Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone with Mac OS X v10.4.8!!!  (Pročitano 9989 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
.... ja samo znam da se meni sviđa ovo kako izgleda.....  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N82
Svidja se i meni, mada u onoj temi gde su bili oni fakeovi, bilo je dosta lepsih. Onaj prvi sivi na preklop mi se ekstra svideo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
Ja ću ostati pri svom mišljenju, da su svi Apple-ovi proizvodi izuzev iPod-a, samo lepi i ničemu ne služe... Jeste lepo to što ima hard od 4GB tj. 8GB, ali ima isti problem kao i Samsung i300 i Nokia N91, ako ti ispadne možeš da se slikaš sa hardom, a ne daj Bože da ti pukne ekran... Ne znam Symbian je jedini pravi OS za mobilne telefone, a Windows Mobile za PDA/PPC i mislim da Mac OS nema šta da traži na tom polju...
e samo da dodam po appleovim specifikacijama kazu da ovaj model nema HDD nego ima flash memoriju (internu unutrasnju memoriju)
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Raj za one koji žele da slušaju muziku i istim uredjajem i telefoniraju, šalju SMS i td., jer ako ima flash umesto harda -> Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
evo jos nekih informacija u vezi ovog telefona

Syncs via iTunes
Accelerometer built in
Proximity sensor turns off touchscreen when up to your face
No Stylus
'Ignores unintended touches'
Launching in June on Cingular USA
Launching in Europe Q4 2007
Launching in Asia 2008
$599 for 8GB model on 2 year, $499 for 4GB
Safari browser
HTML email via POP3 or IMAP
Partner with Yahoo for 'Push IMAP'
Partner with Google for content (Google Maps etc)
Auto detects WiFi and connects
Only one hardware button (power)
Battery: Up to 5 hours Talk / Video / Browsing, up to 16 hours Audio playback

btw. pojavio se vec video kako se ovaj bas zanimvljivi fon ponasa u radu
koji morate da vidite taj klip sudeci po tom klipu mene je facinirao pogotovo sa automackim prebacivanjem sa horizontalog gledanja videa na na vertikalno

http://www.youtube.com/watch?v=YgW7or1TuFk

« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 17:07:12 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Safari browser    Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
U svakom slučaju, ako će se pojaviti tek krajem ove godine, tj., za godinu dana u svetu:

Launching in Asia 2008

biće pregažen po specifikacijama(što već i jeste) tako da će ostati samo najobičniji muzički plejer po kome će zaludjenici bosti prstima po ekranu za cirke 500 dolara!

Ovo me nenormalno nervira da se neki uredjaj predstavi gotovo godinu dana pre njegove prodaje(u Aziji i više od godinu dana). Koga bre boli uvo šta će se prodavati za godinu dana od neke instant elektronske spravice?!? Pa nije bre ovo lek protiv neke neizlečive bolesti koji vredi čekati godinu dana već najobičnija elektronska instant sprava za kratkoročno korišćenje.
Do tada će se pojaviti 100 modela koji će ovaj gaziti po performansama i kvalitetu!
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 17:59:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
U svakom slučaju, ako će se pojaviti tek krajem ove godine, tj., za godinu dana u svetu:

Launching in Asia 2008

biće pregažen po specifikacijama(što već i jeste) tako da će ostati samo najobičniji muzički plejer po kome će zaludjenici bosti prstima po ekranu za cirke 500 dolara!

Ovo me nenormalno nervira da se neki uredjaj predstavi gotovo godinu dana pre njegove prodaje(u Aziji i više od godinu dana). Koga bre boli uvo šta će se prodavati za godinu dana od neke instant elektronske spravice?!? Pa nije bre ovo lek protiv neke neizlečive bolesti koji vredi čekati godinu dana već najobičnija elektronska instant sprava za kratkoročno korišćenje.
Do tada će se pojaviti 100 modela koji će ovaj gaziti po performansama i kvalitetu!

