Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone with Mac OS X v10.4.8!!!  (Pročitano 9953 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Neverovatno ali istinito - dnevnik na prvom kanalu RTS-a u pola osam je izveštavao o ovom telefonu! Smile
Kao da je mobilni telefon sa operativnim sistemom i touch screenom tek sada ovde doleteo on neke vanzemaljske civilizacije pa predstavlja planetarni fenomen?!? Zaista ne mogu da objasnim da je dnevnik RTS-a izveštavao o njemu????
Windows je primarni OS na planeti za PC i razne rokovnike i beležnice PDA/PPC, Symbian je glavni OS za smart mobilne telefone, kada se sve realno sagleda MAC OS je tu uvek nekako na začelju a ipak tolika prašina oko njihovog prvenca da o tome izveštava i sam dnevnik????

Pride, ova telefon nema 3G, nema mesta za memorijske kartice što znači da se ceo transfer fajlova oslanja na konekciju sa PC-em preko USB kabla ili bluetooth veze, .... čemu onda tolika pompa i najavljena cena od približno 500€ možda i više?!? Za tu cenu neki WM PDA/PPC ga gazi po svim parametrima i što se tiče softvera i aplikacija i ......
Najveci konkurent Nokie N95 Smile Smile Smile
Symbian protiv Mac OS X
Bez uvrede, ali da si malo bolje upoznat sa telefonima koji nose primarni OS na planeti Symbian onda ne bi tvrdio da je ovaj MAC-ov bolji od N95 jer ne može ni vodu da mu nosi, čarape pere, ..... već ne bi tvrdio da je bolji ni od SonyEricsson P910, da ne govorimo o nekom PDA/PPC uredjaju sa Windows Mobile 2005 OS-om!
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 22:31:16 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
Alcatel LOL

3G    No
Camera    2 MP, 1600x1200 pixels, video

Smile
pa nije sve u kameri i u 3g a pogledaj ti memoriju i OS i Google maps ima a drugo pa pogledaj N73 za koga hvale da je kamera ko zna sta ima 3MPx a  telefon nije se ni priblizio digitalcu od 1MPx pa sta reci nije sve u kolicini MPx i drugo MAC OS je vrlo stabilan OS bar je tako na kompu i bar se nadam da ce biti tako i sa fonom
i trece ovo je mozemo reci pravi konkurenat za muzicke telefone tipa N91 samsunga i310 i SE walkman verzije i koliko mi se cini ovo je jedini pravi i kvalitetni muzicki fon od 4GB/8GB Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Baš tako - "muzički telefon" i neka na tome ostane.
A ne da ovde uporedjujemo babe i žabe i govorimo o  operativnim sistemima i još tvrdimo da se radi o nekoj stabilnosti?!? Kome je još "pao" Symbian ili Windows Mobile ili ko još nije bio zadovoljan ovim operativnim sistemima na svom mobilnom telefonu??? Neće valjda neko da instalira Photoshop na ovom iPhone pa da piči obradu slika pa mu treba stabilan OS ili obradjuje muzičke materijale????
Pored toga, Google maps može da ima i bilo koji Symbian telefon jer je program besplatan da ne govorimo da je isti program izradjen u Javi tako da može da se instalira na bilo kom telefonu današnjice pride, samim tim, to nije merilo kvaliteta već navlakuša za likove koji blage veze sa softverom nemaju pa kad čuju ono "Google maps" -> wooowwwww .... balavljenje.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja ću ostati pri svom mišljenju, da su svi Apple-ovi proizvodi izuzev iPod-a, samo lepi i ničemu ne služe... Jeste lepo to što ima hard od 4GB tj. 8GB, ali ima isti problem kao i Samsung i300 i Nokia N91, ako ti ispadne možeš da se slikaš sa hardom, a ne daj Bože da ti pukne ekran... Ne znam Symbian je jedini pravi OS za mobilne telefone, a Windows Mobile za PDA/PPC i mislim da Mac OS nema šta da traži na tom polju...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo primera pregleda playliste - albumi:

Izgleda kao zanimljiv telefon, tj. PDA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Qtek HP h6300
evo jos malo specifikacija o ovom Appleovom telefonu koji ima MAC OS X i sad imamo i MAC telefon Smile

General    Network    GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced    2007, January
Status    Coming Soon
Size    Dimensions    115 x 61 x 11.6 mm
Weight    135 g
Display    Type    Touchscreen, 16M colors
Size    320 x 480 pixels, 3.5 inches
    - Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
Ringtones    Type    Polyphonic, MP3
Customization    Download
Vibration    Yes
    - 3.5 mm headset jack
Memory    Phonebook    Advanced, Photocall
Call records    Yes
Card slot    No
    - 4/8 GB shared memory
Data    GPRS    Yes
HSCSD    No
EDGE    Yes
3G    No
WLAN    Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth    Yes, v2.0
Infrared port    No
USB    Yes, v2.0
Features    OS    Mac OS X v10.4.8
Messaging    SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser    HTML (Safari)
Games    Yes
Colors    Black
Camera    2 MP, 1600x1200 pixels, video
    - Google Maps
- Widgets applications
- iPod audio/video player
- PIM including calendar, to-do list
- Photo browser/editor
- Voice memo
- Integrated handsfree
Battery         Standard battery, Li-Ion
Stand-by    
Talk time    Up to 5 h

