Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:51:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ArmA 2  (Pročitano 83127 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Мада реално, није ти потребно играти A2, да би играо ОА. Кампање нису повезане.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Мада реално, није ти потребно играти A2, да би играо ОА. Кампање нису повезане.

...i @grobarsk,ako to još nisi shvatio iz Ghostovih i mojih "čavrljanja" - ovde hvalimo Arma-univerzum ne zbog same radnje igara,već zbog odličnog i modovanju podložnog endžina.Za kvalitet (i kvantitet) su se pobrinuli sami fanovi stvarajući more kampanja,misija,potpunih transformacija igre,dodataka...
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 00:30:35 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ma znam da misije nisu povezane al sam mislio da prelazim po redu armu 2 i te njene dodatke, al ok... Smile
Torivoje a koliko update-ova je izaslo za arma2 ? Mislim da li mi se isplati da skinem taj sa 1.01 ili 1.02 i onda da dodam druge update-ove... Jer koliko sam shvatio onda ne bih trebao da imam problema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Torivoje a koliko update-ova je izaslo za arma2 ? Mislim da li mi se isplati da skinem taj sa 1.01 ili 1.02 i onda da dodam druge update-ove... Jer koliko sam shvatio onda ne bih trebao da imam problema?

Na žalost,imaćeš problema zbog fejda.Zato se i lomimo oko kupovine originala.Ako i pored svega želiš da oprobaš sreću,stiglo se do (govorim o igri Arma 2) zakrpe 1.10.Sve zvanične zakrpe možeš naći :   ovde

Da bi ti bilo jasnije kojim redosledom idu igre/adoni (Bohemia prepakuje i prodaje različite kombinacije pod različitim imenima),pažljivo iščitaj sve što se da naći : ovde
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 01:02:49 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Na žalost,imaćeš problema zbog fejda.Zato se i lomimo oko kupovine originala.Ako i pored svega želiš da oprobaš sreću,stiglo se do (govorim o igri Arma 2) zakrpe 1.10.Sve zvanične zakrpe možeš naći :   ovde

Da bi ti bilo jasnije kojim redosledom idu igre/adoni (Bohemia prepakuje i prodaje različite kombinacije pod različitim imenima),pažljivo iščitaj sve što se da naći : ovde

Imam jos jedno pitanje ( izvinjavam se sto smaram)... Da li cu ako, na primer, skinem ArmA2 OA, imati iste probleme (mislim na taj Fade)?
btw hvala na ostalim informacijama...
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 01:29:24 od grobarsk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Da li cu ako, na primer, skinem ArmA2 OA, imati iste probleme (mislim na taj Fade)?

Ponovo tužan odgovor koji glasi - hoćeš.Ruski pirati su nešto krpili,ali - slaba vajda (zato sada na sajtovima za "kupovinu" imaš skoro pa "zaveru" prećutkivanja činjenice da ova igra nikada nije dobro krekovana).
Veruj mi,igra je previše složena (i teška) da bi se petljao sa njom ako te zaštita ometa u valjanom nišanjenju i pucanju.
Da ne bude zabune,nismo ni Ghost,ni ja toliki čistunci da je ne bismo "kupili" (po n-ti put) istoga trena kada bi se pojavio valjan "lek".Ovako - čuvamo svoje fejdovane verzije,merkamo kupovinu originala preko mreže,ili (barem ja) igramo original Operation Flashpoint koji je iznedrio Arma-endžin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Danima se razmišljam (monitor mi riknuo na desetak dana,pa sam popodnevne polu-dremeže trošio vrteći u glavi neke od meni omiljenih igračkih gungula u kojima sam se zaticao igrajući igre koje volim... ) , ima li svrhe otvarati nove teme vezane za Armu ,budući da nova igra i dodaci nadolaze...Jasno mi je da bi ,viđeno očima igrača kojima ovo nije bitna,ili onih kojima je ovo potpuno nova/nepoznata igra to bio logičan korak.Meni se,sa druge strane,sve manje čini da bi to bilo ispravno - jednostavno,čitav mi se OFP/Arma univerzum lagano sliva u celinu čiji obrisi postaju sve jasniji :

Zato ću ovde ,u temi o (formalno) Armi 2,koja je odavno prestala da se bavi samo pomenutom i pomenuti interesantne informacije o Armi 3 koje se mogu naći na Armaholic-forumu : ovde (*Originally from the BIS forums by maionaze) - isplati se posetiti je zbog brojnih skrinšotova

Dakle...

Confirmed features of Arma 3 :

General game features:

Single-Player Campaign:
 Evolve from a lone prey into a military commander in the open-ended & story-driven campaign.

Customizable Soldier Load:
 Choose your uniform (2), assemble your weapon kit, change your loadout, get loaded up.

Physical simulation & improved animations:

Take advantage of PhysX™ supporting the vehicle simulation, in-game interactions
 and the revamped animation system.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOTE Pettka has confirmed that the PhysX in Arma3 works fine on systems with AMD/ATI cards.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multiplayer Gameplay:

Challenge both cooperative & competitive scenarios with full support of dedicated
 servers for both Windows and Linux.

Completely Extensible & Moddable:

Design & create countless customizable scenarios using the intuitive & easy-to-use mission editor.

