Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:23:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 613279 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
st_faca, ali nisi ni ti kriv shto imash takav mozak... ko zna shta ti se sve izdeshavalo dok si bio mali... traume, razumem te...

Molio bih te da u buduće ove ad hominem doskočice ostaviš za nekoga drugoga. Ja nisam ni riječi rekao o tebi, pa bi bio red da se i ti suzdržiš od pokušaja karakternih opisa. Jer, znam i ja vrijeđat. OK?

poshto vidim navijach si Liverpula, ili ga bar gotivish, zakljuchio sam po onome shto si pisao na temi Liverpul... Oni su bolji shto su izgubili od Totenhema, nego Arsenal koji je oduvao Everton 6:1 (ako uzmemo u vidu da su Everton i Totenhem u istom rangu, tj Everton je chak bio bolje plasiran i premijer ligi od Totenhema)?
Shta kazesh na to? bash me zanima shta ce sad da lupish...

Na osnovu čega si zaključio da je Liverpool bolji jer je izgubio od Tottenhama, majke ti mile?

Ajde pročitaj još jednom, života ti...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
st_faca, ali nisi ni ti kriv shto imash takav mozak... ko zna shta ti se sve izdeshavalo dok si bio mali... traume, razumem te...

Molio bih te da u buduće ove ad hominem doskočice ostaviš za nekoga drugoga. Ja nisam ni riječi rekao o tebi, pa bi bio red da se i ti suzdržiš od pokušaja karakternih opisa. Jer, znam i ja vrijeđat. OK?

poshto vidim navijach si Liverpula, ili ga bar gotivish, zakljuchio sam po onome shto si pisao na temi Liverpul... Oni su bolji shto su izgubili od Totenhema, nego Arsenal koji je oduvao Everton 6:1 (ako uzmemo u vidu da su Everton i Totenhem u istom rangu, tj Everton je chak bio bolje plasiran i premijer ligi od Totenhema)?
Shta kazesh na to? bash me zanima shta ce sad da lupish...

Na osnovu čega si zaključio da je Liverpool bolji jer je izgubio od Tottenhama, majke ti mile?

Ajde pročitaj još jednom, života ti...

Nisam ja zakljuchio, nego pitam tebe... vidish da na kraju stoji znak pitanja (?), ili si corav? ti trebaju naochare?... pa me zanima tvoje mishljenje, majke ti mile... Poshto vidim Liverpul ti odgovara koji gubi od Totenhema, oni su ti extra, genijalni... pa mi reci shta mislish o tome shto je Liverpul izgubio od ekipe koja je istom rangu kao i Everton?
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Insideman, pa za tebe, i mene jesu zvezde... Ali kod uefe ipak vidish nisu, kao ni kod vecine ljudi koji prate fudbal... Realno gledano je tako... Nishta navijachki, samo onako kako stoje stvari... takodje, medije su toliko mocne da su od onog pedera napravili superzvezdom, vanzemaljcom i shta ti znam ja josh shta, iako ima mnogo boljih od njega...

u kom svetu ti zivis ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia e71
Za Volkota cu samo reci, zhivi bili pa videli. Ti njegovi svetli trenuci su majstorija fudbala. Smile
da setimo se prodora i asistencije adebajoru u LS protiv Liverpula

ovakve prodore su pravili retko koji igraci(npr.ronaldo dok je igrao u barci i interu)

naravno posle toga je na scenu stupio sudija koji je svirao faul van kaznenog kao penal.. Smile

To Arsenalovo masturbiranje po terenu, sedamnaest dodira s lopotom prije dolaska u zonu udarca, carinjenje lopte po sredini terena, široko postavljena obrana i bekovi koji po 35-40 minuta utakmice statiraju na protivničkoj polovini terena - sve to gledamo zadnjih pet godina u Arsenalu

to "masturbiranje" od igre je godinama vec unazad jedna od najlepsih igri u evropskom fudbalu
mislim ako navijas za lpool i kazes da neka druga ekipa igra ruzan fudbal onda stvarno sa tobom nesto nije u redu zato  Smile

Људи моји па јадни Мидлзбро је разбио Манчестер Сити пре две године 8-1... Следеће године је испао из Премијер Лиге...

