Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apsolutno nenasilna žurka.  (Pročitano 72853 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N95 8gb
Off obrisan - drzite se teme i bez vredjanja !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Како то да они што мрзе Србију и све што представља Србију траже помоћ од "насилне фашистичке и комунистичке" мурије? Зар ви левичари нисте луди ово оно? И зар не сматрате да сами треба да се борите за своја права? А не уз помоћ "слобине" полиције?!

ta policija ne stiti paradu, nego treba da pokaze kako je dacic do jaja ministar policije i da spreci mamlaze da razbijaju beograd.

za prava se boris od drzave a ne od huliganskih grupa koje u uredjenim zemljama mogu da biraju izmedju zatvora ili pristojnog ponasanja

ima i slucajeva da huliganska grupa preuzme vlast - seselj, milosevic, kostunica - ali su tada gejevi isli i protestvovali ispred skupstine, samo sto se to tada nije zvala gej parada nego recimo antifasisticki skup

i to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Koliko sam ja skapirao, niko nece razbijati Bg...vec paradu.

Inace, ne kapiram sta je zapelo uopste da se ta gej parada odrzi? Jer vas neko dira? Jel je donet ustav o deskriminaciji? Sta vise hocete? Malo vam je soba, sada hocete bolest i na ulice da prenesete?

Zar deca treba da gledaju dva muskarca kako se ljube na ulici?

-----------------------------

Klico, ja cu nositi crveni duks sa natpisom "Ultras" i brojem 12 na ledjima. Cisto ako naletim na tebe, ti vikni "Ja sam Klico sa foruma" da motka ne zaluta.

Za ove ostale ne garantujem.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 02:59:28 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Inace, ne kapiram sta je zapelo uopste da se ta gej parada odrzi? Jer vas neko dira? Jel je donet ustav o deskriminaciji? Sta vise hocete? Malo vam je soba, sada hocete bolest i na ulice da prenesete?

Zar deca treba da gledaju dva muskarca kako se ljube na ulici?

ne razumem sta to znaci sa decom? ako smatras da deca ne treba da gledaju ljubljenje onda iznesi televizor iz kuce i kompjuter i nemoj da ih pustas na ulicu nego ih posalji kod peranovica u crnu reku, pa i onda ce da gledaju ljubljenje jer u poslednje vreme je mnogima sumnjiv taj peranovic (ne da je gej, nego da ima ljubavnice)

i to licemerno pitanje postavljas da li neko dira gejeve, a onda pretis kako ces ti to licno da uradis

ja ne znam sta je tome uzrok, verovatno mislis da zakoni tog dana nece vaziti ili imas vec neki drugi problem - otkud ja znam

zakon protiv diskriminacije je, izmedju ostalog zbog toga i donet, da bi ljudi mogli da budu slobodni i da se sprovodi taj zakon

Citat
Klico, ja cu nositi crveni duks sa natpisom "Ultras" i brojem 12 na ledjima. Cisto ako naletim na tebe, ti vikni "Ja sam Klico sa foruma" da motka ne zaluta.

neces ti nista, nego ces subotu da se ponasas u skladu sa normama prema kojima si vaspitan ili ako ces drugacije onda si sam kriv sto brukas svoje... - nije lepo da pretis na ovaj nacin - vidis ja to nikada ne radim, jer rasprave na forumu ne dozivljavam licno. kada sam sa nekim u kafani to je druga stvar

to je besmisleno pre svega, nema to veze sa gejevima i sa povorkom ponosa - besmisleno je pretiti na forumu to je asocijalno ponasanje koje pre svega tebi moze da smeta a ne meni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung S8
Citat
ne razumem sta to znaci sa decom? ako smatras da deca ne treba da gledaju ljubljenje onda iznesi televizor iz kuce i kompjuter i nemoj da ih pustas na ulicu nego ih posalji kod peranovica u crnu reku, pa i onda ce da gledaju ljubljenje jer u poslednje vreme je mnogima sumnjiv taj peranovic (ne da je gej, nego da ima ljubavnice)

Matori nema sta ti da brines o mojoj deci i meni.

