Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 195643 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Samsung Galaxy SII
Preporuka za moderatore:

Trazio sam nesto preko torennata i video sam onako u paketu 18 GB  Smile aplikacija za iPhone. Onda se setih da postoji samo jedna tema za isti. Bilo bi lepo da se aplikacije/igre predstavljaju u zasebnoj temi. Pa neka je "pune" korisnici iPhone-a. Da se razumemo, nisam ljubitelj telefona  Smile ali sam ljubitelj aplikacija  Smile
Izvinjavam se onda ovde sto sam otvorio novu temu za aplikacije. Mislio sam da je ideja o aplikacijama dobra jer covek treba poduze da lista ovu temu da bi naisao na dobru aplikacije. Eto ja sam predstavio jednu odlicnu aplikaciju za iPhone (koju sam slucajno nasao trazeci istu za WM) usled koje mi se predstava o ovom telefonu totalno izmenila. Poceo sam da ga postujem! To sto sam slucajno nabasao i na 18GB aplikacija je takodje dobra stvar samo sto nemam gde (tj u nekoj temi) da pratim te aplikacije (a ne mili mi se da listam 200 strana da vidim koliko je telefon upotrebljiv)

Poenta: funkcionalnost telefona odredjuju aplikacije. Sa Space time-om po mom misljenju i iPhone zasluzuje da se nazove pametnim telefonom jer moze da radi linearne regresije, ima skriptni jezik i tako to.

Zakljucak: ako osetite potrebu da ozivite temu, rado cu da je citam jer pratim i svet Symbian-a, a od sad i iPhone-a.

"1) Ok decko, prvi si krenuo sa offtopicom na poslednjoj strani (i sad se nesto cudis sto ima 200 str.)  kako si ti hteo da otvoris i kako bi trebalo da se otvori.

2) Da smo mi kao tim moderatora za ovaj deo foruma mislili da treba da se otvori to bi davno uradili  Smile

3) To sto ima preko 200str. to zahvali Kazanegri (jeste da se u ovoj temi malo smirio) i ostalim ljudima koji su i 50% ove teme unistili,
4) a da ne pricam o jos jednoj iPhone temi koja je zakljucana i u kojoj je 90% bio offtopic i prepucavanje iPhone vs ostali telefoni..."

1) Zasto je to bio off!? Morao sam malo da bocnem  Smile To je dobra ideja i jedva cekam da neko ponovo ozivi temu. Pa i ja bih predstavljao aplikacije tu iako sam na WM samo da utvrdim koliko je telefon upotrebljiv. Tako bi imali pregledno samo aplikacije.

2) OK, nisam mod da se mesam u vas posao  Smile Ali eto pretpostavljam da ni ti nisi znao za aplikaciju koja je za mene npr. vrlo bitna sa poslovne strane.

3) Kako stvari stoje: iPhone je pre zaista bio sranje na kvadrat. Tacno je da se sa njim na pocetku prakticno nije moglo nista. Kako je bio agresivno reklamiran, logicno je bilo da su ga mnogi pljuvali (izmedju ostalih i ex mod CiglaTel) i tako tema zagusivana... Medjutim vreme tece dalje. Izbacili su SDK itd itd... Otkako sam otkrio ovih 18GB i "Space", promenio sam misljenje. Dakle, tacno je da ima upotrebljivih aplikacija!  Smile Samo sto ih niko ne predstavlja  Smile

4) Ne znam stvarno o kojoj je temi rec. A ako se zvala iPhone vs ostali telefoni logicno je za ocekivati da ce tu biti svasta...  Smile Ali ovu koju sam ja otvorio je meni delovalo kao "prava stvar". Da sam u potrazi zagrebao vrh ledenog brega. Tu se ne bi off-ovao vec kulturno predstavljale aplikacije...

Nadam se da sam se objasnio. Svaka inicijativu predstavljanja novih aplikacija podrzavam.  Smile
Po mom misljenju bi bilo dobro da se otvori nova tema (pored aplikacija) i za igre kojih takodje ima bruka za iPhone i koje su zasita dobre... Ovako mi se cini da sve ide na gomilu u jednu temu....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Hm... Tema se zove iPhone, ja nigde ne vidim da je neko do sada branio predstavljanje aplikacija ?!?
Prelistaj unazad nekoliko strana pa ces videti koliko je aplikacija/igara predstavljeno...

1. Ne znam kome bi to uopste koristilo, jer mogu da navedem nekoliko razloga:

-onaj koga zanimaju aplikacije/igre nacice nacin da ih kupi legalnim ili nekim drugim nacinom, u oba slucaja pri kupovini aplikacija sam korisnik ima objasnjenje za sta aplikacija sluzi

-ima toliko aplikacija da mislim da ne bi ni stigao da ih sve "predstavis"

-a i da predstavis polovinu, mislis da bi neko stvarno listao nekih 20 strana i citao? Pa ljudi uglavnom pogledaju poslednju stranu i odmah postavljaju pitanje, ne mogu da okrenu ni prvu stranu (sto je slucaj i sa tobom, nisi okrenuo prvu stranu ove teme i video link ka staroj temi)

2. jedna tema je zatvorena jer smo se svi slozili da je bila prenatrpana offtopicom, otvorena je nova...

