Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:37:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Artemije osniva svoju crkvu  (Pročitano 41410 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@gottago
Je ли ти је сад јасно на кога сам мислио?! Smile Smile Smile
Чекај да на списак ''канонобранитеља'' додам и - národ chorvátsky Smile

vaistinu jasno. zato sam i trazio misljenje ateista i agnostika na strani 3
svi su za aktuelni sinod. vidi ovog sistema, postavlja njegove katoliCe.  Smile a perudji unuke svojih partijskih kolega  Smile

Ta fotka je napravljena na Adi, pocetkom 90-tih.  Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Da se razumemo. 99% koristi nazovi veru da primeni metode e komunjara 45-e. Da presudjuje. Trebaju mu tudji carsavi i sada nisi vise neprijatelj nerodne vlasti, nego si katolik, nisi pravoslavac, a narocito moderno je: protiv si vere.
Kojekakvi kenjatori hoce da budu Bog.
Vracanje veri, je vracanje sistema vrednosti: ne lazi, ne kradi, ne cini preljube itd itd.
Hajde ti ovcim stiglicima, 'pravoslavci' sa bureka to kazi? Pa naravno da ce reci da si balija ili ustasha ili jeuropejac.
Cuj ti: ne tumachi lazno, ne kradi, ne kurvaj se. Pomozi nemoj odmoci bliznjega svoga.
To je bre poshast od pape, majke mu ga spalim.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 12:57:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@gottago

svi su za aktuelni sinod. vidi ovog sistema, postavlja njegove katoliCe.  Smile a perudji unuke svojih partijskih kolega  Smile

ne znam da li ti taj zeleni smajli znaci da se zezas ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 

Dr Jovan Bajford, socijalni psiholog, docent na Katedri za društvene nauke Otvorenog univerziteta u britanskom gradu Milton Kins. Autor knjiga Teorija zavere: Srbija protiv “novog svetskog poretka” (Beogradski centar za ljudska prava, 2006) i Potiskivanje i poricanje antisemitizma: sećanje na vladiku Nikolaja Velimirovića u savremenoj srpskoj pravoslavnoj kulturi (Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, 2005)

Zašto su Jevreji jedina manjinska grupa koja se dosledno optužuje za svetsku zaveru, čak i u sredinama gde nema jevrejske manjine ili pak u društvima u kojima postoji tradicija dobrih odnosa između Jevreja i većinskog stanovništva? Zbog čega je na srpskoj desnici rasprostranjeno uverenje da su upravo uticajni Jevreji na zapadu igrali odlučujuću ulogu u "satanizaciji srpskog naroda" tokom 90-ih? Šta nam ideja o postojanju jevrejske zavere govori o antisemitizmu, o teoriji zavere kao pogledu na svet i o predrasudama uopšte?

http://www.nb.rs/events/event.php?id=10888
-----------------
нек ''Синод'' ради у пуном саставу Smile
------------------------------------
Citat
Ta fotka je napravljena na Adi, pocetkom 90-tih.
ЦИГАНлији?
-----------------------------
Citat
Sud o veri moze sam Bog da daje. U Poslanici Rimljanima, apostol Pavle kaze da je svaka vlast od Boga, da joj se treba pokoravati. (Rimljanima 13:1)
Ни Они који знају све,нису веровали да ће доћи ''вунена'' времена!
Да ће одрођени успоставити власт (над људима) која не да није од Бога,него је од- Ђавола! Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 14:24:47 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230

Dr Jovan Bajford, socijalni psiholog, docent na Katedri za društvene nauke Otvorenog univerziteta u britanskom gradu Milton Kins. Autor knjiga Teorija zavere: Srbija protiv “novog svetskog poretka” (Beogradski centar za ljudska prava, 2006) i Potiskivanje i poricanje antisemitizma: sećanje na vladiku Nikolaja Velimirovića u savremenoj srpskoj pravoslavnoj kulturi (Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, 2005)

Zašto su Jevreji jedina manjinska grupa koja se dosledno optužuje za svetsku zaveru, čak i u sredinama gde nema jevrejske manjine ili pak u društvima u kojima postoji tradicija dobrih odnosa između Jevreja i većinskog stanovništva? Zbog čega je na srpskoj desnici rasprostranjeno uverenje da su upravo uticajni Jevreji na zapadu igrali odlučujuću ulogu u "satanizaciji srpskog naroda" tokom 90-ih? Šta nam ideja o postojanju jevrejske zavere govori o antisemitizmu, o teoriji zavere kao pogledu na svet i o predrasudama uopšte?

