobro, da se izbjegne polemika, neka i Inter bude u tom društvu velikana, uz Juve i Milan.

Ali, svi ostali su ispod, i ne mogu se nazvat velikim klubovima, nemaju taj status, nemaju ambicije kakve imaju ova tri - trofej svake godine. Naprosto nemaju, i toga su svjesni. Fiorentina, Napoli, Roma, Lazio, Sampdoria, Genoa, Bologna... svi su oni imali period (ili dva) kada su bili jaki, i kada su se borili za titulu. Ali nitko od njih nema kontinuitet najviših ambicija i najviših aspiracija.

Juventus, Milan i Inter imaju periode veličine isprekidane kratkim razdobljima rekonstrukcije.

Svi ostali (uključujući i Romu) imaju periode životarenja isprekidane kratkim razdobljima velikih ambicija.

Talijanska liga (i talijanski nogomet u cjelini) je takav, to je nešto šta je nepopravljivo i nepromjenjivo, i to će uvijek bit tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Pffff...ta ekipa tesko da moze i u 5 da bude...jedino neke Zemanove minijature da ih izvuku  Smile Smile
De Rosi je lud...trebao je da ode jos pre 5 godina,kakva igracina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
E,da i gde si ti video da je doveden Destro?Pola Italije ga trazi,jedino ako nisam uhvatio da je presao.Gde ce u malu Romu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Inače, pošto je Zeman trener, jedini sistem u kojem će Roma igrat je 4-3-3, nikakve altenative ne dolaze u obzir.

Prema tome, Totti će ili igrat kao centralni napadač u toj prednjoj liniji ili pak neće igrat. S time da ja osobno mislim kako je ova druga opcija vjerovatnija.

U obrani su tu, pored nabrojanih, još i Heinze i bek Cassetti, pa ovaj Brazilac šta je došao iz Chorintiansa kao zamjena za Juana...

U sredini Argnetinac Lamela (fenomenalan igrač), veteran Perotta, pa vrlo korisni Brighi, Taddei i Brazilac Simplicio.

U napadu (pošto će Zeman igrat sa trojkom) Osvaldo, Pjanić i Krkić mogu igrat na krilima, a kao centarfor Boriello ili Totti.

Sve u svemu, neloša ekipica. Veliko je pitanje hoće li to Zeman uspjet disciplinirat i motivirat. Uglavnom, borba za Ligu Prvaka (uz malo sreće), i to je to.

Nikakvo jurenje trofeja.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2012, 01:25:08 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:31:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.