Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:57:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 614097 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile Smile  Smile car si
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Aha... znači, za Arsenal predstavlja veleuspjeh pobijedit ekipu koja je uvijek "7-8 na tabeli"

A inače je u svakom sportu ultimativna ambicija bit 7. ili 8. na tabeli. Ne ić u Evropu. Ne bit konkurent za titulu. Nego baš bit na 7. ili 8. mjestu na tabeli.

U pravu si. Ovo je ogorman uspjeh Arsenala. Nakon ove pobjede mogu i ispast iz lige. Oni su svoj cilj postigli. Zabili su šest golova klubu koji je uvijek sedmi na tabeli.

TTTOOOOO!!!!!!!!!

BTW - trener Evrtona je vrhunski. Naime, nije lako bit sedmi ili osmi. Najobičnija pizda može osvojit naslov prvaka, ali bit sedmi na tabeli, e to može samo vrhunski stručnjak Smile

Taj Everton je uzimao bodove, Manchesteru (njih pobedio), Chelsiju u Londonu, Liverpulu, Arsenalu... ne mozesh reci da su slabi, to shto su oni 5-6 (nisu 8 kako kazesh) na tabeli u Engleskoj ligi, to ne znachi nishta jer je Engleska liga najjacha, garantujem da bi Everton mogao da se nosi sa vishe od pola klubova koji igraju u ligi shampiona... Vishe vredi 5 mesto u Engleskoj nego u nekoliko liga prvo... Englezi imaju najmanje 4 kandidata za titulu uvek, nekad i vishe, dok u drugim uvek imash po dva, a nekad samo jednog kandidata, pa nije to liga kad svake godine u Italiji osvaja Inter, Shpaniji samo Barca itd, Francuska Lion, Portugal Porto... i to uvek ubedljivom razlikom...
Ove sezone ne znam kakvi su, ali su proshle imali dobar tim...
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Lep start ali cisto sumnjam da Arsenal moze do titule. Daj boze da gresim.
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Aha... znači, za Arsenal predstavlja veleuspjeh pobijedit ekipu koja je uvijek "7-8 na tabeli"

A inače je u svakom sportu ultimativna ambicija bit 7. ili 8. na tabeli. Ne ić u Evropu. Ne bit konkurent za titulu. Nego baš bit na 7. ili 8. mjestu na tabeli.

U pravu si. Ovo je ogorman uspjeh Arsenala. Nakon ove pobjede mogu i ispast iz lige. Oni su svoj cilj postigli. Zabili su šest golova klubu koji je uvijek sedmi na tabeli.

TTTOOOOO!!!!!!!!!

BTW - trener Evrtona je vrhunski. Naime, nije lako bit sedmi ili osmi. Najobičnija pizda može osvojit naslov prvaka, ali bit sedmi na tabeli, e to može samo vrhunski stručnjak Smile

Taj Everton je uzimao bodove, Manchesteru (njih pobedio), Chelsiju u Londonu, Liverpulu, Arsenalu... ne mozesh reci da su slabi, to shto su oni 5-6 (nisu 8 kako kazesh) na tabeli u Engleskoj ligi, to ne znachi nishta jer je Engleska liga najjacha, garantujem da bi Everton mogao da se nosi sa vishe od pola klubova koji igraju u ligi shampiona... Vishe vredi 5 mesto u Engleskoj nego u nekoliko liga prvo... Englezi imaju najmanje 4 kandidata za titulu uvek, nekad i vishe, dok u drugim uvek imash po dva, a nekad samo jednog kandidata, pa nije to liga kad svake godine u Italiji osvaja Inter, Shpaniji samo Barca itd, Francuska Lion, Portugal Porto... i to uvek ubedljivom razlikom...

А које то екипе освајају титулу у Енглеској осим Манчестера и Челзија? Које екипе су уопште кандидати за титулу, осим те две? Каква бре велика четворка? Обично срање енглеских новинара, који напумпавају вредност својој лиги, исфрустрирани јер претходних двадесет година нису били ни за курац, у европским оквирима.

Па да ли ти стварно мислиш да је Ливерпул озбиљна екипа? Имали ненормалну и у историји фудбала невиђену срећу од почетка до краја такмичења ЛШ '05 и тај један поклон с неба треба да их учини озбиљним. О Арсеналу сам писао и на претходним страницама, па се нећу понављати. Углавном они су такође далеко од озбиљне екипе.

И какве везе има што је Евертон прошле године победио не знам кога од тих јачих. Изненађења се дешавају свуда. То не говори о њиховом квалитету. Тај Евертон је сам по себи она права глупава, острвска екипа. Што каже човек, имају једног играча који зна стварно да игра фудбал и остатак најтежег просека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500

Nemoj mi molim te tu demagogiju o "najjačoj" ligi i kandidatima za titulu.

Ta i takva "najjača liga na svijetu" je od zadnjih 17 godina imala jedan te isti klub za prvaka punih jedanaest sezona. Toliko o "jakoj konkurenciji".

ManUtd, Chelsea (možda) - i tko još? Svi ostali su pičkin dim.

Everton je toliko jak da mu je jedino sigurno ove sezone (kao i zadnjih dvadeset sezona) da ne može bit prvak. I onda kad Arsenal tog i takvog Evertona pobijedi, svi padate u kolektivnu ekstazu.

Bog te vidio, Arsenal pobijedio klub koji:
- nije kandidat za titulu
- nije kandidat za Evropu

Ma imaš ti pravo... to je velika pobjeda protiv vrhunaravnog protivnika
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8
Dobro bre smarate, kao neka deca ste od 12 godina, ako vam se ne dopada Arsenal ne pisite na temi i kraj.

Ja volim Arsenal, bas mi je drago sto je Evertonu nabio sest komada, i sta sad? Verujem da ce da osvoje Ligu sampiona, prvenstvo sveta, kup i sve ostalo sto postoji.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
i NBA ligu ima da osvojimo ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
i NBA ligu ima da osvojimo ...

Smile Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung S500
Dobro bre smarate, kao neka deca ste od 12 godina, ako vam se ne dopada Arsenal ne pisite na temi i kraj.

Ja volim Arsenal, bas mi je drago sto je Evertonu nabio sest komada, i sta sad? Verujem da ce da osvoje Ligu sampiona, prvenstvo sveta, kup i sve ostalo sto postoji.

A jebate led, još ćeš mi ti određivat di ću pisat i šta ću pisat... Daj oladi majke ti...

Ka da moran pisat samo pozitivno?

I šta tebi smeta kritika? Uostalon, kritiziran Wengera i Arsenal, tebi niko rič nije reka... šta se koprčiš?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8

A jebate led, još ćeš mi ti određivat di ću pisat i šta ću pisat... Daj oladi majke ti...

Ka da moran pisat samo pozitivno?

I šta tebi smeta kritika? Uostalon, kritiziran Wengera i Arsenal, tebi niko rič nije reka... šta se koprčiš?

Eto onako, tako mi je doslo. Uostalom ko se tebi obratio?
« Poslednja izmena: 17. Avg 2009, 09:47:48 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:57:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.199 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.