http://www.nb.rs/events/event.php?id=10888
-----------------
нек ''Синод'' ради у пуном саставу Smile
------------------------------------
Citat
Ta fotka je napravljena na Adi, pocetkom 90-tih.
ЦИГАНлији?
-----------------------------
Citat
Sud o veri moze sam Bog da daje. U Poslanici Rimljanima, apostol Pavle kaze da je svaka vlast od Boga, da joj se treba pokoravati. (Rimljanima 13:1)
Ни Они који знају све,нису веровали да ће доћи ''вунена'' времена!
Да ће одрођени успоставити власт (над људима) која не да није од Бога,него је од- Ђавола! Smile
Prvo, Jevreji su sa svojim Starim Zavetom iliti Torom, temelj i Hriscanskog i Islamskog verovanja.
Oni otvoreno deklarisu sebe, kao izabrani Bozji narod.
Drugo, dve najvece reformatorske drutvene revolucije, od kojih je zavisio razvoj covecanstva su nicirane od strane Jevreja: Isus Hristos i Karl Marks.
Trece, Otkrovenje Jovanovo, u koje veruje Hriscanstvo (kraj sveta) ce se dogoditi nakon tri svetska dogadjaja:
Ponovnookupljanje Jevreja (1948), ponovno okupiranje Jerusalima (1967) i ponovna gradnja Solomonovog Hrama ( gde se sada nalazi najveca dzamija sa koje se prorok Muhamed uzneo u nebo.
Dakle nedostaje nam samo treci element Otkrovenja.

Jevrejsko Arapski konflikt, je mnogo dublji od ovoga sto mi vidimo.
Kada se Bog javio proroku u 6-om veku, kada je napisan Sveti Kuran, on je rekao ovako:
Zbog neverstava koje su Jevreji cinili, Ja Alah, odbacujem ih kao moj izabrani narod i biram seme Ismailjevo za izabrane. (Da napomenem, Ismailj, je sin Avramov isto kao i Isak otac Jevreja).
Dakle konflikt je 'bratski'.
Da napomenem da prorok priznaje Isusa, kao buduceg sudiju potonjeg dana, ali ne kao sina Bozjeg, vec kao Bozjeg proroka.
Prica sa sinom, prorok kaze, da je Jevrejska namestaljka.

E sada kada gledas na Jevreje, onako kako treba, ne kroz Izrael, nego kroz Ameriku, tacnije kroz Americki kapital i militarizam, onda je sve moguce.

Svetski konlikt, nije oko ovih sitnih kurtona, Katolika i Pravoslavaca. Oni su obicne Hriscanske sekte u odnosu na svetski konfesionalni (verski) konflikt: Jevreji,Hriscani, Muslimani.
Pravoslavni- Katolicki konflikt, je konflikt feuda oko litre rakije i zenske pice.Tumacenje Svetog Trojsva, na ovaj ili onaj nacin, ali ne negiranje ST.

Ovo sto ti kazes za vunena vremena (covek zaglavio zatvor zbog njih), ona jesu interesantna, jer sa razvojem ljudskog uma, neverovatno koliko postoji mogucnost manipulacije tim istim.

« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 16:32:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 
Citat
Kada se Bog javio proroku u 6-om veku, kada je napisan Sveti Kuran, on je rekao ovako:
Zbog neverstava koje su Jevreji cinili, Ja Alah, odbacujem ih kao moj izabrani narod i biram seme Ismailjevo za izabrane. (Da napomenem, Ismailj, je sin Avramov isto kao i Isak otac Jevreja).
Стављати Јевреје у било какав негативни контекст је-антисемитизам. Навођење оваквих цитата је оправдање за насиље којем су изложени Јеврејски повратници у Свету Земљу! А ја у тим мрачним радњама не желим да учестујем. Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 17:15:51 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Citat
Стављати Јевреје у било какав негативни контекст је-антисемитизам. Навођење оваквих цитата је оправдање за насиље којем су изложени Јеврејски повратници у Свету Земљу! А ја у тим мрачним радњама не желим да учестујем. Smile
To nije nikakav negativan kontekst, to sve pise u njhovim svetim knjigama.
Odakle mislis da je taj Arapsko Jevresjki kontekst konflikta?
On je najdublji moguci.
Trebas samo malo procitati, ne ucestvujem ni ja u nicemu.
Zamisli koliko antisilamskog sveta ima, a da ne procita redak Kurana?
Koliko antisemita ima a da ne procita redak Torah-e?
O cem ti pricas? Sve je to napisano, sve se to zna, nikakva tajna. Malo dobre volje.I pismenosti.

Sto se mene licno tice, ja cenim Jevreje kao veoma pametne ljude. Za razliku od Arapa koje smatram fataliste. Ali to ne menja sta oni sami o sebi pisu.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 17:57:28 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@gottago

Ne zezam se pogledaj pozadinu druge slike. Slika je nastala 90-tih na Adi, kasnije su te ljude predstavili pogresno kao crnogorce na jadranu. To su prvi "turbo" vernici.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 19:09:54 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@gottago

Ne zezam se pogledaj pozadinu druge slike. Slika je nastala 90-tih na Adi, kasnije su te ljude predstavili pogresno kao crnogorce na jadranu. To su prvi "turbo" vernici.

gresis sinko silno gresis. pogledaj ih sam. ne lice na ljude sa ovih prostora. vise mi lice na juznoamerikance.
mada mislim da je ovde na forumu bilo reci o ovom:

ne mogu da se setim da li je ovaj onaj najbogatiji bugarin  Smile
u svakom slucaju ne pripadaju ni jednoj od sfrj nacija  Smile  ne nikako.
i ovo nije na adi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dobro, jel Bugarin, Juznoamerikanac, inace, ne vidim da ne bi mogao da bude iz Srbije kad je o ovaj na slici iz Srbije a nije nesto razlicit od ovog na slici:

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:37:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.