Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apsolutno nenasilna žurka.  (Pročitano 72159 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Ili mislis da sam jedna od onih przenica koju iznerviraju komentari virtuelnih sagovornika koji mi nista u zivotu ne znace a ti sedis ispred monitora uz samozadovoljni osmejak i mislis "uf, uf, ala se sad ovaj nervira, kako mi je lepo"?

Их како си погодио ...   Smile
Углавном да знаш, не одустајем од нервирања тебе док не скочиш са једне од тих пирамида испред којих стојиш ...  А ако случајно преживиш, мораћу да наставим да те нервирам ... Smile

А смајлићи су баш кул ... види ...  Smile Smile Smile

Znam ja da si ti jedan od vidjenijih komicara na Bureku  Smile

Citat
Него сад озбиљно ... које је то право загарантовано уставом повређено парадерима? Стоји ли у уставу да једном одређена локација за неки хепенинг не сме бити ни под разно промењена? Или можда има неки закон или подзаконски акт ... нисам упознат, питам.

Zakonom zagarantovana sloboda okupljanja na javnom mestu koje izaberes i uredno prijavis. To ti je odgovor za lokaciju - svako javno mesto.

Upoznaj se, nece ti skoditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
grantovanje "prava" da se shiti bolest je ponishtavanje prava svih onih koji zele normalnu i zdravu srbiju .

isto kao shto lopov i poshten covek ne mogu da imaju ista prava , tako i peder ili lezbejka ne mogu da budu izjednacheni sa normalnim ljudima.

Sve je to OK, ali kako ces ih razgraniciti/prepoznati, pa ne pise im u licnoj karti da su homici.

...i da, normalnu i zdraviju Srbiju sa Pahomijem, Urosima i Miladinima  Smile  tesko

pa ochigledno je da homosexualci zele da sebe istaknu kao grupu "sa posebnim pravima" (vidi primer SAD , zap.evrope) koja ce presudno (ili bar znachajno) odredjivati shta je ispravno ili ne u nekom drushtvu. a ako osobe sa devijantnim ponashanjem odredjuju shta je "ispravno" i drushtvo postaje devijantno i tezi propasti.

okriviti ta dva mladica (urosha i miladina) za sva zla u ovoj drzavi - odnosno kriviti omladinu za to shto nam je drzava u raspadu je potpuna glupost . oni su samo sitna posledica judeo-liberalnog sistema ,a pri tome chak i nisu postupili potpuno neopravdano (narochito miladin) .

shto se tiche crkve , nisam njihov vernik , pa ne bih da komentarishem njene postupke .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zakonom zagarantovana sloboda okupljanja na javnom mestu koje izaberes i uredno prijavis. To ti je odgovor za lokaciju - svako javno mesto.

Како онда објашњаваш чињеницу да је радницима за њихове протесте једино дозвољено место окупљања Ушће, а да педери то могу и у центру града? Да ли је то дискриминација радника или педеризација Србије?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
Sve je to lepo ali...koga cu ja sad da bijem?! Smile
Gde sad da ode moja isfrustriranost losim zivotnim standardom i maltene nepostojecim sexualnim zivotom?! Smile
Gde!? Smile

Mada drago mi je sto su ga peze ispusile. Smile I to ne onako kako oni vole... Smile
Smile Smile Smile  u tvom slucaju prijatelju,ni parada ti ne bi pomogla da resis ovakve probleme  Smile
odlican post  Smile

i niko da od ``obdusmana`` objasni sta je falilo da se prva parada odrzi kod palate Srbije  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 16:22:34 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Стоји ли у уставу да једном одређена локација за неки хепенинг не сме бити ни под разно промењена? Или можда има неки закон или подзаконски акт ... нисам упознат, питам.

Да се не замарам више ... иако не видим како, нек' буде да су им права повређена  ... who gives a fuck  Smile

Sve je to lepo ali...koga cu ja sad da bijem?! Smile
Gde sad da ode moja isfrustriranost losim zivotnim standardom i maltene nepostojecim sexualnim zivotom?! Smile
Gde!? Smile

царе  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

okriviti ta dva mladica (urosha i miladina) za sva zla u ovoj drzavi - odnosno kriviti omladinu za to shto nam je drzava u raspadu je potpuna glupost .

Bas bih voleo da mi pokazes ko ih je i gde okrivio "za sva zla u ovoj drzavi". Tacno se zna za sta su okrivljeni, a zna se i ko ih spasava za svoja monstruozna dela, isti oni licemeri koji zmure pred izivljavanjima jednog vladike nad decom, a smeta im neka tamo parada koju niko normalan ne bi ni primetio, ili neki mladic koji ispija svoj sok u nekom kaficu... ili devojka u 53-ci... ili otac i sin takodje u busu... ili decko na suprotnoj strani tribine... i tako u nedogled, fasizam je na pomolu tamo gde ga nikad nije bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
okriviti ta dva mladica (urosha i miladina) za sva zla u ovoj drzavi - odnosno kriviti omladinu za to shto nam je drzava u raspadu je potpuna glupost .

a tako divna dva mladica,ljubi ih majka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Bas bih voleo da mi pokazes ko ih je i gde okrivio "za sva zla u ovoj drzavi".

pa okrivljujesh ih ti i takvi kao ti . zashto nisi spomenuo nekog krupnijeg kriminalca ? zashto nisi spomenuo predsednika drzave , ministre , njihove satrape , razne tajkune  - nego se bash uhvati za ovu dvojicu ?  Smile

oni nisu uzrok nego samo posledica - i to sitna u odnosu na ostala zla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
Ma da, Miladin je socijalni sluchaj i zhrtva judeo liberalne zavere, a pljunuo 100 soma dolara za kauciju ko iz pichke. Ne lupetaj.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Bas bih voleo da mi pokazes ko ih je i gde okrivio "za sva zla u ovoj drzavi".

pa okrivljujesh ih ti i takvi kao ti . zashto nisi spomenuo nekog krupnijeg kriminalca ? zashto nisi spomenuo predsednika drzave , ministre , njihove satrape , razne tajkune  - nego se bash uhvati za ovu dvojicu ?  Smile

oni nisu uzrok nego samo posledica - i to sitna u odnosu na ostala zla.

pricas nesto sto nigde nisam rekao, ovo je moja recenica:

...i da, normalnu i zdraviju Srbiju sa Pahomijem, Urosima i Miladinima  Smile  tesko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.