Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 195657 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ono sto cepa bateriju je Push i Fetch, iskljucio sam to i sad mi traje duze nego sto je trajala na 2.2.1 ... ali morate da punite preko punjaca i kad kaze da je baterija puna ne skidajte je jedno 3-4h i trajace vam dosta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 6S
TomTom for iphone

Pre neki dan je direktor Tom Tom-a održao konferenciju za štampu gde je govorio o navigaciji za iPhone-
On tvrdi da će njegova kompanija da izbaci najbolju i najprecizniju GPS navigaciju i pored velike konkurencij.U čemu je trik?Tom Tom će prodavati jedan mali hardverski dodatak za ajfon koji će nam obezbediti bolju satelitsku vezu,samim tim i bolju navigaciju.(navodno će i u tunelima da hvata signal)-verujem kad vidim... Smiley
Naravno navigacija će moći da se koristi i bez tog dodatka.Ali...Taj dadatak je ustvari izuzetno koristan jer nam omogućava background proces.Što znači da ukoliko primimo poziv ili sms navigacja se neće obustaviti i nećemo trebati ponovno da tražimo signal,pokrećemo program...Dadatak sadrži jedan mnogo jači GPS prijemnik od ovoga koji se trenutno nalazi u ajfonu,jači zvučnik i blutut za sluške.
O cenama se naravno ništa nije pričalo.Jedino znamo da će u potpunosti biti dostupan u app store-u.
Premijera se očekuje negde u septembru mesecu,veličina mapa će iznositi odprilike 1GB.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
kako su to sve lijepo napakovali  Smile
umjesto da kažu da će za navigaciju biti botreban dodatni gps receiver, jer ovaj koji je trenutno u iPhone-u ne valja  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple iPhone
umjesto da kažu da će za navigaciju biti botreban dodatni gps receiver, jer ovaj koji je trenutno u iPhone-u ne valja  Smile

Ne, verovatno ce dobrom reklamom da ubede ljude kako je taj dodatak nesto najbolje napravljevo za GPS ikada i da je zbog toga bolje to koristiti. Taman posla da ne valja taj GPS receiver u iPhone-u  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja mislim da je taj dodatni GPS tu da obuzda ovaj već ugrađeni. Jer kada bi se koristio samo taj ugrađeni, zbog svoje snage bi ometao NASA-u, CIA-u, KGB, itd. Gdje će biti da iPhone GPS nevalja!!  Smile

Šalu na stranu! Drago mi je da je iPhone dobio ozbiljnu navigaciju, makar i na ovaj nakaradan način!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 6S
Uh, ne bih da ispadne da branim iphone, ali da ipak malo sacekamo i vidimo kako ce sve to izgledati. I u ovom tekstu se kaze da ce telefon raditi i bez tog dodatnog gps-a, a to bar nece biti tesko proveriti i tu su forumi i ostali mediji pa ce ljudi vec preneti svoje utiske. Pored TomTom-a treba uskoro da se pojavi i jos nekoliko navigacionih programa, pocev od iGo-a, pa na dalje. Takodje, vecina telefona, bar moja N82, koristi a-gps kao i iphone, sto u prevodu znaci da bez malog flertovanja sa mrezom, nalazi jako sporo i tesko satelite. Malo je telefona koji imaju u sebi pravi gps modul. Cini mi se je Mikele pricao da HTC Touch Pro, ili Tytn ima, ali opet kazem, to je svega par modela, a velika vecina koristi a-gps. E sada ako taj a-gps bude lose radio, onda je to nesto zbog cega treba kritikovati apple. Zato kazem, da sacekamo mi da vidimo prvo kako sve to radi, pa onda da pljujemo. Za to uvek ima vremena. Za mene licno ovo je "revolucionarni pronalazak"* Smile, jer sam svoj iphone 3G na kraju (pored milion mana i nedostataka u to vreme) prodao najvise zbog toga sto nis hteli da omoguce neki normalan program za navigaciju. To je bila kap u prepunoj casi. Takodje sam im licno iako mi se to tada cinilo kao Sizifov posao, poslao sigurno preko 1000 mail-ova sa zahtevom da omoguce neki normalan program za navigaciju, tako da kad bih bio malo neskroman mogao bih da kazem da sam mozda i ja delom doprineo ovoj odluci da se konacno omoguci koriscenje pravih programa za tu namenu. Smile Za mene je ovo super vest i zato kazem, ne zelim da pljujem dok ne vidim kako ce raditi, jer sam ovo cekao jako dugo. Doduse vise nemam iphone, ali drago mi je ipak da je razum preovladao.

* - Apple-ov jezik, u prevodu, ispravljen uzasan bug, koji ni na jednom drugom ozbiljnijem telefonu nije postojao, ili je ispravljen pre nego sto je isti ugledao svetlost dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
a-gps ne znaci da nije pravi gps, nego znaci da ima i mogucnost da skine podatke o satelitima preko interneta i tako uraditi brze fix.
Onaj gore pomenuti dodatak za iPhone napravljen je, kao sto je i navedeno, da bi nekako zaobilazili veliku manu koju ima iPhone, a to je nedostatak multitaskinga i problem koji se javlja ako vam zazvoni telefon u toku navigacije.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 15:48:36 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S 16GB
a moguce da je i do neceg drugog, da npr. moras da kupis original da bi ti radilo, da ne radi sa ovim ugradjenim jer ce kad tad krekovati aplikaciju i nece niko kupovati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 6S
Tu je iGo, koji ce raditi sa integrisanim, a i za nase mape iGo je neprikosnoven, tako da sta ce da rade sa TomTom-om, iskreno zabole me. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(48.19 KB, 732x236)
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 21:04:43 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 4S 16GB
evo narucite dok je jos 0din Smiley od 15.Jula dolaze pa ce biti 1000e +  Smiley 

Kod:
http://applecentar.rs/proizvod-apple.php?IDPodGrupa=1027

P.S. Leglani!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.