sad je sve cista ekonomija...oni da hoce mogu da mu ugrade 100gb ali ce oni prvo 4 pa 8 pa 16.....samo da uzmu pare glupacima koji cekaju u redovima samo da bi videli prezentaciju o iPhone-u Smile Smile
a cuo sam da ih je neka zena tuzila zbog naziva.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sve u svemu, cena o kojoj se prica po meni nije realna, jer i original n70 kada se kupuje kosta 500 eur, a kod nas po radnjama kosta 200 eur. Znaci pretpostavljam da kod nas nece kostati vise od, mozda 300 eur.
Nešto baš i ne mislim da će iPhone moći da se kupuje tek tako u bilo kojoj radnji kao Nokie i ostali telefoni. Pa, retko koja radnja ima u ponudi i iPod, a i to je po visokoj ceni!
Ja čak mislim da je 380 evra mala cena za naše tržište!

Evo cene iPoda u Americi i kod nas (u Appleovoj radnji):

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja se oduvek zgražavao na likove koji kupuju u Srbiji ove skupocene plejere kako bi se samo qurchili!
Da ne glumimo ovde legaliste i poznavaoce kvaliteta mogu vam samo reći da u zadnje vreme neznam jednog stanovnika Srbije koji nema par hiljada mp3 pesama na svom hardu ili u svom mp3 plejeru za koje nije dao ni jednu prebijenu paru.

Samim tim, kupovali mp3 player od 2Gb po ceni od 50€ ili ovaj iPod od 460€ je svejedno!

Prvo, iPod kupuju ljudi koji takodje melodije za te uredjaje tj., pesme koje će u njih gurnuti kupuju legalno i zato je i nastao taj iPod i zato se toliko i potencira na njemu samo kako bi se na taj način smanjila piraterija ... organizacije za autorska prava tu imaju ulogu", ... on-line "prodavnice" kompresovane muzike po 1 dolar, ... ovime se uništavaju razni P2P sajtovi, ........

Zašto svejedno? Zato što vam ovo govorim iz iskustva jednog dugogodišnjeg audiofila koji je imao prilike da sluša muziku i sa uredjaja koji koštaju pola miliona dolara i sa kućevnih komponenti ili ti vrlo kvalitetnih Hi-Fi/High-End uredjaja po nekim cenama od par hiljada evra za takve komponente i "nazovi" Hi-Fi uredjaja ili ti popularnih "stubova" kupljenih kod kineza i sl.!

Svaki od nabrojanih uredjaja reprodukuje muziku 1000 puta bolje sa originalnih Audio kompakt diskova, Audio Kaseta i naročito vinilnih LP ploča od bilo kog mp3 plejera ili ti iPod-a pa i samih PC uredjaja i skupocenih zvučnih kartica na njima.
Jednostavan je odgovor - mp3 pesma je kompresovana 10 i više puta u odnosu na normalni audio snimak sa LP ploče, Audio trake, Audio CD-a, ... i tu nema o čemu da se raspravlja ili ti ne daj bože o kvalitetu!
Nema potrebe razglabati o kvalitetnim DVD-audio diskovima ili SACD diskovima kod kojih je zvuk i sama kompozicija mnogo bolja u svim opsezima nego kod regularnog originalnog Audio CD-a gde na jednom DVD disku staje svega 10 - 15 pesama od po 3 minuta.

Ovo nije forum o audio tehnici ali mogu vam reći da svaka kompresovana pesma pa bila u mp3 ili nekom drugom formatu ne predstavalja bilo kakvo audio uživanje za naša čula i tu se svi varaju kada govore o nekom kvalitetu i još ga uporedjuju!
Najobičnici portabl CD player sa kvalitetnim slušalicama nema premca u kvalitetu reprodukcije i tu mu ni mp3 player-i ni iPod ne mogu vodu nositi ako se sa njega reprodukuju obični Audio kompakt diskovi jer je zvuk mnogo puniji, detalji su očigledni, čuju se instrumenti koji se nikada i ne naziru na jednoj mp3 pesmi, nema veštačkih harmonika i pritajenih tonova, .... mogu ovako do sutra ......
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 18:58:37 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.