Citat
i to licemerno pitanje postavljas da li neko dira gejeve, a onda pretis kako ces ti to licno da uradis

Opste je poznato, da, kada se neko kurci strada. Niste se do sada kurcili i niko vas nije dirao. Sada kada ste se uhvatili za muda pravite gej paradu.

Ne moze to tako.

Citat
zakon protiv diskriminacije je, izmedju ostalog zbog toga i donet, da bi ljudi mogli da budu slobodni i da se sprovodi taj zakon

Slobodni da budu pederi? Imas brate svoju kucu pa tamo vodi svog decka, ulica nije mesto za to.

Citat
neces ti nista, nego ces subotu da se ponasas u skladu sa normama prema kojima si vaspitan ili ako ces drugacije onda si sam kriv sto brukas svoje... - nije lepo da pretis na ovaj nacin - vidis ja to nikada ne radim, jer rasprave na forumu ne dozivljavam licno. kada sam sa nekim u kafani to je druga stvar

Matori ne pretim ja tebi, vec tvojim podanicima pederima, koji ce u Subotu pojaviti na paradi. Niko tebi ne preti.

Citat
to je besmisleno pre svega, nema to veze sa gejevima i sa povorkom ponosa - besmisleno je pretiti na forumu to je asocijalno ponasanje koje pre svega tebi moze da smeta a ne meni

Povorka ponosa?!! Sta je sledece? Povorka ponosa - nekrofila, zoofila, pedofila?  Smiley 1

Treba bolesti da se saseku u korenu.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
možeš li, molim te, biti malo precizniji? na koje bolesti misliš i šta znači to saseći ih u korenu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Opste je poznato, da, kada se neko kurci strada. Niste se do sada kurcili i niko vas nije dirao. Sada kada ste se uhvatili za muda pravite gej paradu.

Ne moze to tako.

nije tacno da niko nije dirao LGBT ljude, ali i te kako ce moci da bude povorke ponosa i tu se pitaju samo oni koji to zele da organizuju

Citat
Slobodni da budu pederi? Imas brate svoju kucu pa tamo vodi svog decka, ulica nije mesto za to.

ni ti se ne suzdrzavas da svoju devojku na ulici uhvatis za ruku i da je poljubis, osim ako ne mislis kao neki ovde da ce neko zaista da vodi ljubav na ulici (protiv cega ja licno nemam nista protiv, ali toga bar u ovom slucaju nece biti)

Citat
Matori ne pretim ja tebi, vec tvojim podanicima pederima, koji ce u Subotu pojaviti na paradi. Niko tebi ne preti.

Smile koji podanici!?!?!?
pa i to je pretnja - svaka pretnja ugrozava i mene i tebe. dakle to sto pretis nekom - to tebe direktno ugrozava jer ce neko sutra iz osvete da preti tebi. dakle ako se dobro razumemo ja tebe pokusavam da zastitim i to ne od sebe nego od nekog ko nece imati takta

Citat
Povorka ponosa?!! Sta je sledece? Povorka ponosa - nekrofila, zoofila, pedofila?  Smiley 1

Pa prosle nedelje je bila povorka zoofila - ako ne verujes procitaj u novinama - vuk bojovic je svim ucesnicima porodicne setnje obezbedio slobodan ulaz u zooloski vrt; isto tako prosle nedelje je bila i povorka pedofila - vladike koje podrzavaju pahomija su javno drzale povorku; isto imao si i nekrofile - oni koji vicu "noz, zica, srebrenica" su paradirali

dakle, da se ne lazemo - ono nije bila nikakva porodicna setnja, mozda je tako bila najavljena ali je u sustini bila nesto sasvim drugo

i ti to dobro znas, samo se pravis nesnalazljiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
нормални vs поремећени  е сад то што је за тебе и теби сличне наказе свако ко нема позитиван став о фегетима аутоматски фашиста то управо објашњава оно што рекох малопре, да су тебе и бог и природа казнили самим рођењем и да за тебе веће казне нема.

