Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apsolutno nenasilna žurka.  (Pročitano 72501 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Organizacioni odbor Povorke ponosa kritikovao je bezbednosne službe u Srbiji jer na "neodgovoran način plasiraju informacije" o tom skupu i zastrašuju javnost najavama sukoba na ulicama Beograda.

Organizacioni odbor Povorke ponosa najoštrije je osudio, kako se u saopštenju navodi, orkestriranu kampanju koja se vodi protiv najavljenog skupa u pojedinim dnevnim listovima i na televizijskim stanicama.

U saopštenju se ističe da je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić predstavnicima Organizacionog odbora Povorke ponosa obećao da će policija učiniti sve da se učesnici manifestacije zaštite, kao i da će biti angažovane do sada neviđene mere bezbednosti.

"Odgovornost organizatora Povorke ponosa jeste da se stara o tome da se okupljeni ponašaju u skladu sa svim zakonskim i moralnim normama.

Svaki eventualni atak na povorku mora preventivno biti sprečen, a nasilni namernici najodlučnije sankcionisani", navodi se u saopštenju.

Organizacioni odbor Povorke ponosa uveren je da će pojedini ministri i ličnim prisustvom u Povorci pokazati da je zaštita bezbednosti i ličnog integriteta svake građanke i građanina apsolutni prioritet.

Ocenjuje se da Vlada Srbije i svi državni organi moraju shvatiti da su oči međunarodne zajednice uprte u Beograd i da bi eventualno nasilje ili zabrana skupa izazvali ozbiljne posledice u aktuelnim nastojanjima evropskih integracija.

"Moramo svi zajedno da se zapitamo koja ozbiljna država može da ustukne pred grupom dobro poznatih nasilničkih grupa, kakva je to država koja nije spremna da diskriminisanoj grupi osigura Ustavno pravo na miran skup i time stane u zaštitu sopstvenog ustavnog poretka", piše u saopštenju.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da "klerofašitičke organizacije poput Obraza, 1389 i Naših" rade za policiju, pa zato ne predstavljaju problem za bezbednost.

"U Srbiji oduvek ima neformalnih grupa koje joj služe kao država sa lažnom ličnom kartom. Koliko je samo devedesetih godina bilo paravojnih formacija, a posle se ustanovi da su svi oni imali službene legitimacije", kazao je Čanak.

On je ocenio da te grupe ne predstavljaju u Srbiji problem ni u vrednosnom smislu, jer u zemlji vlada licemerje zbog kontinuirane politike bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

Čanak je, gostujući u emisiji "Kažiprst" na B92 kazao da se energično zalaže za pravo gej populacije na okupljanje, ali da ne shvata "preterano ozbiljno" Paradu ponosa zakazanu za nedelju, jer njeni učesnici izlaze na ulicu bez konkretnih zahteva.

Povorka ponosa okupiće se u nedelju 20. septembra u 11 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson 
U redu,kad može naš dragi Beograd,mogu i ja:
БЕОГРАД - После критика изнетих на његов  рачун, директор београдског ЗОО врта Вук  Бојовића одлучио је свим учесницима "Параде поноса" омогући бесплатан улаз у недељу 20. септембра. Бојовић је у склопу подршке " Породучној шетњи" коју је организовао Српски сабор "Двери" понудио учесницима те акције  попуст од 50 посто за карте у ЗОО врт због  чега су га представници Министарства за  људска и мањинска права оптужили за  дискриминацију. Према речима Бојовића учесници параде  имаће бесплатан приступ само одређеним  деловима ЗОО врта. - Сви педери, лезбејке и други који их  подржавају моћи ће потпуно бесплатно да уђу у кавезе са лавовима, тигровима, пумом,  медведима, вуковима као и у базен са  крокодилом - објашњава Бојовић.
( Tанјуг )
Ali najjače je ,,da će otac Branislav puštati muziku'' na ovoj apsolutno nenasilnoj žurci...
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Vidim ja da ovo nece na dobro da izadje. Da sam na mestu Dacica, zabranio bi obe parade i glupiranja. Sta treba opet da se polupa pola Beograda?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pocela skolska godina, hoce deca da se obuku..
Sto da idu u skolu u patikama od 7-8 hiljada, kad mogu da nabave one od 14...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Vidim ja da ovo nece na dobro da izadje. Da sam na mestu Dacica, zabranio bi obe parade i glupiranja. Sta treba opet da se polupa pola Beograda?

Solomonsko resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
OK.. brat milni je banovan zbog pozivanja na linc...

To mogu da ocekuju i svi ostali koji se odvaze na taj korak.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Hehe, dobar je ovaj promotivni plakat Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pocela skolska godina, hoce deca da se obuku..
Sto da idu u skolu u patikama od 7-8 hiljada, kad mogu da nabave one od 14...
Da znas. Mada ovo postaje sve samo ne komicno. Kad se setim one dve maloletne dronfulje koje su krale, pa posle na sudu (koliko su glupe) nisu razumele najobicnija pitanja sudije tipa: Sta imate od obrazovanja?!
Da prosti zenski deo foruma, al to nije ni za jeb....
Takav kalibar decurlije i odraslih ce uvek prvi izaci na ulicu pa sve da ih pozove i Agim Cheku.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung 
Mislim da je motiv iza ove "zurke" ocigledan...isto kao i za onu porodicnu setnju...tolike godine vremena i nisu se setili ranije nego sad pred okupljanje gej populacije oni prave zurke i setnje mozes misliti...ispada da je porodica i strejt sexualno opredeljenje bitno samo pred gej paradu... Smile

Sto se Dacica i policije tice verujem da ce biti maksimalno organizovano jer ce EU da prati dogadjaj a sad nam najmanje trebaju problemi...

Sto se tice ovih sto prave zurke...realno ljudi imaju viska vremena i energije...sto umesto da idu da biju gejeve ne odu na partiju basketa sa ekipom, izvedu devojcicu na neki piknik...a da se sutra organizuje povorka neo nacista u knezu tad niko ne bi isao da ih bije...logicno jer za razliku od gej populacije ovi ce tesko da uzvrate... Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Sto se Dacica i policije tice verujem da ce biti maksimalno organizovano jer ce EU da prati dogadjaj a sad nam najmanje trebaju problemi...

eu nema treca posla nego da brine shta ce biti sa pederima u srbiji  Smile .... imaju oni svojih problema ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.