Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:30:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 613227 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Za Volkota cu samo reci, zhivi bili pa videli. Ti njegovi svetli trenuci su majstorija fudbala. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
Lepo igra Cesc na novoj poziciji. Deni i Song odlicni, bas sam iznenadjen. Kad udje Dudu bice to 0-2 i cao dovidzenja.

Novoj poziciji?  Smile A koja mu je to nova pozicija?  Smile

Song i Deni su odlični jer je Celtic prema naprijed napravio točno - ništa, nula, prazan skup.

Arsenalova igra očekivano masturbatorska, nekonkretna, jalova... dva odbijanca, dva gola. Da nije bilo toga, mogli bi još uvijek igrat i ne bi dali gol.

Celtic O-Č-A-J-A-N. Očajan. Uopće ne zaslužuju igrat niti u Ligi UEFA, a kamoli Ligi Prvaka.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Care, ti imash odnos prema Arsenalu, kao kad choveka zhena ostavi zbog drugog. Opusti se.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ne znam shto... josh nisam video nekog ko ovoliko mrzi neki klub, ni grobari ni delije se ne mrze ovoliko koliko ovaj mrzi Arsenal...  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
Ma daj molim te...

Arsenal dobije osrednjeg Evertona, svi padaju u ekstazu.

Arsenal dobije groznog, ali doista groznog Celtica, i to sa dva odbijanca (od čega prvi iz sumnjivog slobodnog udarca, a drugi iz autogola), i svi opet padaju u ekstazu

Dajte, ljudi, malo se urazumite, budite malo objektivniji...

To Arsenalovo masturbiranje po terenu, sedamnaest dodira s lopotom prije dolaska u zonu udarca, carinjenje lopte po sredini terena, široko postavljena obrana i bekovi koji po 35-40 minuta utakmice statiraju na protivničkoj polovini terena - sve to gledamo zadnjih pet godina u Arsenalu

Ništa novo, ništa bolje i ništa poboljšanog oni do sada nisu pokazali.

S jedne strane, to je i prirodno - bilo bi krajnje glupo da je Wenger tempirao vrhunac forme igračima sada, u osmom mjesecu i na samom početku sezone.

Ali s druge strane, ne vidim ama baš nikakvog smisla u pisanju oda i panegirika Arsenalovim igračima zato šta su sa dva sretna i slučajna gola uspjeli pobijedit ekipu Celtica koja je toliko loša da nije uspjela niti jedan jedini put preć centar sa suvislom akcijom.

Čak štoviše, prilično sam uvjeren da bi i onaj usrani Everton bez većih problema pobijedio ovog Celtica.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Arsenal da dobije Barcu, Barca bi ti bila losha ekipa koju bi svi pobedjivali, da dobiju real isto bi prichao, manchester opet ista pricha, da osvoji ligu shampiona rek'o bi na srecu su osvojili, da osvoje premier ligu bila bi ti nameshtaljka... Aman choveche je l' ima kraja tvojim glupostima?
Ako ti smeta Arsenal, i ako ga mrzish, ne ulazi u ovu temu vishe aman...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
Je li Arsenal dao dva gola iz odbijanca? Da.
Je li bio Celtic očajan? Da.
Je li Celtic stvorio makar jednu polušansu u cijeloj utakmici? Ne.
Je li Celtic složio suvislu akciju u cijeloj utakmici? Ne.

U pravu si... Arsenal je savladao veličanstvenog, vrhunaravnog protivnika. Da. Aha...

Kad budu igrali sa ManUtd-om, Chelseajem, Barcelonom... onda ćemo vidjet šta će bit, i kako će se završit... pa ćemo onda to i komentirat.

Do tada, možemo komentirat jedino ono šta smo vidjeli. A vidjeli smo upravo ono šta sam gore napisao - 90 minuta nogometne masturbacije na sredini terena, sedamdeset i četiri kratka dodavanja prije završnog udarca i dva sretna gola. I posvemašnju Celticovu nemoć.

Jebi ga, nisam ja kriv šta je to tako...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Children zajebi medijsku paznju ... ja ne smatram nekog superzvezdom ako je na naslovnoj strani

Fabregas i Arshavin su fudbalske zvezde a ne medijske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
st_faca, ali nisi ni ti kriv shto imash takav mozak... ko zna shta ti se sve izdeshavalo dok si bio mali... traume, razumem te...

poshto vidim navijach si Liverpula, ili ga bar gotivish, zakljuchio sam po onome shto si pisao na temi Liverpul... Oni su bolji shto su izgubili od Totenhema, nego Arsenal koji je oduvao Everton 6:1 (ako uzmemo u vidu da su Everton i Totenhem u istom rangu, tj Everton je chak bio bolje plasiran i premijer ligi od Totenhema)?
Shta kazesh na to? bash me zanima shta ce sad da lupish...

Insideman, pa za tebe, i mene jesu zvezde... Ali kod uefe ipak vidish nisu, kao ni kod vecine ljudi koji prate fudbal... Realno gledano je tako... Nishta navijachki, samo onako kako stoje stvari... takodje, medije su toliko mocne da su od onog pedera napravili superzvezdom, vanzemaljcom i shta ti znam ja josh shta, iako ima mnogo boljih od njega...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 16:50:16 od Cataclysm Children »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Људи моји па јадни Мидлзбро је разбио Манчестер Сити пре две године 8-1... Следеће године је испао из Премијер Лиге...

Арсенал још није био у ситуацији да јури резултат, па ћемо их тек на том пољу видети...

А и нису имали бог зна какве противнике... У Евертону је тренутно расуло... Свађа Мојеса са оним курцоглавцем Лескотом који би да оде... Комплет одбрана је усрала...

И Евертону и Селтику је напад најслабији део тима... Видећемо шта ће бити када за противника буду имачи Манчестер, Челси, Тотенхем итд.

Баш да видим како ће Вермален да чува Дрогбу, Рунија, Тореса...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:30:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.