Može li mi neko reći kako se arhiviraju igrice (igra) za upload na neki server. Ja imam (original) igru na cd-u pa može li se ona takva odmah pakovati preko winrar-a i hoće li biti nakon downloada dobra za instalaciju i igru ili se mora praviti iso fajl pa tek onda arhivirati preko winrar-a u partove da bi bila dobra nakon downloada.
Ako je ovo drugo u pitanju može li i objašnjenje ili neki link- preko čega, kako,(mali tutorial).
Instaliras WinRar, pa desni klik na fajl/ folder koji hoces da arhiviras pa Add to archive. Taj ko skine ce da desim klikom ide na Extract i to je to. ZajebaTo. :mrgreen:
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 11:31:36 od Filip93 »
Moja dilema je što na dosta skinutih igrica malo malo pa nedostaje neki fajl kada se tako radi te se ne može instalirati.
Kakve to veze ima sa arhiviranjem i sa temom uopste, pa nista ne izgubis time...
E to je to (boldovano). Ja sam mislio ili sam pre negde čuo da se nešto gubi pa da je zato sigurnije prvo napraviti ISO fajl pa njega arhivirati. Nisam baš ni pitanje dobro formulisao. Sada mi je jasno i hvala. :D :wave:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.