Kolko pare ?
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola MPx200
Neverovatno ali istinito - dnevnik na prvom kanalu RTS-a u pola osam je izveštavao o ovom telefonu! Smile
Kao da je mobilni telefon sa operativnim sistemom i touch screenom tek sada ovde doleteo on neke vanzemaljske civilizacije pa predstavlja planetarni fenomen?!? Zaista ne mogu da objasnim da je dnevnik RTS-a izveštavao o njemu????
Windows je primarni OS na planeti za PC i razne rokovnike i beležnice PDA/PPC, Symbian je glavni OS za smart mobilne telefone, kada se sve realno sagleda MAC OS je tu uvek nekako na začelju a ipak tolika prašina oko njihovog prvenca da o tome izveštava i sam dnevnik????

Pride, ova telefon nema 3G, nema mesta za memorijske kartice što znači da se ceo transfer fajlova oslanja na konekciju sa PC-em preko USB kabla ili bluetooth veze, .... čemu onda tolika pompa i najavljena cena od približno 500€ možda i više?!? Za tu cenu neki WM PDA/PPC ga gazi po svim parametrima i što se tiče softvera i aplikacija i ......
Symbian protiv Mac OS X
Bez uvrede, ali da si malo bolje upoznat sa telefonima koji nose primarni OS na planeti Symbian onda ne bi tvrdio da je ovaj MAC-ov bolji od N95 jer ne može ni vodu da mu nosi, čarape pere, ..... već ne bi tvrdio da je bolji ni od SonyEricsson P910, da ne govorimo o nekom PDA/PPC uredjaju sa Windows Mobile 2005 OS-om!

Sve se slazem, ali moramo da priznamo da Multi-touch input method zavredjuje paznju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 1112
Hmm... nema 3G jer Apple racuna na WiFi. 3G ionako nigde nije dobro prosao, cak i u razvijenim zemljama (ne racunam Japan). Tuzno ali istinito.. prenos podataka preko 3G mreze je daleko skuplji i sporiji od WiFi. Po vecim gradovima zapada, WiFi mreza je rasirena i ima dosta otvorenih AP-ova za pristup.
Citat
Bez uvrede, ali da si malo bolje upoznat sa telefonima koji nose primarni OS na planeti Symbian onda ne bi tvrdio da je ovaj MAC-ov bolji od N95 jer ne može ni vodu da mu nosi, čarape pere
Nisam rekao da je bolji od Nokie N95,ali ce sigurno biti jedan od najvecih konkurenata N95 u nastupajucem periodu.Sinoc je bila emisija na CNN-u o tome kako vec vlada pomama za ovim Apple-ovim telefonom.Mogucnosti Symbian-a su vec proverene i postoji mali milion aplikacija za bukvalno "sve i svasta".Ne treba sad ocekivati od Apple-a da izbaci neko savrsenstvo,ipak je ovo njihov prvi telefon.Uvek ce se naci mesta za mane, ma kakav telefon bio u pitanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
Alcatel LOL
Kolko pare ?
da si citao predhodne postove znao bi a cena ovog aparata kako iz applea najavljuju je negde oko 500$ a to je negde 380 evra Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N82
Ne znam, za mene je apple pojam kvaliteta. Evo jednog primera koji nema veze direktne sa telefonom, ali potvrdjuje pravilo. Do sada sam imao neke mp3 plejere i u sustini dosta sam bio zadovoljan. Onda sam na poklon dobio ipod shuffle 512. Mislio sam da je to samo lepa stvarcica ali da nema display, nikakava podesavanja i mislio sam da je to samo sminkerski proizvod. Onda sam ubacio neku muziku i probao ga i oborio me sa nogu. Znaci kvalitet je zaista ekstra. Baterija mi jet rejala ne znam ni sam koliko. Ovo je samo jedan primer. Apple po meni pravi stvarno ekstra kvalitetne stvari, ali isto tako i naplacuje dobro taj kvalitet. Ovaj telefon je realno odlican, ali eto vec  startu mi fale neke stvari poput 3G ili mozda kamere sa vise mpx. Sve u svemu, cena o kojoj se prica po meni nije realna, jer i original n70 kada se kupuje kosta 500 eur, a kod nas po radnjama kosta 200 eur. Znaci pretpostavljam da kod nas nece kostati vise od, mozda 300 eur.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.