И Евертону и Селтику је напад најслабији део тима... Видећемо шта ће бити када за противника буду имачи Манчестер, Челси, Тотенхем итд.

videli smo prosle godine, samo je manutd jednom u ligi pobedio arsenala od ta 4 tima (man,liv,che,tots)...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 17:00:51 od milos5805 »
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Insideman, pa za tebe, i mene jesu zvezde... Ali kod uefe ipak vidish nisu, kao ni kod vecine ljudi koji prate fudbal... Realno gledano je tako... Nishta navijachki, samo onako kako stoje stvari... takodje, medije su toliko mocne da su od onog pedera napravili superzvezdom, vanzemaljcom i shta ti znam ja josh shta, iako ima mnogo boljih od njega...

u kom svetu ti zivis ?

u svetu u kome pederi i "manekeni" a i politika vladaju fudbalskom scenom, a ne pravi fudbaleri...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 17:01:34 od Cataclysm Children »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
Nisam ja zakljuchio, nego pitam tebe... vidish da na kraju stoji znak pitanja (?), ili si corav? ti trebaju naochare?... pa me zanima tvoje mishljenje, majke ti mile... Poshto vidim Liverpul ti odgovara koji gubi od Totenhema, oni su ti extra, genijalni... pa mi reci shta mislish o tome shto je Liverpul izgubio od ekipe koja je istom rangu kao i Everton?

Gdje sam napisao da mi "Liverpool odgovara koji gubi od Tottenhama"? Gdje sam napisao da su mi "extra, genijalni..."?

Lijepo ti kažem, pročitaj opet - lijepo piše na temi o Liverpoolu  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
nisi tim rechima... ali vidim po nachinu pisanja da Liverpul gotivish... I ja gotivim i navijach sam Chelsija, pa sam realan kad je u pitanju ne samo Arsenal, nego bilo koji Evropski klub...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

u kom svetu ti zivis ?

u svetu u kome pederi i "manekeni" a i politika vladaju fudbalskom scenom, a ne pravi fudbaleri...

e izvini na izrazu ali jebali te mediji bre covece, pa ja ne znam coveka koji prati fudbal a da Fabregasa ili Arshavina ne smatra fudbalskom zvezdom
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 17:07:13 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500

to "masturbiranje" od igre je godinama vec unazad jedna od najlepsih igri u evropskom fudbalu
mislim ako navijas za lpool i kazes da neka druga ekipa igra ruzan fudbal onda stvarno sa tobom nesto nije u redu zato  Smile

Ljepota je subjektivan pojam - ono šta se nekome sviđa, drugome se ne sviđa - i obratno.

S druge strane, trofeji su objektivan pokazatelj. Pa te ja lijepo pitam - koliko je trofeja Arsenalu donijela ta "najljepša igra u Evropi"?

Koliko su puta u zadnjih pet sezona bili prvaci? Osvojili neki evropski kup/titulu?

Rezultat je, naime, vrlo zajebana stvar. On ti sve pokazuje.

nisi tim rechima... ali vidim po nachinu pisanja da Liverpul gotivish... I ja gotivim i navijach sam Chelsija, pa sam realan kad je u pitanju ne samo Arsenal, nego bilo koji Evropski klub...

A šta sam ja to nerealno napisao o Liverpoolu? Jesam li jasno i nedvosmisleno napisao da su igrali loše protiv Tottenhama? Jesam li barem pedeset puta na onoj temi napisao kako Benitez mora otić jer je sramotno, katastrofalno da Liverpool nije u stanju osvojit titulu osamnaest godina?

Lijepo ti kažem, pročitaj sve...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

mislim ako navijas za lpool i kazes da neka druga ekipa igra ruzan fudbal onda stvarno sa tobom nesto nije u redu zato  Smile

Ljepota je subjektivan pojam - ono šta se nekome sviđa, drugome se ne sviđa - i obratno.

S druge strane, trofeji su objektivan pokazatelj. Pa te ja lijepo pitam - koliko je trofeja Arsenalu donijela ta "najljepša igra u Evropi"?

Koliko su puta u zadnjih pet sezona bili prvaci? Osvojili neki evropski kup/titulu?

Rezultat je, naime, vrlo zajebana stvar. On ti sve pokazuje.

A šta sam ja to nerealno napisao o Liverpoolu? Jesam li jasno i nedvosmisleno napisao da su igrali loše protiv Tottenhama? Jesam li barem pedeset puta na onoj temi napisao kako Benitez mora otić jer je sramotno, katastrofalno da Liverpool nije u stanju osvojit titulu osamnaest godina?

Lijepo ti kažem, pročitaj sve...

to za Liverpul si u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:23:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.