3. kao sto rekoh, tebi niko ne brani da vrsis predstavljanje u ovoj temi, samo napred  Smile

4. procitaj 1.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Samsung Galaxy SII
OK. Ako ti tako kazes  Smile
Evo dokaza:
uzorak je od 196 do 206 strane. Koliko je aplikacija predstavljeno  Smile
1) MobileNavigator Europe (ok ovo znam sta je)
2) Cycorder i SwirlyMMS (pomenuti samo mada se naslucuje sta su  Smile )
3) beejive pomenut (korisnik kaze kasnije "A za sta sluzi taj beejive?")
4) Quickoffice Mobile Office Suite (primer kako bi trebalo da se predstavljaju appz)
5) navigon
6) igo
7) tomtom

I nista vise. A da listam toliko dugo i da citam kojesta za ovu "nisticu" nemam ni zivaca ni vremena  Smile

Bilo kako bilo, da se softver za statisticare ne zaboravi predstavicu ga ovde:

Space time

SpaceTime is the most powerful cross-platform mathematics software ever developed for computers and mobile devices. With real-time graphing and MobileCAS® for computer algebra and calculus, SpaceTime is a revolution in mobile scientific computing.

Ovo je stavrno tacno. Trazio sam alternativu za SPSS (statisticki softver) i ovo je najpribliznije sto se moze naci za pametne telefone/pda...

Features:

Graph 2D, 3D and 4D function, parametric, polar, vector fields, implicit, contour, and fractal plots with the tap of a stylus or click of a mouse!  Move, zoom, rotate and trace graphs in real-time!

Create interactive controls using our the Scroll function to dynamically change the value of a variable in calculations and plots!

Write scripts in our programming language that supports loops, recursion and a compiler for faster execution. Use your scripts like built-in functions!

Za svakoga ko se bavi statistikom - ovo je must have

PS
@Milan. Da. zaista sam procitao sve strane aplikacija i za Symbian i za WM. Pratim i freeware PC Klinike.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2009, 20:30:15 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC 
Jel pronadjen nacin da se kupi IPhone u USA bez onog ugovora, mislim na Iphone 3G??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jel pronadjen nacin da se kupi IPhone u USA bez onog ugovora, mislim na Iphone 3G??
eBay
« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 17:38:41 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone 6S
Jesi li ga ti na kraju kupio? Znam da si nesto pricao da treba da ga kupis, bas preko ebay-a valjda?

Ja sam nesto petljao sa kupovinom uz raskid ugovora i dobio sam informacije od odredjenih ljudi sa drugih foruma da to moze, ovo ono. Onda sam poslao jednu prijateljicu tamo direktno da se raspita i i u AT&T-u i u Apple store-u su joj rekli da ako zeli da raskine ugovor moze, ali mora da plati raskid i da vrati telefon. Sada sam skroz sludjen, jer ovo je informacija iz prve ruke, a ovo drugo sam citao po forumu. Ne znam sta da mislim. Razmisljam i o toj kupovini preko ebay-a, ali nisam nikada kupovao preko ebay-a pa se plasim da me negde ne za*ebu. I da li si mozda pratio cene, odnosno da li znas za koliko realno moze da se izlicitira, ne interesuje me buy now varijanta jer je to preskupo, neki 3gs, od 16 gb?
« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 17:58:45 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple iPhone 7 Plus
upravo sam u procesu kupovine. medjutim jos ne znam kada cu ga imati u rukama, to jest nadao sam se da cu ga imati vec do polovine jula ali se ispostavilo da niko ne dolazi iz USA u tom periodu pa sam odlozio. Sada je sigurno da cu ga u najboljem slucaju imati tek sredinom avgusta a u najgorem sredinom septembra.

no dobro strpecu se

Ne znam kolika cena moze da se izlicitira posto iskljucivo gledam "buy it now"
A sto se tice kupovine  treba gledati profil prodavca i procenat uspesnih transakcija.
Uglavnom su najsigurniji prodavci koji nemaju manje od 500 trensakcija a procenat uspesnosti da im se krece od 99,0% pa navise. Nista ispod toga. Takvi prodavci su naj pouzdaniji i nece te zeznuti.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 19:20:39 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone 6S
Ok, a ako nije tajna, a koliko si kupio, ili planiras da kupis kao buy it now. I da li ti kupujes, ili neko kupuje za tebe? Ako ti kupujes hteo bih da te pitam par stvari oko ebay-a, posto ja do sada nisam kupovao, pa mi nesto nije bas najjasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Touch Pro
nadam se da nece puno odstupati od teme sledece pitanje o ipod touch.
posto je uredjaj iphone bez gsm modula interesuje me par stvari: ima li bluetooth i mikrofon (recimo da mogu da iskoristim za skype) i spikerfon da li ima

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ok, a ako nije tajna, a koliko si kupio, ili planiras da kupis kao buy it now. I da li ti kupujes, ili neko kupuje za tebe? Ako ti kupujes hteo bih da te pitam par stvari oko ebay-a, posto ja do sada nisam kupovao, pa mi nesto nije bas najjasnije.
rekli su mi da ja nadjem ono sto mislim da valja, da im javim da ga oni kupe i onda kada dodju u bg ja im dam pare a oni meni fon.

Najbolju ponudu koju sam do sada video je 699$ za 16b od prodavca koji ima 1500 transakcija i 100% pozitivan feedback kupaca.
Ja palniram da potrosim do 700 do 900$

Ako te zanima nesto oko ebay-a posalji mi pp da ne gusimo temu  Smile

« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 20:08:58 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.