Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:41:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 503379 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Inače, pošto je Zeman trener, jedini sistem u kojem će Roma igrat je 4-3-3, nikakve altenative ne dolaze u obzir.

Prema tome, Totti će ili igrat kao centralni napadač u toj prednjoj liniji ili pak neće igrat. S time da ja osobno mislim kako je ova druga opcija vjerovatnija.

E, ako je tako, onda je Toti, kao što kažeš, centralni, a Osvaldo i Krkić druga dva napadača. Pozadi onda idu Bredli, Pjanić i De Rosi.
Mada Toti verovatno neće biti igrati... ili možda do nekog 60 minuta. Nije on za više. On već od 30. počinje da se šeće.

E,da i gde si ti video da je doveden Destro?Pola Italije ga trazi,jedino ako nisam uhvatio da je presao.Gde ce u malu Romu  Smile

Možda sam permutovao nešto... često sam viđao na goal.com da ga povezuju sa Romom... mislio sam da je već došao.

Možda onda i bolje što nije... da dovedu nekog bre koga ne treba čekati jednu sezonu, već da odma krca.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Loša je to ekipa. Toti je svoje odigrao još pre 2 sezone otprilike, Krkić je suvi prosek, tog Osvalda nisam gledao pa neću da pričam napamet, ali mi ni on ne deluje da je napadač kakve imaju timovi koji će Romi biti glavni konkurenti, tu mislim na Napoli, Udineze i Inter. Tu je De Rosi apsolutno najbolji igrač, pa za njim Lamela, mada je on klinac još uvek, ostali mislim da nisu na tom nivou.

Nekako se činilo da će se Inter iskobeljat iz tog problema, ali izgleda da čak ni Calciopoli ne može riješit problem koji Inter ima još otkako je Herrera otišao iz kluba tamo u 60-tima. Navijači Intera sigurno će me sad napast, ali između Herrere i Calciopolija Inter je osvojio - ako se ne varam - svega dvije titule u periodu od trideset godina. No dobro, da se izbjegne polemika, neka i Inter bude u tom društvu velikana, uz Juve i Milan.

U pravu si. Inter nije veliki klub kao Milan i Juventus.

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Pa Roma je u sezonama kada je Inter bio neprikosnoven uvek bio odmah iza njih. Slažem se to za kup. Čak mislim da im je on bitniji od Skudeta, tim pre što je realnije osvojiti ga. I to za Lacio takođe.
Nema veze ko koliko titula ima. Ciljevi se postavljaju pre nego što se nešto osvoji ili odradi. Sad lepo pitaš Hidinka šta mu je cilj sa Anžijem on že ti reći titula. A nemaju je nijednu.

Po meni Roma ima ekipu za prve 3 ekipe tj, da se izrazim bolje, mogu sa tim igračima u prve 3. Sa za finala kupova su se već nekako pretplatili. Često su u finalima.
Treba im samo još jedan dobar štoper i desni bek. Rosi se po desnom boku nije dobro pokazao a o Burdisu neću reči da trošim. Nije mi jasno šta on više radi u Romi. Verujem da će popuniti pozicije centralnog i desnog beka.

Voleo bih da vidim i jednog dobrog napadača, odnosno klasičnog golgetera, al pošto je doveden Destro, a tu su Krkić i Osvaldo (sa Totijem), ne verujem da će nekog dovoditi. Borijelo je otpisan i mislim da im je to greška. Destra iskreno nisam gledao, al kažu da je veliki talenat. I pored toga što ga nisam gledao, ne verujem da će imati neku spektakularnu prvu sezonu i zato sam za dovođenje još jednog špica tipa Di Natale, koji bi mogao da postigne 20+ golova.

U vezi mislim da ne treba ništa dirati. Dosta solidna sredina. Možda bi leglo jedno desno krilo al kapiram da će tu poziciju pokrivati neko od napadača, verovatno Krkić. Možda to bude i Pjanić.
Dosta mi se sviđa par centralnih veznih De Rosi-Bredli. Iza jedinog pravog špica ide Toti, dok će napred verovatno Osvaldo. Možda nisu Borinija trebali da puštaju.

To bi, po meni, trebalo da izgleda ovako:

Stekelenburg

Pojačanje        Pojačanje          Kastan           Anhel
                      (Burdiso Smile )

Bredli/Pjanić            De Rosi

Krkić                                                                Lamela

Toti

Osvaldo/Destro

Tu se može dosta i kombinovati, da se recimo Toti premesti u sam špic a Pjanić stavi na poziciju plejmejkera, pa onda Pjanić na krilo, Pizaro u paru sa De Rosijem, pa Osvaldo na krilo, tu je i Perota, Haince... ali to je dosta slaba klupa. To Romu, zapravo, godinama najviše i jebe.

