Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 18:35:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ArmA 2  (Pročitano 82883 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa igru ne prave drzave vec privatne kompanije. A u Armi mozes sa editorom da menjas strane na kojoj igras i da napravis vlastitu misiju. Cak originalne misije ti nude isto da budes na strani Rusa
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Pa igru ne prave drzave vec privatne kompanije. A u Armi mozes sa editorom da menjas strane na kojoj igras i da napravis vlastitu misiju. Cak originalne misije ti nude isto da budes na strani Rusa

Hvala na brižnosti mesje Maradik,ali nakon 40-tak Gb addona (koje sakupih od jula 2001,a dobar deo toga i probah) za sve što je Bohemia Interactive napravila ,a da podrazumeva borbu,teško da još uvek nisam svestan mogućnosti pomenutoga editora koje,naravno,koristim.
Ja ovde govorim o koordiniranoj akciji,takoreći početku spec-rata protiv evro-atlantista,...,puštanju crva sumnje u uber-menšnost Zapada preko njihove igračke populacije.Nije da BRIK još uvek nema kapitala i umešnosti da odradi takvu igru.Btw,ko ti,molim te,reče da iza (nekih) igara ne stoje države (tj.njihove zvanične/manje zvanične "službe").Na čemu jaše Tom Klensijevska robna marka ? Zar ti se ne čini indikativnim poklapanje vremena izlaska nekih igara/njihovih addona sa startovanjima kampanja protiv nekih država ? Holivud + igračka industrija su polovina Jenki/NATO black-ops_a.Vrati se par postova unazad i pogledaj moje postove o JCOV Lite-u.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa te igre se prave najvise za zapadno trziste gde ljudi eto cuda, vole da pucaju po Rusima koji su vec 50 godina "zli". Inace imas onu drugu igru, sad da ne trazim, u kome se fiktivno raspad SSSR-a nikada nije dogodio i isti napada Ameriku.
A sada moze neko da iskoristi Arma engine pa nek moduje igru. Bice kao i sa svakim novim modom sve zanimljivije. I ja bih modovo kad bi imo vremena ili kad bi mi neko platio. Samo da "doteras" jedno vozilo ko recimo "Pinc Gauer" ti treba oko 10 dana sa modelom i teksturama plus zvuk. Da ne govorim da editujes mapu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Igrao i te,ali nisu dovoljno ozbiljne,a i radile su ih ekipe naklonjene Zapadu (nije isto kao kada bi određenu igru neki istočni razvojni tim koji ima dobru zaleđinu "crnih" državnih fondova,pakovao uz pomoć,recimo,tima psihologa i stručnjaka sa specijalni rat).Do sada su Rusi sporadično (preko pojedinih rodova vojske) ubacivali po koji nedovoljno ambiciozan mod/kampanju za OFP ,a Kinezi se tek odskora oprobaše sa istim i (malo ozbiljnije) sa kampanjom za OFP:DR(Rouge Star).Znam i da su Palestinci imali neku nebulozu sa bombašima samoubicama koji dižu u vazduh Izraelce,ali - mršavo je sve to.
I dalje čekam da se neko tamo opameti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma samo nek se radi. Ja evo skino mod "Normandy", nakon toliko vremena neki likovi su i to odradili. Naravno, razocarenje, u editoru kad stavis pojedina vozila sa posadom, srusi se igra, dosta tekstura fali  a one koje ne fale katastrofa, Tigar tenk srusi zgradu sa jednom granatom i naravno rokne T 72 odjednom dok obrnuto treba 3 granate, sound katastrofa. Al eto skupili se ljudi i odradili su to. Najavljivali su to jedno vise od po godine.
Ja da imam vremena, radio bi sa nekim Balkan Mod, M-84, BOV, Pinz Gauer, Kampanjolu, VBR, Orao...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Well, your "unfriendly neighbour" is back sa ne tako svežim,ali ,nadam se, interesantnim podsećanjem na mod koji objedinjuje 2 odlične igre : Armu i Stalkera !!! Reakcije igrača su pozitivne,mada će tu biti još glancanja i poliranja : Conspiracies: Rising Dead II 

Mod je na adresi :

http://www.armaholic.com/page.php?id=10117

Poslednji peč na :

http://www.armaholic.com/page.php?id=10216

« Poslednja izmena: 24. Maj 2010, 14:27:20 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Još jedan od obećavajuće zabavnih Arma-modova koje vredi pratiti : ArmA 2 - S(tar)G(ate) Mod .
Arma-moderske ekipe,zaista,ne prestaju da me iznenađuju !
Pogledajte na :  http://www.armaholic.com/
I dok naši vajni biznismeni dobroga poslovnog njuha uvoze bisere kao što su  The Chickenator,Rogue Warrior,Wolfschanze 2 i ostala "Scheiße",ja sam uskraćen za legit-verziju igre čiji je editor "raspoložen" čak i za ovakve izlete :

« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 20:05:54 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Stargate, хм, интересатно. Smile

Иначе, колико ја видим, засад једини начин (ван одласка у иностранство) да неко одавде купи legit издање је преко Steam-а (а колико сам сконтао, оданде неки наши играчи и купују). Наравно, игра кошта 29,99 евра, осим ако којим случајем убодеш неко (привремено) снижење, када цена може бити нижа.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 20:31:37 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
´beš Steam kad´ga sa ove strane dočekuje moj ´aj-se-pravimo-da-smo-1024/128-ADSL-paket (toliki gigabajti za skidanje,uz mašinu koja BSOD-uje i pomenutu brzinu su čist hazard).Dakle,nije stvar u trijes´i kusur  evra,već u načinu nabavke/obliku u kome pomenutu igru dobijam.
Nego,vidim ja da je bolje da svrnem do predsednikove Narodne kancelarije (to se tako zove,jel´?),raspitam se gde putuje ovih dana,tutnem mu u ruke 60 evrića (za igru i pivce,pa nisam ja cicija),sednem i čekam nešto konačno korisno od dotičnog Velikog Otvarača Dnevnika u Pola Osam ...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 21:00:05 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
That´s it,I´m officially pissed off i to u mega-razmeri :

USA - od 7 do 17 mrtvih Jenki predsednika,sa sve dopremom na kućnu adresu
 SrbijaSmile (Ništa,bato !)

USA - oko 50 "mrtvaka" sa dopremom
 SrbijaSmile (Ništa,bato !)

Još ću poverovati da je "bizMismenima" neko iz "struktura" dao prijateljski savet šta da ne uvoze na ovo "rovito" područje.Očigledno ćemo naše buduće profi-vojnike birati po tome koliko podržavaju gej-paradu,a ne po tome koliko u sebi imaju "onoga" potrebnog da nekome prosviraju metak kroz tintaru.Tc-tc-tc-tc...

« Poslednja izmena: 09. Jun 2010, 16:04:32 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 18:35:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.