Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Dec 2025, 13:46:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 672549 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Dijabi produžio ugovor   

Vezni igrač Abu Dijabi potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, preneo je britanski Skaj Sports. Francuz je ove sezone počeo da pokazuje da je sazreo i postigao je 5 prvenstvenih golova u 14 nastupa za prvi tim. Davdesttrogodišnjak uživa u najboljoj formi od kada je stigao u klub 2006. godine i polako postaje standardni prvotimac.

''Ovo pokazuje koliko sam predan Arsenalu i veoma sam srećan ovde, tako da sam vrlo zadovoljan što sam produžio ugovor. To je sjajna stvar za i nadam se da će biti još mnogo dobrih godina za mene i ovaj klub'', rekao je Dijabi. Arsen Venger takođe nije krio zadovoljstvo povodom ovog poteza:

''Abu je fantastičan igrač. Sa svojim velikim prisustvom na terenu ima potencijal da postane vrlo uticajan za Arsenal u godinama koje dolaze''.

http://www.arsenal-serbia.com/
« Poslednja izmena: 01. Jan 2010, 16:21:05 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Venger prati vezistu Benfike

Vezni fudbaler lisabonske Benfike Hasan Jebda nalazi se na listi želja trenera Arsenala, Arsena Vengera tokom predstojećeg prelaznog roka. Jebda, koji se trenutno nalazi na pozajmici u premijerligašu Portsmutu do kraja sezone, odlazi ovih dana sa reprezentacijom Alžira na Afrički Kup nacija.

Venger dovođenjem Jebde želi da pojača vezni red, a u medijima se spominje da bi mogao u London da vrati nekadašnjeg kapitena "tobdžija", francuskog internacionalca Patrika Vijeru.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
Vest Hem - Arsenal 1:2 (1:0)
(Dijamanti 45+1 - Ramzi 79, Eduardo 83)

Arsenal je preokretom došao do prolaza u četvrto kolo FA kupa. Tim koji sa klupe predvodi Đanfranko Zola stekao je prednost golom Dijamanti u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Domaći tim je imao prednost sve do 79. minuta kada je Aron Ramzi svojim četvrtim golom ove sezone postigao izjednačio rezultat. Karlos Vela je u šesnaestercu gostiju asistrao Ramziju koji je bio na ivici ofsajda, ali je sjanim udracem po zemlji pogodio donji levi ugao gola golmana Grina.

Samo četiri minuta kasnije hrvatski reprezentatvca Eduardo da Silva postiže pobedonosni gol za svoj tim. Karlos Vela je odlično centrirao sa leve strane, dok je Eduardo odličnim udarcem glavom sa deset metara savladao Grina.

Do kraja utakmice fudbaleri Arsenala imali su prilike do postignu i treći pogodak. U 87. minutu Song posle kornera šutira preko gola, dok je dva minuta kasnije Karlos Vela bio u prilici da svoju sjajnu partiju kruniše golom, ali je njegov udarac sa gol linije izbacio igrač Vest Hema. Poslednju priliku na meču imao je Ramzi, ali je njegov udarac u 92. minutu zaustavio Grin.

B92
« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 21:37:16 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Bravo na pobedi!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Na Stouk u 4. rundi FA kupa   

Arsenal će u 4. rundi FA kupa gostovati ekipi Stouk Sitija, određeno je žrebom u Londonu. Tobdžije su u nedelju savladale Vest Hem na Apton Parku i tako se plasirali u narednu rundu takmičenja.

Meč sa Stoukom bi trebao biti odigran 23. januara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
"Imam novca i želju da pojačam tim"   

Arsen Venger je nakon pobede nad Vest Hemom, koji je njegov tim dobio rezultatom 2-1, rekao da ima novca za pojačanja u januarskom prelaznom roku, ali i da i dalje nije siguran da li će i koliko novih igrača stići u Arsenal.

"Kao što mnogi kažu- imam novca na raspolaganju. Imam želju da pojačam tim, ali i dalje nisam našao pravo pojačanje", rekao je Francuz i dodao:

"Ne znam šta će se desiti u prelaznom roku. U suštini, sve zavisi od toga šta će učiniti velike trošadžije- Mančester Siti i Čelsi. Gde će kupovati? Ako budu kupovali od engleskih klubova tržište će biti aktivno. Ako ne budu kupovali od engleskih klubova mislim da će prelazni rok biti miran jer klubovi nemaju previše novca na raspolaganju".

Komentarišući sam meč na Apton Parku, u kome su Tobdžije stigle do pobede golovima Arona Remzija i Eduarda da Silve, menadžer Tobdžija je kazao:

"Bilo je teško igrati prvo poluvreme protiv veoma motivisane i predane ekipe Vest Hema. Bili su veoma ogranizovani, dobijali duele, bili brzi sa loptom i dobri iz prekida. U drugom delu igre smo igrali brže, sa mnogo boljih i preciznijih dodavanja. Vest Hem je malo pao u igri i onda smo napravili razliku u poslednjih 20 minuta".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Rosicki produžio ugovor   

Vezni igrač Tomaš Rosicki potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, preneo je zvanični sajt kluba. Češki plejmejker propustio je celu prošlu sezonu zbog teške povrede, međutim ove sezone zabeležio je 15 nastupa i nedavno se oporavio od povrede prepona.

''Jako sam zadovoljan što sam potpisao novi ugovor sa Arsenalom. Nije mi bilo lako tokom protekle dve sezone, ali mislim da ovo govori da klub veruje u mene. Ja zaista mislim da imam još mnogo toga da pružim klubu, saigračima i navijačima. Osećao sam se kao kod kuće još od prvog dana kada sam stigao ovde, i verujem da smo blizu ostvarenja nečeg velikog. Sa nestrpljenjem očekujem narednih nekoliko meseci i nadam se da ćemo na kraju svi zajedno slaviti'', rekao je Rosicki.

Arsen Venger je u nekoliko navrata pominjao da će klub sesti i razgovarati sa Čehom, i nije krio zadovoljstvo nakon što je igrač sredine terena produžio ugovor:

''Mnogo puta sam spominjao Tomašovu klasu i zalaganje. Ne samo na terenu već i van njega i zaista mislim da novi ugovor to pokazuje. Njegov pregled igre i dodir s loptom su fantastični, i znam da ćemo imati mnogo koristi od njega. Tomaš je spceijalan talenat i svi smo presrećni što je poverio budućnost klubu''.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Super sto je Rosicki produzio ugovor Smile Smile Smile Smile Smile

A do koje godine Fabregas ima ugovor?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
Ja mislim da do 2013
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6700
Arsenal je pun para mogao bi nekog iskusnijeg i dobrog igraca da dovede i da zadrzi ovaj tim
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Dec 2025, 13:46:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.