Kako god, očekujem najmanje još 3 pojačanja: Štoper, bek i po mogućstvu desno krilo.

Edit: Mada će i Toti sve manje igrati. Zaboravih na njegove godine. Češće će igrati Pjanić tu.

Слажем се црњо све.
Бек и штопер су приоритет, и по мени Дестро би играо пре Освалда, Освалдо је много прецењен играч, нешто као Керол, плаћен је чини ми се 15мил и он те паре никад неће да исплати. А најбољи потез управе је био довођење Ламеле, довели опаког младог играча за 1.3мил , прошле сезоне се прелазни рок добро одрадио изузев Освалда, да се ове сезоне доведу још бек и штопер и то је екстра екипа.
Ове сезоне Анхел ће да покида, али да покида.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
15 milion je plaćen Lamela. I ko je ovaj Kastan, Kaštan ili kako god?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Јесте, јесте, уствари 12милиона је плаћен, а по години зарађује 1.3мил, ја сам то пермутовао.
Добар је Кастан, није неисускан играч, 26 година, пореде га са Лусиом, ове сезоне је одиграо екстра Копу, нико га нигде не оспорава, био је Балдини (ген.мен. Роме) да га гледа, ценим да ваља.

Иначе црњо ми на левог бека имамо и овог Додоа, који је исто опасан играч,кад би један сад могао да игра десног бека то би било врх (Анхел или Додо), вероватно ће тако и бити, пошто су рекли да ће да доведу још једног централног и једног везисту.
Иначе Дестро одбио много већи уговор који му је нудио Волфзбург и дошао код нас.

Иначе

Навијач Јувеа Земану: Ти си идиот и кучкин син напред јуве
Земан: За разлику од утакмица култура се не купује
« Poslednja izmena: 24. Jul 2012, 14:18:01 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Romu godinama (odnosno, uvijek) "najviše jebe" (kako si se ti izrazio) luzerski mentalitet i sindrom malog kluba. Istinabog, te iste probleme u Italiji imaju svi klubovi osim Juventusa i Milana.

Istina. Isto tako recimo i Arsenal, Totenhem itd. Naprave uvek vrlo dobre ekipe ali ne mogu izdržati.
Ali je i do slabe klupe, jer kad krenu povrede u poznoj sezoni, pa suspenzije i još što šta... iz tima ispadnu dvojica, trojica i tu je već problem. Zbog toga se izgube recimo 4 boda.

Roma je u poslednjoj deceniji klub koji je sa najvećim finansijskim problemima pravio najbolje rezultate... i iz tog razloga mislim da će ulaganjem Di Benedeta (ako ih bude) ambicije dosta porasti.

Citat
Иначе црњо ми на левог бека имамо и овог Додоа, који је исто опасан играч,кад би један сад могао да игра десног бека то би било врх (Анхел или Додо), вероватно ће тако и бити, пошто су рекли да ће да доведу још једног централног и једног везисту.

To bi im loš potez bio. Nisam gledao tog Dodoa, al kakav god da je, mora bre desni bek da se dovodi a ne da im igra levi. Pa to ne rade ni mnogo siromašnije ekipe.

Citat
Навијач Јувеа Земану: Ти си идиот и кучкин син напред јуве
Земан: За разлику од утакмица култура се не купује

Smile Smile jebuckaj deda!

Citat
прошле сезоне се прелазни рок добро одрадио изузев Освалда

I promašaja koji ih je koštao Evrope u vidu Enrikea. Pokušao je da od italijanske ekipe napravi Barselonu. Pa sine...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Usudio bih se reći da je ovo jedan toliko inteligentan niz postova, te da ste vas dvojica neopisivo upućeni u sve detalje, finese, tajne i skrovitosti talijanskog nogometa da je to naprosto zaprepašćujuće.

Imate samo jedan sitni problemčić -  pišete pizdarije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Вечерас у пола један пријатељски меч против 'пула.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Балзарети близу преласка у Рому, не знам шта ће нам трећи леви бек  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Балзарети близу преласка у Рому, не знам шта ће нам трећи леви бек  Smile

Зато што може да игра и десног бека  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:41:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.