Extended list:

Underwater Ops (2)
Volumetric clouds
HALO

All the buildings on Lemnos can be entered and are destructible .
 Weapon modification on the fly is now possible.
 The net code is being optimized. Ivan said more players that on OA should be possible.
 RTT ( render to texture ) is confirmed.
 3D editor is confirmed.
 Action menus will be improved
 Helicopter sounds will be on par with the ones in TOH.
 Arma 3 will include the TOH flight model , but not in the main campaign .
 The Mk8 SDV will have a periscope .
 The player will be able to attach explosive charges to enemy boats.
 The player will be able to remotely operate mortars .
 Helmet mounted cameras will be present
 Tanks with railguns.
 Objects like tactical vests will have weight.
 The game will feature more powerful sounds , similar to popular sound mods.
 PvP will be improved.

- Sort of confirmed/developer wishes

Hovercraft (Ivan mentioned it in the naval part of the E3 GT presentation and it
 was also mentioned in one of the E3 reviews)
 Improved UAV's
Micro Air vehicles
Talon's
 IFF transponders
 Shooting out of vehicles.
 Integrated mod support.
 Bleeding
 British special forces and eastern naval infantry.

Rich & authentic environment:

Explore the unsurpassed modern ground combat experience set on the authentic
 Mediterranean island modeled from the real geographic data.

The island is 2.4 times bigger then Takistan.

The only confirmed island/land at the moment is "Island of Lemnos".

- Story

After years of intense warfare against Eastern armies, Europe has become the last stand for the battered
 NATO forces. On the verge of being driven into the sea, NATO command embarks upon a most desperate
 measure. In the hope of seizing what seems to be a well-guarded military secret, Operation Magnitude is launched.

A small group of Special Forces and Researchers are sent to a Mediterranean island deep behind enemy lines.
 However, the mission is compromised and the task force destroyed, leaving Cpt. Scott Miller washed ashore
 upon the hostile island. In his effort to carry out the mission, he will face the dangers of modern warfare, an
 unforgiving environment, and the consequences of his own decisions...

Characters:

Captain Scott Miller

Factions:

BLUFOR: NATO
 OPFOR: Iran (2)
 INDEPENDENT: Greek guerillas, PMC

- Vehicles

Land:

Hunter (Plasan M-ATV)
Slammer M2A1 (Merkava 4M Tank)
Panther (Namer APC/IFV/AFV)
Patria MCV
Fennek ARC

Air:

RAH-66 Comanche (2)
Mi-48 Kajman (2,3)
F 35 A (2)
 Drones

Sea:

Astute Class submarine
RHIB
 Mk8 Swimmer Delivery Vehicle

- Weapons

Handguns:

N/A

Submachine guns:

Scorpion EVO 3

Assault rifles:

Mk 20 (FN2000)
CZ 805 A1 BREN ?
Tavor TAR-21

Snipers rifles:

M 14 EBR
Barret M95 ? ( no ingame screen thus the "?")
GM6 Lynx Anti material rifle

Shotguns:

N/A

AA/AT Launchers:

XM 25

Machineguns:

KAC LMG

Mounted weapons:

M312

Special weapons:

AP mines
 Booby traps

Tactical gear:

AN/PVS-15 NVG
Load bearing vests
 ACO sight
 ARCO sight
 Helmet cameras

Munitions :

DAGR HEDP
 6.5x38 mm bullets
 Laser guided mortar shells...

---------------
Dakle - radi se , radi...(izvinjavam se ako sam okačio nešto što je već bilo kačeno).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Motorola 
Elem,večeras instalirah onu (besplatnu za vlasnike legalnih OFP:CWC i OFP:GoTY) "novu" igru,poznatu kao " Arma : Cold War Assault " (ACWA,gadna nova skraćenica) ,tek da vidim da li Švejkovi lažu,ili validan stari serijal zaista šljaka i na njoj ( DA - šljaka !) .

Naravno,u pitanju je verzija već pečovana na 1.99,koja obuhvata OFP:CWC + OFP:Resistance.Sve nekako bolje klizi,uključujući i kultni "credits" sa "Lifeless" numerom.Izmenjen je uvodni skrin igre i uklonjen "legendarni" dupli kursor.Čini mi se da je ispod haube porađeno i na drugim stvarima koje se ne spominju,ali se daju osetiti :

- bolja optimizacija
- prirodniji izgled neba u dobro poznatim misijama
-"super AI" je još smrtonosniji (pomučih se oko nečega što sam prelazio barem 50-tak puta do sada)
- standardna misija se odigrava na nešto drugačiji način i prirodnije okončava (nema "šlajfovanja" igre do ključnog odmotavanja)
- EAX je prirodniji i ispeglaniji
- editor samo klizi...
Kampanju nisam započinjao,ali me nakon ovoga što videh za sat-dva (editor i jedna misija...) kopka koliko je ona učinjena težom.Ukratko,"peglanje" se da primetiti,a ako i ubacivanje fanovskog materijala bude olakšano - eto uživancije !!!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 21:15:26 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Ово је Arma 1, али је добар пример флексибилности енџина.

« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 17:51:42 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Vesela priča sa BI foruma (današnji datum ) ,koja se može naći : ovde :

ITV fakes terrorist footage using ARMA II

>>>  Last night, a U.K based T.V channel broadcast a documentary discussing the Libya's alleged support of the IRA. When discussing how the IRA were capable of shooting down helicopters with Libyan weaponry, they showed what was painfully obvious to be footage of ARMA II, labeled as "IRA footage 1988"... <<<

Čitav ITV-lažnjak se može pogledati :

ovde

Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:51:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.