Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:29:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 333 334 336 337 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 613879 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Normalno, ove godine treca sreca   Smile

A sto se tice tog rezultata i pobede od 6:1 ... pa svako ima pravo da se raduje i hvali svoje pulene kad pobedjuju, makar to bilo i 1:0. Pustite nas da se radujemo na miru. Kao sto svi slavimo pobed reprezentacije, tako mi sad slavimo pobedu Arsenala. Ne znam sta je tu lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Држите се теме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8
Normalno, ove godine treca sreca   Smile

A sto se tice tog rezultata i pobede od 6:1 ... pa svako ima pravo da se raduje i hvali svoje pulene kad pobedjuju, makar to bilo i 1:0. Pustite nas da se radujemo na miru. Kao sto svi slavimo pobed reprezentacije, tako mi sad slavimo pobedu Arsenala. Ne znam sta je tu lose.

Naravno brate. Ali vidis da neki ljudi to ocito ne razumeju. Meni je drago sto je Arsenal pobedio, sjajna igra na pocetku prvenstva, lepo obecava za ostatak sezone.

Mada je sutra pravi test - mec protiv Seltika...sta kazes Insideman? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1292
Zastava novi sad
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia c5-03
Bravo za Arsenal  Smile Smile Smile
Pokazali da niko nema pravo da ih omalovažava.... odmah na početku u glavu 6-1
i da se fuzionišu čelzi,Liverpul,City i United ne mogu da im prete.... Smile
IP sačuvana
social share
Brkovi su da se vole !!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Од оснивања Премијер лиге 1992/1993, Арсенал је узео три титуле и то је једини тим који може да парира Манчестеру и Челсију и ове сезоне, Ливерпул и ако највећи Енглески клуб у историји никада није освојио Премијер лигу...
Ако неки тим од великана заслужује круну Лиге Шампиона, а да је до сада није освојио то је засигурно Арсенал!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8
Од оснивања Премијер лиге 1992/1993, Арсенал је узео три титуле и то је једини тим који може да парира Манчестеру и Челсију и ове сезоне, Ливерпул и ако највећи Енглески клуб у историји никада није освојио Премијер лигу...
Ако неки тим од великана заслужује круну Лиге Шампиона, а да је до сада није освојио то је засигурно Арсенал!

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

i Chelsi, godinama su blizu te titule LS nikako da uzmu (dobro ja ovo vishe navijachki, ne zamerite)...  Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

i Chelsi, godinama su blizu te titule LS nikako da uzmu (dobro ja ovo vishe navijachki, ne zamerite)...  Smile

Јесте... и ја сам по гробарској инерцији готивио Челси још као клинац, а и данас је тако, међутим он није великан ни енглеског ни европског фудбала, нити је то икад био.
Кроз историју је Челси био сасвим просечан клуб, а данас и у протеклих 5 година због неких других околности је постао гигант... Кажем - Од великих тимова, таквих је у Премијер лиги три, а Арсенал заслужује ЛШ и због имена клуба, традиције и због огомног трага који је оставио у Европи у последњих пет деценија!
Нпр. Нотингем Форест је два пута био победник Купа Европских Шампиона, али то је куртонски клуб који нема никакву традицију моћног клуба, нити континуитет доминације ни на острву ни у Европи, док је велики Арсенал био већи и од Манчестера, па су их "црвени ђаволи" претекли тек у последњих 15-ак година!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Frizider
Arsenal je uvek igrao jako lep fudbal, njihovi klinci iz rezervnog non-stop igraju potpuno izjednaceno pa i bolje sa prvim timom ili kombinovanom postavom jakih prvoligasa u liga kupu i ranije runde FA kupa. Dakle jedini problem i to trenutni je rasprodaja igraca i nadam se da ce se taj trend promeniti sto govori i angazovanje Arsavina koji nije bas klinac po svojim godinama al zato odlican napadac.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S500
Normalno, ove godine treca sreca   Smile

Pa vidi, nitko tebi ne brani da se raduješ i da hvališ svoje pulene šta su pobijedili.

Ali s druge strane, zašto ja ne smijem komentirat da je suludo pričat o kandidaturi za naslov i o "superiornosti" ekipe nakon jednog odigranog kola u prvenstvu koje ima ukupno 38 kola? Zašto ja ne smijem komentirat kako je apsurdno sastavljat hvalospjeve o pobjedi nad Evertonom, klubom sa sredine tabele bez šansi i ambicija za vrh i/ili za Evropu?

Zašto ja ne smijem komentirat kako je pretjerano dizat spomenik nakon ove pobjede koju je Arsenal (ako sebe smatra iole ozbiljnim kandidatom za naslov) jednostavno morao odradit?

To je kao da aplaudiraš odraslom čovjeku što je sam sebi obuo i svezao cipele...

Јесте... и ја сам по гробарској инерцији готивио Челси још као клинац, а и данас је тако, међутим он није великан ни енглеског ни европског фудбала, нити је то икад био.
Кроз историју је Челси био сасвим просечан клуб, а данас и у протеклих 5 година због неких других околности је постао гигант... Кажем - Од великих тимова, таквих је у Премијер лиги три, а Арсенал заслужује ЛШ и због имена клуба, традиције и због огомног трага који је оставио у Европи у последњих пет деценија!
Нпр. Нотингем Форест је два пута био победник Купа Европских Шампиона, али то је куртонски клуб који нема никакву традицију моћног клуба, нити континуитет доминације ни на острву ни у Европи, док је велики Арсенал био већи и од Манчестера, па су их "црвени ђаволи" претекли тек у последњих 15-ак година!

Smile

Nisam baš siguran da je to tako...

Koji je prvi engleski klub koji je osvojio evropski trofej? ManUtd. Kada je to bilo? 1968.

Tako da je ManUtd prešišao Arsenal davno prije "zadnjih 15-tak godina"

Arsenal je bio dominantna sila u Engleskoj u vrijeme Herberta Chapmana, velikog nogometnog taktičkog revolucionara koji je "izmislio" WM sustav igre, koji je kasnije usvojio doslovno cijeli svijet, i s njime kao trenerom Arsenal je harao u periodu prije i poslije 2. svj. rata

Nakon toga Arsenal nikada nije bio tako uvjerljiv, a pogotovo nije bio superiroran ManUtd-u i Liverpoolu. Postojala su razdoblja kada je bio izjedanačen, ali nikako bolji od ManUtd-a. Naravno, govorimo o nekakvim dužim razdobljima, a ne o pojedinačnim sezonama.

« Poslednja izmena: 17. Avg 2009, 16:45:42 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 333 334 336 337 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:29:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.404 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.