sve i da se slozim sa obrazom i drugima (1389, SS dveri, stroj) za gejeve - oni su opet fasisti. i to nije neko moje misljenje nego neki od njih to i sami kazu. pa stroj se otvoreno poziva na hitlera, oni to i kazu. obraz se otvoreno poziva na ljotica. SS dveri otvoreno na nedica. a vidim i da je na navijackim sajtovima postala popularna antisemitska literatura

i to je twice sve ono sto oni sami kazu i ti to i sam znas. ti meni kazes da ja povezujem te organizacije sa fasistima, a oni sami kada bi im rekao da nemaju veze sa ljoticem ili nedicem uvredili bi se

Пре свега национални строј је интернет организација, а да би је трпао у исти кош са образом и осталима мораћеш да је региструјеш. Неке елементарне ствари би ипак требао да знаш.
Што се навијача тиче осим Чачана и Радоваца не сећам се да су остале групе имале неке фашистичке или расистичке испаде. (ту не рачунам твој појам фашизма) А шта се све може наћи на неком форуму није баш много меродавно јер много зависи од уређивачке политике и способности и знања људи који воде форум. Например овај форум не воде ни магарци ни глупани ни педери па када би човек из масе постова издвојио твоје постове ко зна какву би слику створио себи о овом форуму. Опет са друге стране када би тебе неко питао какав је ово форум ти би вероватно рекао да је фашистички.
Неозбиљно је свакога ко мисли другачије називати фашистом, а посебно је неозбиљно упуштати се у дијалог ако ниси способан да разлучиш бар неке основне термине којима бараташ. Па тако национализам није исто што и шовинизам, није исто што и фашизам и тд. То што сам ја за тебе шовиниста је само одраз твоје глупости јер да није тако ја не бих имао пријатеље других нација. То што ме сматраш расистом и фашистом је такође само одраз твоје глупости јер да није тако ја не бих имао ни пријатеље других раса. И тако даље и тако ближе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Kakav PR prave ovi iz 1389. homićima. Tz... Tz... Koliko li su para ovaj put dobili?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
нормални vs поремећени  е сад то што је за тебе и теби сличне наказе свако ко нема позитиван став о фегетима аутоматски фашиста то управо објашњава оно што рекох малопре, да су тебе и бог и природа казнили самим рођењем и да за тебе веће казне нема.

sve i da se slozim sa obrazom i drugima (1389, SS dveri, stroj) za gejeve - oni su opet fasisti. i to nije neko moje misljenje nego neki od njih to i sami kazu. pa stroj se otvoreno poziva na hitlera, oni to i kazu. obraz se otvoreno poziva na ljotica. SS dveri otvoreno na nedica. a vidim i da je na navijackim sajtovima postala popularna antisemitska literatura

i to je twice sve ono sto oni sami kazu i ti to i sam znas. ti meni kazes da ja povezujem te organizacije sa fasistima, a oni sami kada bi im rekao da nemaju veze sa ljoticem ili nedicem uvredili bi se

Пре свега национални строј је интернет организација, а да би је трпао у исти кош са образом и осталима мораћеш да је региструјеш. Неке елементарне ствари би ипак требао да знаш.
Што се навијача тиче осим Чачана и Радоваца не сећам се да су остале групе имале неке фашистичке или расистичке испаде. (ту не рачунам твој појам фашизма) А шта се све може наћи на неком форуму није баш много меродавно јер много зависи од уређивачке политике и способности и знања људи који воде форум. Например овај форум не воде ни магарци ни глупани ни педери па када би човек из масе постова издвојио твоје постове ко зна какву би слику створио себи о овом форуму. Опет са друге стране када би тебе неко питао какав је ово форум ти би вероватно рекао да је фашистички.
Неозбиљно је свакога ко мисли другачије називати фашистом, а посебно је неозбиљно упуштати се у дијалог ако ниси способан да разлучиш бар неке основне термине којима бараташ. Па тако национализам није исто што и шовинизам, није исто што и фашизам и тд. То што сам ја за тебе шовиниста је само одраз твоје глупости јер да није тако ја не бих имао пријатеље других нација. То што ме сматраш расистом и фашистом је такође само одраз твоје глупости јер да није тако ја не бих имао ни пријатеље других раса. И тако даље и тако ближе.

dzabe se trudis twice....glupo k'o noc...mozes mu osmicu armaturu ispraviti na glavi a da se i ne pocese Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.