Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apsolutno nenasilna žurka.  (Pročitano 72708 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Za pocetak bih rekao da ovim postom nikoga necu uvrediti!

Citat
možeš li, molim te, biti malo precizniji? na koje bolesti misliš i šta znači to saseći ih u korenu?

Na bolest gejeva.

Citat
ni ti se ne suzdrzavas da svoju devojku na ulici uhvatis za ruku i da je poljubis, osim ako ne mislis kao neki ovde da ce neko zaista da vodi ljubav na ulici (protiv cega ja licno nemam nista protiv, ali toga bar u ovom slucaju nece biti)

Matori u tome je bitna razlika - da uhvatim za ruku devojku i da je poljubim. Devojku.

Citat
koji podanici!?!?!?
pa i to je pretnja - svaka pretnja ugrozava i mene i tebe. dakle to sto pretis nekom - to tebe direktno ugrozava jer ce neko sutra iz osvete da preti tebi. dakle ako se dobro razumemo ja tebe pokusavam da zastitim i to ne od sebe nego od nekog ko nece imati takta

Posto sam dobio prvo upozorenje za ban, na ovo ti ne mogu odgovoriti.

Citat
i ti to dobro znas, samo se pravis nesnalazljiv

Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Nemam nista protiv pedera koji su svesni cinjenice da su nenormalni i imaju miligram mozga pa to kriju i drze samo za sebe. Ali mrzim ove gejeve koji ovim glupim paradama pokusavaju da nametnu svoju abnormalnost kao nesto sasvim normalno, nazivajuci sve nas koji smo protiv njih izopacenih seljacima i zaostalima jer ovo je, boze moj, 21. vek itd. Sta sad, ako je 21. vek onda je normalno da se muskarci heftaju u bulju???
Smesno mi je kad pederi nazivaju nekog recju homofob, jer fobija je iracionalni strah od nekoga ili necega, a ja ne poznajem nikog ko se plasi pedera vec samo masu njih koji ih mrze iz dna duse.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Na bolest gejeva.

a vec je postalo otrcano to o bolesti gejeva i oni koji su najvise uzvikivali da je to bolest vise ne rade to - prosto izlizalo se, jer kada ih pitas da li ste upoznali nekog geja, odgovore nismo ili kazu upoznao sam jednog to je moj prijatelj i nije bolestan ali ovi ostali........... itd itd.  Smile

Citat
Matori u tome je bitna razlika - da uhvatim za ruku devojku i da je poljubim. Devojku.

e pa super, onda treba napraviti sistem u kojem se nista od tebe ne razlikuje - dakle po tvojoj meri. samo ono sto ti mislis da moze da se pise, a ko iskaze razlicito misljenje - zabraniti;

ne mozes svoj nacin zivota i stav da nameces drugim ljudima. niko te ne ugrozava ko se proseta sa deckom ili devojkom za vreme parade ponosa i to je to.

@avanguardia

Citat
Ali mrzim ove gejeve koji ovim glupim paradama pokusavaju da nametnu svoju abnormalnost kao nesto sasvim normalno, nazivajuci sve nas koji smo protiv njih izopacenih seljacima i zaostalima jer ovo je, boze moj, 21. vek itd. Sta sad, ako je 21. vek onda je normalno da se muskarci heftaju u bulju???
Smesno mi je kad pederi nazivaju nekog recju homofob, jer fobija je iracionalni strah od nekoga ili necega, a ja ne poznajem nikog ko se plasi pedera vec samo masu njih koji ih mrze iz dna duse.

gejevi nisu abnormalni to prvo
drugo - nikome nista ne namecu - gejevi nikome ne kazu da ide sa nekim u cetiri zida, a drugi to porucuju gejevima

homofobija jeste iracionalni strah a ti to pokazujes. smatras da ce neko paradom da nametne neku abnormalnost. to nije racionalno, prosto niko ne moze nista da nametne nekakvom paradom. medjutim, tvoj iracionalni strah proizvodi razumevanje za one koji ih mrze i to je sustina price

uostalom evo prelistaj temu i videces tekstove u kojima autori optuzuju gejeve da hoce da ovladaju svetom

« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 16:56:33 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pa koji će im moj parada 

šta to predstavlja  Smile

i čuj ponosa,šta je tu ponosno  Smile

ova slika  sasvim dovoljno govori o tebi i ponosu
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 16:59:17 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Empirijski je dokazano , u psihologiji, da su najveci homofobi upravo latentni homoseksualci, i da njihova mrznja prema pederima koja je odavno presla granicu "neslaganja" i usla u otvoren osecaj "mrznje" upravo zato sto , nesvesno , a u nekim slucajevima, bogami , i svesno prepoznaju taj deo sebe, koji ne zele da budu, u pederima koji paradiraju ulicama beograda, ili berlina, sidneja, svejedno..........

To tesko da je podlozno nekoj diskusiji, narocito ne na forumu, jer je stepen slaganja strucnjaka oko uzroka "homofobije ' toliko veliki , da skoro da ne ostavlja mesta sumnji.............elem, iz toga je lako zakljuciti da dobar deo onih koji se spremaju da u nedelju prosetaju do grada i da prebiju ili ubiju nekog pedera ili lezbejku , realno, pederi u ilegali...........

