Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apsolutno nenasilna žurka.  (Pročitano 72614 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
Huligani uvek prvo prebroje, ako ih nema bar duplo vise, ne napadaju (sto me ovo podseca na zivotinjsko carstvo)
na cokoladice?  Smile

Da se ovi pojave, huligani bi malo promislili  Smile
maradicu,stari spameru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Da se ovi pojave, huligani bi malo promislili  Smile
Što,kao ima strašan izgled,a neki feget mu razbija jaja o dupe. Smile

To bi ovi naši navijači prebili kao volove. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hocu zvaku necu kusur!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Nokia 6630
Kako su ovi pederi "zanimljivi"... Cilj skupa je da predoche da su diskriminisani, da ukazu na probleme i borice se za to, samo fali im lokacija koja je 1km od centra grada! Da su vama toliko bitni ti ciljevi pristali biste da i u Sopotu pravite okupljanje! Svega toga su se odrekli zbog toga shto nece gospoda na Ushce... Kad chovek pogleda tu bi bili ko beli medvedi zashticeni, roknesh neke ograde, murija par redova, masa koja oce da lema nema bash gde da bezi u sokake!LicimUri!  Smile e pa stvarno ste pederi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jao, sto mi je zao sto nece moci da propederuju centrom, srce mi se cepa. Imaju valjda kafice tipa plava ostriga i tako nesto sl., neka se okupljaju tamo, neka puste vise ovaj izmuceni narod na miru.

Vidim tesite Klicu..ko mu brise suze?  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung XYZ1004
Evo vam lepe parade koja se upravo odrzava u BG (ima i prenos na TV) pa uzivajte  Smile
I zamisli nema ni jednog policajaca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Huligani uvek prvo prebroje, ako ih nema bar duplo vise, ne napadaju (sto me ovo podseca na zivotinjsko carstvo)

Једном чекам воз у Пазови, на станици 50-так Цигана креће на текму, певају циркају машу заставама. Стаје воз из Новог Сада врата се отварају и на њима стоји неки лик у Партизановом дресу. Изненадио се када је угледао Цигане али кунем се није размишљао више од секунде пре него што је истрчао и залетео се у масу. Срећом пандури су се штековали у позадини јер су очекивали срање па су интервенисали.

Нису сви педери феминизирани и нису сви хулигани кукавице.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i

Једном чекам воз у Пазови, на станици 50-так Цигана креће на текму, певају циркају машу заставама. Стаје воз из Новог Сада врата се отварају и на њима стоји неки лик у Партизановом дресу. Изненадио се када је угледао Цигане али кунем се није размишљао више од секунде пре него што је истрчао и залетео се у масу. Срећом пандури су се штековали у позадини јер су очекивали срање па су интервенисали.

Нису сви педери феминизирани и нису сви хулигани кукавице.

Знам пар таквих,да си рекао да је делија,одмах би помислио Лаза нинџа  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Aj u sto marki da će biti parade...  Smile ... ovo kao fol, pakujte se, idite kući...  Smile

ne boj se , ima ko da pazi i na tu eventualnost  Smile Smile
Pa ko će da pazi kad će svi ili većina odustati nakon današnje vesti. Smile

Ne pratim njihove sajtove (sem B92 ali oni su malko pametniji pa ne verujem da bi se tek tako odali) i ne znam koliko sam u pravu, ali imam neki osećaj da je ovo vrlo ostvariva opcija.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Taman sam mislila da neću imati kako da potrošim kilo kokica koje sam kupila, zbog onog partibrejkera Dačića, a sad vidim da se mogu jesti uz ovu temu.

vidis dobra ideja, mogao bih i ja sutra da kupim kokice kada se budem setao. ako hoces vidimo se u 11h  Smile

kako mali perica zamislja gejOve:
Citat
Jao, sto mi je zao sto nece moci da propederuju centrom, srce mi se cepa. Imaju valjda kafice tipa plava ostriga i tako nesto sl., neka se okupljaju tamo, neka puste vise ovaj izmuceni narod na miru.

gejeva ima i medju navijacima koji su krenuli da rasturaju paradu i to nije procena nego tacni podaci jednog psihologa koje je objavio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Pa ko će da pazi kad će svi ili većina odustati nakon današnje vesti. Smile

Ne pratim njihove sajtove (sem B92 ali oni su malko pametniji pa ne verujem da bi se tek tako odali) i ne znam koliko sam u pravu, ali imam neki osećaj da je ovo vrlo ostvariva opcija.  Smile

ne boj se, nije nash narod toliko lakoveran  Smile ... prate se pokreti policije ,aktivnosti poznatih pedersko-lezbejskih aktivista  Smile  ...

za sada je josh uvek pojachano prisustvo policajaca iz drugih gradova u bg ,videcemo shta ce biti kad prodje ova proslava vojne akademije.  mada ,ima naznaka da su mnogi panduri "dezertirali" na ovaj ili onaj nachin ,jer nisu hteli da obezbedjuju pedere  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.