Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone with Mac OS X v10.4.8!!!  (Pročitano 10120 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
akai11, vidim ja da ti imaš "meka" i da voliš da potenciraš isti što mu se svodi pod "svako svoga konja hvali", ... no sušta istina i realnost na ovoj planeti je da je PC u prednosti sa Windows operativnim sistemom i najviše korisnika koristi i poseduje isti.

Sada, da li je većina gluplja od pojedinaca pa ne zna ili jednostavno prati trendove i ono što prihvata većina populacije i čovečanstva prihvataju i oni, dok tamo neka šaka ljudi zna šta vredi i to kupuje, ili baš ta "manjina" pokušava da stvori neki svoj krug i kult obožavanja time što će se razlikovati od drugih, je ne samo ekonomsko već sociološko pa čak i psihološko pitanje ...

Surova realnost je ta da danas na planeti dominiraju mobilni telefoni marke Nokia, Motorola, SonyEricsson i Samsung .... to da će jedan jedini primerak koji se još nije ni pojavio u prodaji pomutiti ovima račune je toliko smešna tvrdnja da je prosto i glupo komentarisati je.
Ne može jedan jedini model telefona promeniti budućnost ... kupovaće ga samo oni koji vole da se razlikuju i trube kako su drugačiji i kao eto oni znaju dok je većina u zabludi....
Mada će u procentima oni biti samo 0,nešto u odnosu na poznate modele mob. telefona.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 23:29:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ciglo mozda izgleda kao da potenciram,al stvarno mi nije namera.
u proslom postu sam naveo moja zapazanja .
isto je tako bilo i 2000. sa prvim ipodom.
ok svako ima svoje misljenje i ponavljam vreme ce pokazati svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Daj bre čovek, pa ko u Srbiji ima i koristi iPod i od kada je to uopšte i popularno kod nas pa i u Evropi?!? Ja isti gledao samo u američkim filmovima i na reklamama po zapadnim šopovima koga svi obilaze kao koleru. A kako i ne bi kada mogu lepo za 300% nižu cenu kupiti lep i pristojan Mp3 i Mp4 plejer sa giga i kusur prostora i uživati u omiljenim numerama.....

Ko kupuje taj iPod - bogatuni svojoj deci???

« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 23:42:20 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
odosmo u of,a i mlatimo praznu slamu brate ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Nema veze, i ovako je sama tema off, jer se telefon još nije ni pojavio već je samo najava na papiru o kojoj mi mlatimo praznu slamu!

Oduvek me je intrigirala ta tvrdnja oko iPod-a i fame koja je stvorena oko njega ... ja mogu mirne duše tvrditi da recimo taj iPod dolazi na svakog 1000-tog pa i više ljudi dok sve ostalo pokrivaju Mp3 plejeri od 30-40€ i to ne u Srbiji već u celoj Evropi. Kako to onda da je taj iPod nešto kada ga u procentima koristi zaista malo ljudi??? Možda je najzastupljeniji u americi?? Pa tamo je i gorivo 100 puta jeftinije nego kod nas pa i sama tehnika i ta amerika i prodaja na njenoj teritoriji me uopšte i ne interesuje ...
Znači, Evropa ga nije prihvatila masovno jer je skup i postoji alternativa koja zadovoljava i mnogo, mnogo je jeftinija ... samim tim, čemu i priča oko sprave koja je verujem namenjena holivudskim zvezdama i ostalim bogatunima .....

Takva je priča i oko ovog nazovi telefona koji ima jedva 2MPx kameru i sve ostalo što imaju PDA/PPC uredjaji izdati još pre tri godine dok je ovaj još u najavi?!? Da ne kasni malo ovaj model telefona??? Ekran po kome se pipa prstima?!? Pa ja to radio uspešno i na mom Sony Ericsson P900 i nikakvo zadovoljstvo - evo visi u fioci ...
Ne znam, možda ljudi vole egzotiku i to je u redu, ali ovo ostaje baš to - pokušaj izdavanja egzotičnog modela(sa zaostalim specifikacijama i hardverom) poznate kompanije i ništa više ... praktično će biti veoma loše primenjen isto kao i PDA/PPC uredjaji koje koristi jedva par procenata ukupnih korisnika mob. telefona.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma iPhone nece niko ni kupiti bre, uze ce ga oni koji su toliko zaludjeni njim da ce ga naruciti iz Amerike jer se kladim da se nece ni pojaviti u Evropi,ko sto je sa M$ mp3/mp4 playerom Zune...
iPod kupuju oni koji znaju sta je kvalitet Smiley po meni iPod vredi svaku paru ali samo one pare za koje se moze uzeti u USA,ne ovde kod nas gde je skoro 100e skuplji...
U Srbiji izgleda vredi ono sto je jeftino, zato nije vazno koje je marke i kakav je proizvod vec samo da je jeftino tako da sad svi uzimaju neke noname mp3 playere...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
brate ciglo,pricao ti sta hoces iphone ce biti boooom na trzistu zbog svoje revolucionarnosti a ne zato sto ga je potpisao apple.
pogledaj reklamu i recice ti se samo .

