Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Dec 2025, 23:09:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 672696 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia e71
                                                  Iguain za Fabregasa?

Prema pisanju 'Marke', Arseanl bi bio spreman da proda Seska Fabregasa madridskom Realu ukoliko bi na 'Emirejts' došao Gonzalo Iguain.

Kako španski list navodi, Arsen Venger je veliki poštovalac Gonzala Iguaina i bio bi spreman da pusti Fabregasa u Real, ukoliko bi zauzvrat dobio Argentinca. Sa druge strane, 'kraljevski' klub ne želi da pusti svog napadača, osim ako Arsenal ne plati minimalno 35 miliona evra.

S obzirom da se u Barseloni bliže predsednički izbori i da će svi kandidati najaviti dovođenje Fabregasa, to bi moglo da znači da bi Madriđani bili spremni da žrtvuju Igiuaina, kako najljućim rivalima ne bi prepustili španskog reprezentativca.

Oba igrača su nedavno produžili ugovore sa svojim klubovima.

b92
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
tesko da bi Venger dao Fabregasa za Iguaina
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 
Nema sanse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Nema nista od tog transfera.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
fabregas za iguaina  Smile pa ovo niko iz arsenala ne bi predlozio, previse lupaju..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Arsenal nudi 40 milijuna eura za Zaratea

Pomalo senzacionalno je zazvučala vijest koju je objavila službena internet stranica talijanskog prvoligaša, rimskog Lazija...

Navodi se, naime, da je londonski Arsenal spreman isplatiti veliki novac, čak 40 milijuna eura, za Lazijeva napadača, 22-godišnjeg Argentinca Maura Zaratea.

Ovog igrača mnogi veliki klubovi prate već neko vrijeme, a vjerojatno je i samom Zarateu postalo tijesno u rimskom klubu kojem nikako ne ide ove sezone (nalaze se na 14. mjestu od dvadeset talijanskih prvoligaša).

Arsenal vjerojatno nema mnogo opcija u ovom trenutku, jer ima grdnih problema s ozlijeđenim igračima u veznom i napadačkom redu. Robin Van Persie je izgubljen za skoro cijelu sezonu, Theo Walcott je vrlo često na popisu ozlijeđenih, pa trener Wenger traži rezervne opcije i očito ne gleda na cijenu.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
i ovo isto nema sanse...
dok ja ne cujem iz vengerovih usta da ce dati 40 miliona za nekog igraca, necu verovati  Smile

do tada, do vidjenja svim medijima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Venger prati napadača Kluža   

Arsen Venger razmatra mogućnost kupovine talentovanog napadača rumunskog Kluža Lasine Traorea, prenosi Skaj Sports. Devetnaestogodišnji Traore, poreklom iz Obale Slonovače, visinom i igrom podseća na bivšeg napadača Tobdžija Emanuela Adebajora. Preporučen je Vengeru od strane Žan-Marka Žulua, koji vodi fudbalsku akademiju u Obali Slonovače.

Predsednik Kluža Luliu Muresan kaže da je rumunski klub već bio kontaktiran od strane Arsenala, ali da nikakva ponuda još nije stigla.

"Imali smo kontakata sa Arsenalom, ali nismo primili nijednu konkretnu ponudu. Četiri miliona eura je približna suma koju tražimo", kaže Muresan.

Sa druge strane, Traore je oduševljen idejom o prelasku u Arsenal:

"Igranje u takvom timu bi za mene bilo ispunjenje snova. Možda imam šansu, jer je poznato da Arsen Venger forsira mlađe igrače. Pod pritiskom sam, jer me povezuju sa velikim evropskim klubovima, ali je i moja ambicija da u jednom od njih nastavim karijeru".

"Selektor Obale Slonovače mi je već rekao da ću dobiti šansu u nacionalnom timu, ali će se verovatnoća da se to desi značajno uvećati ukoliko bih prešao u tim kao Arsenal. Vest da me Aren Venger prati je za mene senzacionalna i verujem da bih bio uspešan u Engleskoj".

"Iako sam i dalje mlad, imam dosta iskustva i veliku ambiciju. Gde god da odem, biće teško u početku, ali sam uveren da ću se privići na bilo kakvu sredinu".

http://www.arsenal-serbia.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Zarate bi bio odlicna investicija, to je igrac svetskog kalibra.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Pomalo senzacionalno je zazvučala vijest koju je objavila službena internet stranica talijanskog prvoligaša, rimskog Lazija...

aaaaaaaaхахахаха  Smile

Zarate bi bio odlicna investicija, to je igrac svetskog kalibra.  Smile

Ма какав црни светски калибар...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Dec 2025, 23:09:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.28 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.