Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arno Gujon vs. N1  (Pročitano 14259 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Sta mislis o imigraciji ljudi druge vere i rase u svoju zemlju?

ali u svedskoj....

ili americi, kanadi, australiji...

Кад се код нас догоди масакр над тим имигрантима онда можемо да причамо о Србима као неким фашистима, нацистима, екстремима итд. До тада, све те дивне савршене земље могу само да прихвате да нам знаш већ шта. А десило се скоро па обрнуто, ти имигранти су се клали међусобно у центру Београда и тиме угрозили безбедност свих осталих.
ja ne znam o cemu ti pricas. ja nisam rekao da su srbi fasisti ili sta ti ja znam. to da li je neko ekstrem zavisi od toga koja merila uzimamo. dal ovalokalna, dal ruska dal kineska, svedska ili somalijska

Па причам о томе да су прави екстреми ови што праве срања, бар по мом мишљењу, а такве случајеве хвала Богу нисмо имали. А која би мерила требало да узмемо за то да ли је неко екстрем, односно екстремни десничар? Ако узмемо америчка или шведска (скандинавска) добијеш моје мерило, јер тамо су била срања. А за неке су знатно нижи критеријуми изгледа, на западу праве срања по улицама због њих, деси се чак и масакр над њима, Мађари подигли жицу пендрече жену и децу... Код нас кажеш е брате смрде ови мигранти по парковима јебу кеву - екстремни десничар, фашиста, нациста, ксенофоб, расиста, радикал, шовиниста... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
« Poslednja izmena: 06. Dec 2017, 21:42:07 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ali u svedskoj....

ili americi, kanadi, australiji...
Nigde shvatite to već jednom, to je sasvim legitiman stav, legitimna politika u bilo kojoj zemlji. Ne zalažem se za ubijanje, istrebljivanje ili ne znam šta, već samo za to da ne može 100, 200, 500 hiljada ljudi da udje nelegalno u moju zemlju i da im ja dam državljanstvo. Tačka.
nisam rekao nelegalni kad sam ti postavio pitanje. rekao sam samo imigranti. (naravno u srbiju niko ni nece da dodje pa je bespredmetno u toj situaciji govoriti moja zemlja, ali pitao sam eto sta bi bilo kad bi bilo.

« Poslednja izmena: 06. Dec 2017, 23:04:28 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Problem imigracije je jedan od najvećih problema Evrope i upravo okretanje glave tvojih prijatelja levičara od problema dovodi do rasta raznih ludaka po tim državam koji dobijaju sve veće biračko telo. Njihov problem je što ne kapiraju da ih fašizam odbija od birača, ustvari neki i kapiraju kao ova u Nemačkoj ali nije bila dovoljno jaka da izbaci fašiste iz stranke. Onog momenta kad se te stranke "operu" od tih fašističkih repova i zadobiju poverenje birača vrlo lako će odbaciti velike procente na izborima i uzeti vlast, jer biračko telo je tu, protiv migracije u mnogim zemljama je preko 50% biračkog tela i oni će ih odmah glasati kad uspeju da se izdignu iznad tih početničkih momenata-koketiranja sa fašizmom, lomova u vrhu stranke, svadja, jačanja infrastrukture i generalno dok se ne preleže te dečije bolesti stranaka.

Tvoji prijatelji liberali umesto što zabijaju glavu u pesak i kao što u Švedskoj neće da saradjuju sa demokratama upravo treba da podstaknu ovaj proces sazrevanja i pribiližavanja centru tih stranaka da se ne bi desilo da nekakav ostrakovani ludak u nekom momentu kad biračima bude svega preko glave tako nenormalan dodje na vlast i ko zna šta uradi, a taj proces će se nastaviti desnica će samo da raste tu stajanja nema koliko god okretali glavu u drugom smeru levičari, jer jedino što će time postići je da neće videti kad ih ovi pregaze na nekim sledećim izborima.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2017, 09:47:21 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ima izreka, ko u mladosti nije bio levicar nema srca a ko u starosti nije bio desnicar nema pameti.

kad smo to ostavili iza sebe, za pocetak: imigracija nije jedan od najvecih problema evrope. potencijalna nekontrolisana imigracija jeste. imigracija je resenje za mnoge evropske probleme.  naravno, problem je asimilacija onih imigranata koje su evropske zemlje odlucile da prime i tu evropske zemlje jos uce posle svih ovih decenija.

navescu samo jedan primer:
pre par dana, bio sam na nekim nazovi debatama povodom 100 godina diplomatskih odnosa svedske i srbije. jedna izjava nekoga iz svedske je narocito mnogo otkrivala: "nama treba jos radne snage jer je nasa ekonomija u vrlo dobrom stanju. samo da znate koliko je potrebno negovatelja za sve vise nasih starih gradjana!"

ti bi bio ekstremista u svedskoj, na prvom mestu zato sto je tamo opsteprihvacen stav da svedska jeste i treba da bude imigrantska nacija
« Poslednja izmena: 07. Dec 2017, 15:59:13 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Дођите да мењате пелене нашим бабама јер је нама то испод части. То је мирољубивост у Швецке дакле. А ево у Норвешкој један екстрем, мица права у односу на наше.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
brejviiik <33333
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
to ti je buduci upolnomoceni po pravima migranata...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Gujon Arno

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.