misim sta sad ja ako volim nokiu,treba da pljujem se zato sto je se  ...

aj pozdrav,dolazim ovde samo sa novim vestima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
E moj Milane - ne naziva se "kvalitet" kompresovana muzika i ista ne može biti kvalitetna, jer je deset puta sabijenija od standardne numere na CD-u i time isto toliko puta osakaćena za zvuk(odstranjeni delovi kompozicije).
Znaš li ti koliko je to deset puta manje u kvalitetu u odnosu na najobičniju pesmu sa CD-a???

Ne može taj iPod "izmisliti" ono što nema u toj numeri od nota ili ti "nula i jedinica" već može svog slušaoca zavarati veštačkim podizanjem harmonika i dodavanjem basova koji samo izgledaju kao neki "kvalitet"!

Kakav crni kvalitet i rasprava oko istog kod numere koja je osakaćena???
Znaš li ti da se ljudi trude da "kvalitet" obične CD numere poboljšaju time što će je razviti ali deset puta više a ne manje ....i iste numere tj., jedan album od 10 pesama smestiti na DVD ili ti čak i blue ray diskove ... i time pokriti ceo spektar zvukova .... ljudi se ubiše oko High-End komponenti i SACD zvuka ili ti DVD-Audio pa tek novijih, a mi ovde raspravljamo o nečemu stotinama puta slabijem kao kvalitetu????

Ponavljam - ne može se kompresovana pesma ocenjivati po kvalitetu niti uredjaji koji je reprodukuju i to je samo farsa za široke narodne mase. Neko je tu nad takvima debelu lovu zgrnuo.

brate ciglo,pricao ti sta hoces iphone ce biti boooom na trzistu zbog svoje revolucionarnosti a ne zato sto ga je potpisao apple.
pogledaj reklamu i recice ti se samo .
Možda hoće, ali na čijem tržištu i na kojoj površini istog tog tržišta?!? Koliko će u "%" zauzimati prodaja ovog telefona u odnosu na sve ostale modele i marke??? Dovoljno je da ga ispljune jedan napredniji kritičar kome se veruje i ćao djaci ... neće biti ni u americi nešto da ne govorimo o konzervativnoj Evropi ...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 00:27:33 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Cigla tel.,razumem te sve ali preko iTunes-a se radi prebacivanje muzike sa CD u aac format koji podrzava iPod ali opet se i tu izgubi na kvalitetu i to dosta,dosta puno ali ako cemo tako da gledamo onda je najbolje imati Discman i kraj Wink nositi 3 kile CD i gotovo Smiley
Slazem se sve sa tobom ali opet kazem iPod bolje emituje tu muziku sto bolji uredjaj bolji je i kvalitet, ne moze da se poredi neki noname mp3 sa iPod-om  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Cigla tel.,razumem te sve ali preko iTunes-a se radi prebacivanje muzike sa CD u aac format koji podrzava iPod ali opet se i tu izgubi na kvalitetu i to dosta,dosta puno ali ako cemo tako da gledamo onda je najbolje imati Discman i kraj Wink nositi 3 kile CD i gotovo Smiley
Slazem se sve sa tobom ali opet kazem iPod bolje emituje tu muziku sto bolji uredjaj bolji je i kvalitet, ne moze da se poredi neki noname mp3 sa iPod-om  Smile

Normalno da ima razlike u nazovi kvalitetu zvuka oko no name uredjaja i iPod-a pa čak i klasičnih mp3 plejera ....kada me podseti oko ovih Walkman-a pa Diskman-a i td ... koliko je tu puniji i kvalitetniju zvuk bio sa dobrim slušalicama za razliku od kompresovanih zezalica čak i sa trake ... koliko se samo razaznaje bolje orkestar u prostoru, koliko se samo čuju pojedini zvuci kojih nema u kompresovanim numerama kod ovih mp3, iPod i svih ostalih plejera ...
Jedino je tu pobedu preuzeo format koji se lako prenosi, kopira i zauzima deset puta manje prostora .... eto! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.