Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216423 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Ustream Viewing Application goes live for iPhone!

There we go. Just in time to stream President-to-be Obama’s Inaugural Ceremony live to every iPhone and iPhone 3G in on planet Earth, Ustream.tv has announced that their Ustream Viewing Application is live in the iPhone App Store! Ustream had been waiting on Apple (NSDQ: AAPL) to green-light the live video-stream viewer for acceptance into the App Store, and are proud to make their new iPhone app available for free.

Just this morning we told you about Ustream’s iPhone app announcement. Tonight, the Ustream Viewing Application is ready to pull down live video streams of all shows on Ustream.tv’s site. The new Ustream iPhone app boasts a live interactive chat feature that allows Ustream.tv users to chat about the show they’re watching.

Unfortunately, the app is limited to WiFi-only viewing for the sake of decent video quality. But, Ustream did mention that we should “stay tuned for developments,” so we’re going to keep our fingers crossed for an update that enables viewing over 3G data connections (we’re going to go ahead and dismiss any EDGE-enabling updates altogether).

Keep an eye on Ustream’s live streaming coverage of the Presidential Inauguration on January 20!

Grab the Ustream Viewing Application here. (iTunes link)

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple Iphone 4
‘Clippy’ Brings Copy and Paste to the iPhone 3G

Be honest, how long have you been waiting for a copy/paste function on your iPhone? A long time, right? Certainly Apple (NSDQ: AAPL) is working on this, but what the heck are we waiting for!??? With that in mind, I noticed a new Cydia app this morning that looks pretty darn awesome. Called ‘Clippy’, it does what you think it will do: Add Copy/Paste functionality to the iPhone!

Clippy works within most applications. Some 3rd party apps don’t look too kindly on the app, so there will certainly be some issues. That said, with Clippy you can copy/paste between iPhone apps like Mail, Safari and more.

Using Clippy looks very simple and easy. Highlight the text you want copied, and hit the ‘copy’ button. Move to the app where you’d like to paste, then hit the paste button! I should note, you’ll need to hit the ‘.?123′ button to make the copy/paste buttons viewable! You’ll also need to be in an app with keyboard functionality available (duh), otherwise, you’re out of luck.

Looks like good stuff to me. If you absolutely need copy/paste right now, give it a shot. Clippy is available via Cydia. Search for ‘Clippy’ and it’ll be there.
For more information, check out this great thread over at ModMyi.com.

Izvor

« Poslednja izmena: 20. Jan 2009, 19:00:17 od seen025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kako da ubacim aplikacije koje sam skinuo na svoj PC?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
bilo je prica skoro.... izlistaj strane unazad
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Problem je sto imam verziju 1.1.4 sa kojom ne radi ibrickr, a izgleda ne moze ni da se otkljuca kako treba. kada uradim jailbreak sa programom ziphone, on kaze da je sve ok, medjutim, kada otvorim iphonebrowser i krenem recimo da pristupim folderu "camera roll", on kaze da telefon nije jailbreakovan.
Probao sam da ga downgradujem na verziju 1.02, ali itunes kaze "unable to restore. unknown error"

Kako da resim ovo?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
baseband se na starijim verzijama koliko mi je poznato dosta teze downgrade-ovao.... digni fw na 2.1, trenutno je najstabilniji Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ok, updateovacu onda na verziju 2.1 i otkljucacu ga sa quickpwn
Koji program da koristim za instaliranje programa kada sve to bude gotovo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
cydia i instaler.... krekovane aplikacije mozes preko mobileinstalationpatch-a da dodas, stime sto je neophodno da nadjes prvo neciji (ili napravis) itunes nalog, posto ces morati da skines legalnmo jednu aplikaciju, da bi mogao da dodajes krekovane kasnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 3g
Dje se moze naci account za iTunes,posto nema nacina da se kreira sa nasih prostora. . .
IP sačuvana
social share
“Courage is not the absence of fear but the judgment that something else is more important than fear. The brave may not live forever but the cautious do not live at all.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
ukoliko nije "zatvorena" reg, imas na strana unazad nacin za kreiranje free acc-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.