Licno, zaista nemam problem sa pederskom paradom, iako nisam bas siguran ni da je paradiranje svojim seksualnim opredelenjima mnogo u skladu sa konzumiranjem opstih ljudskih sloboda, jer, eto.....demokratsko izrazavanje svojih stavova pretpostavlja da time ne ugrozavas druge......na bilo koji nacin.........a parade homoseksualca, policajaca, zvezdasa ili partizanovaca.......koliko god bile pravo jedne grupacije, na neki nacin ugrozavaju prava druge .....ako nista drugo, onda neki dzeparos moze da dobije stres kada vidi paradu policajaca, ili neki ofkovac moze isto tako da dodje u situaciju da popije bensendin da se smiri nakon parade zvezdasa..........No, to je siroka tema, i nemam iluziju da moze da se razresi na forumu....

Hocu da kazem samo , da je srbija, i to moramo shvatiti , primitivna , zaostala sredina, u kojoj su prava bilo cija i bilo koja "nuzno zlo" , a ne nacin razmisljanja .Zivimo u zemlji , u kojoj je nasilje , najcesce ofarbano u trobojku kvazipatriJotizma, opravdano, pa cak i pozeljno.......zivimo u zemlji gde je musko musko samo ako na slavi nalije petogodisnjem nasledniku u grlo "domacu" da bi obradovao goste, time kako  eto, mali "pije kao deda".......zivimo u zemlji gde je pozeljno prebiti zenu s vremena na vreme , u onom fazonu " ako ne znam ja zasto, zna ona"..........zivimo u zemlji gde , napokon, cela ova ujdurma i futurtma oko gej parade, koja se najavljuje kao , poslednji , odlucujuci obracun sa sotonom.........u stvari , u pozadini ima politicke strukture, medije , i sve one cija su usta puna demokratije, a na ovaj nacin samo zele da kreirajuci atmosferu linca , u tisini sprece izlazak homoseksualaca na ulice.........perfidno, ali provaljeno......davno
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ma, sve su ljudske zajednice primitivne i zaostale, samo sto se u njima zakoni primenjuju, pa zenu samaraju iza dobro zakljucanih vrata i sa spustenim roletnama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Empirijski je dokazano , u psihologiji, da su najveci homofobi upravo latentni homoseksualci,

jeste , a  oni koji se bore protiv silovanja su latentni silovatelji , oni koji se bore protiv pedofila su latentni pedofili i.t.d. .....  Smile Smile

-----------------------------------------------

inache valjda je sada svima jasno u kakvoj drzavi zivimo kad predsednik republike skuplja 5000 policajaca da brane one koji ce da pale drzavnu zastavu , a istovremeno nema para u budzetu za trudnice , nastavnike , bolnice , drzavne sluzbenike ... ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
ova slika  sasvim dovoljno govori o tebi i ponosu

to je koraksova karikatura, njegove karikature nisu prosti crtezi nego i oslikavanje stvarnosti i tumacenje iste. nekada vise njegove karikature vrede nego brojni tekstovi i kolumne raznih analiticara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Empirijski je dokazano , u psihologiji, da su najveci homofobi upravo latentni homoseksualci,
Znaci u Nedelju ce udariri brat na brata  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 

@avanguardia

Citat
Ali mrzim ove gejeve koji ovim glupim paradama pokusavaju da nametnu svoju abnormalnost kao nesto sasvim normalno, nazivajuci sve nas koji smo protiv njih izopacenih seljacima i zaostalima jer ovo je, boze moj, 21. vek itd. Sta sad, ako je 21. vek onda je normalno da se muskarci heftaju u bulju???

gejevi nisu abnormalni to prvo
drugo - nikome nista ne namecu - gejevi nikome ne kazu da ide sa nekim u cetiri zida, a drugi to porucuju gejevima

homofobija jeste iracionalni strah a ti to pokazujes. smatras da ce neko paradom da nametne neku abnormalnost. to nije racionalno, prosto niko ne moze nista da nametne nekakvom paradom. medjutim, tvoj iracionalni strah proizvodi razumevanje za one koji ih mrze i to je sustina price

uostalom evo prelistaj temu i videces tekstove u kojima autori optuzuju gejeve da hoce da ovladaju svetom

vi pederi jeste abnormalni

namecete i tek kako, sto ovom glupavom paradom, sto u medijima, na sve strane pokusavate da predstavite svoju izopacenost kao nesto sto je sasvim normalno i prirodno iako je to sasvim suprotno od normalnog i prirodnog.

da si rekao da ispoljavam neki vid mrznje mozda bi bio u pravu, ali da ispoljavam homofobiju ili strah od pedera to ne stoji. velika je razlika kad se nekoga plasis i kad nekoga mrzis i kad ti se taj neko gadi.

po toj vasoj pederskoj uzrecici "vi ste homofobi" sto bi trebalo da znaci - vi se nas plasite, svi ovi normalni ljudi koji ce doci 20. da na vas bacaju cvece od pola kila-kilo  Smile bi trebali da taj dan provedu u stahu u svojim kucama jer, majku mu, pederi su izasli na ulice a mi smo homofobi (citaj:mi se njih plasimo). tako da te pricice o homofobima pricaj nekom drugom a mi se vidimo 20.  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.