Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone with Mac OS X v10.4.8!!!  (Pročitano 9938 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
aha, znači biće verovatno 3rd party aplikacija...
ali sa zaštitom sigurno boljom od novog symbiana, teško da će neka moći da se 'kupi'...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Da, Da, Uzivaj!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Motorola Defy
Kome je još "pao" Symbian ili Windows Mobile ili ko još nije bio zadovoljan ovim operativnim sistemima na svom mobilnom telefonu???
Nisam mogao a da ne primetim jedno pitanje sa pocetka ove teme... Elem, znam mnostvo slucajeva gde je Symbian "pao" i tvrdim da je nestabilan OS (sve do 9.1 verzije, provereno na mnogim modelima). A ako ja kupim tel. od 500-600 E, i da mu na svaka dva dana update-ujem verziju softvera novom bagovitom, je*** ti to. Pre cu se opredeliti za stabilnu Javu nego bagovit Symbian. Inace iphone deluje zaista mocno Smiley Kao sto neko rece, nije sve u kameri (primer N73,N80 ... i ostali nabedjeni telefoni) ili 3G-u koji je takoreci jadan kod nas. Ne bi me cudilo i da ovaj iphone pravi bolje slike sa svojih 2mpx od recimo N73 u ciji kvalitet slika sam imao sanse da se uverim. I da, hajde mi navedi Nokijin model do 200e koji vredi (posto je to neka optimalna cena dostupna normalnom kupcu u Srbiji).
Mnogo bre forsirate Symbian, ne znam samo zbog cega. Jeste, ima mnostvo zanimljivih, potrebnih ali najvise nepotrebnih programa! I onda govorimo o tome kako za Symbian postoji more aplikacija, a ot svih koristite 5 do 6 koje vrede. Smiley Pa imao sam do sada nekoliko Symbian telefona i posle svega mogu reci da je Java zakon! Windows mobile nisam nikada imao prilike da koristim tako da necu komentarisati. Ali sto se iphone-a tice, verujem da ce MAC biti stabilniji i profesionalnije odradjen od Symbiana. Mada bolje da sacekamo pa cemo videti ... Jedina greska im je sto mnogo odugovlace da ga izbace na trziste i velika je verovatnoca da ce se sje*ati zbog toga (kako si vec rekao).
IP sačuvana
social share
LOVE IS IN THE AIR!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Ume i Apple da za**re situaciju... pogledaj samo Safari za Windows na sta im lici... treba sacekati i videti kako ce sve funkcionisati, ovo je ipak nova oblast za njih, ne verujem nesto da ce sve da bude tako lepo kao sto pricate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
ako bude bilo app bice i cra**ova a vecina app se cra**uju na istu foru hex editor pa IDA 5.1(ista je procedura i za PPC i za WMsmartphone i za Symbiane i PC) i sigurno ce biti izbaceni trial app koji se lako cr***uju ako ne trial onda demo koji se RIPuje i kraj............. tako da sve zavisi koliko ce se app napraviti za ovaj phone ako smo vec oko app pa palmOS ima najvise app sto se tice mobilnog OS ali nije toliko popularan tako da nije sve u app....pa kad su likovi uspeli da ceo OSX da ga prerade za obican PC a kamo li nece da urade cr**k za phone ma dajte Smile ...............
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
 Smile Smile Smile Smile sakingsny

jedan pametan odgovor da vidim na ovoj temi  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
iPhone u petak stiže na američko tržište
Utorak, 26. jun 2007. 17:41

Novi proizvod kompanije "Apple" - telefon iPhone u petak će se zvanično pojaviti na američkom tržištu, dok će u Evropi biti pušten u prodaju u oktobru ove godine, saopštila je kompanija "AT&T Inc." koja će biti zadužena za prodaju ovog uredjaja.

Početna cena telefona od 4 GB je 499 dolara, dok će telefon od 8GB koštati 599 dolara. Telefon, čija je debljina 11,6 milimetara će umesto standardnih dugmića imati veliki tač-skrin, budući da je uredjaj zasnovan na "Multi-Touch" tehnologiji.

Kompanija "Apple" ranije je saopštila da je američka Savezna komisija za komunikacije (Federal Communications Commission, FCC) odobrila upotrebu ovog mobilnog telefona, koji bi, sudeći po najavama, mogao osvojiti korisnike širom planete.

Telefon iPhone je zasnovan na operativnom sistemu Mac OS X i sposoban je za rad u GSM mrežama, na frekvencijama od 850 i 1900 MHz. Uredjaj ima Wi-Fi i Bluetooth priključak, ugradjeni digitalni fotoparat rezolucije dva megapiksela i aplikacije uobičajene za "pametne" mobilne telefone kao što su kalendar, podrška za glasovnu poštu i podrška za slanje i primanje elektronske pošte.

Ekran telefona ima dijagonalu od 3,5 inča i rezoluciju od 160 tačaka po inču, što je dovoljno za prikazivanje video sadržaja ili krstarenje Internetom uz pomoć čitača Safari.

Kompanija "Apple" tvrdi da baterija telefona traje 5 sati u telefonskom i video modu, a čitavih 16 sati ukoliko se koristi za emitovanje muzike.

iPhone će moći da pokreće aplikacije kreirane prema Web 2.0 Internet standardima. Kreatori Web aplikacija iz celog sveta imaju mogućnost da to čine u Web 2.0 maniru čiji će se bogati interfejs ponašati kao integrisane aplikacije koje dolaze instalirane sa telefonom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja ga uzimam odmah  Smile prenecu vam novosti i slike ovih glupavih amera koji ce naravno da uzmu Smiley ima da se biju  Smile
Sta je za njih 100$ vise, bolje uzeti 8GB nego 4GB  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Oni bi dušu dali i za 2$ da ne govorimo o 20 ili 100 dolara ... nisu oni Srbi pa fora "šta je to 100 dolara" ...
Na kraju krajeva ja stvarno ne vidim u čemu je ovaj bolji i od nekog UIQ modela, osim po tome što dolazi iz "allways second" firme kada su kućni računari u pitanju?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
Citat
Na kraju krajeva ja stvarno ne vidim u čemu je ovaj bolji i od nekog UIQ modela

realno ne moras ni da vidis,jer si XYZ puta rekao da je sranje i da te ne zanima ...
zasto bi sad neko tebi rekao koje su njegove prednosi,kad bi ti i dalje terao po svome ?!?  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Citat
Na kraju krajeva ja stvarno ne vidim u čemu je ovaj bolji i od nekog UIQ modela

realno ne moras ni da vidis,jer si XYZ puta rekao da je sranje i da te ne zanima ...
zasto bi sad neko tebi rekao koje su njegove prednosi,kad bi ti i dalje terao po svome ?!?  Smile

~R
Ja ne shvatam kakav si ti to advokat ovoj kompaniji tj., telefonu iz kompanije Apple koja čak nije ni prva po prodaji PC računara i operativnih sistema u svetu već treća - šiša je i Linux?!'
Na osnovu čega se ti odmah osećaš prozvanim da skočiš u pomoć i odbranu ovog telefona "na papiru" koga još nisi ni video valjda uživo da ne kažem isprobavao?!?
Ja takodje čitam specifikacije i ništa me ne impresionira što do sada već nisam video na raznim mob. uredjajia?!? Misliš li da se neko kao klinac od 3 godine pali na to što može pipkati po ekranu, ili na reklamu??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.