Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216411 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Beejive IM 2.0 hits the AppStore

Popular all-in-one instant messaging app, Beejive, has been recently updated with new features. Even before this update, Beejive was one of the hottest iPhone apps available, allowing users to connect with many different IM services — including AIM, Google (NSDQ: GOOG) Talk, ICQ, Jabber, MSN/Live, Myspace IM, and Yahoo messenger,

Among the new features of the Beejive 2.0, we highlight:

* Ability to send photos directly from your iPhone and have them show up in-line with the body of the chat. This goes both sides, as you can also view received photos.
    * Record and send voice notes to your buddies.
    * Receive and view other files such as images, documents (Word, PDF), Excel spreadsheets, PowerPoint presentations, audio and video clips. Plus, once you receive some file, you can forward it to some other contact.
    * More customization - you can change the sounds for incoming/outgoing messages.

The only problem is the price. Beejive is not a free app — it costs $15.99 — and I’m not sure is it worth it. Don’t get me wrong, Beejive is the best all-in-one IM app in the AppStore, but other contenders (Fring, Truphone, etc.) are coming and they are free. At the end, it’s your call.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Orbster’s GPS Mission iPhone game makes the world your oyster

GPS Mission is relatively new game for iPhone 3G owners (a built-in GPS receiver is required), which makes the whole world a player’s oyster. As you’ve probably figured out, we’re talking about location-based game here, which if you agree to jump on board, sees you solving various missions around the world.

There are a number of pre-set missions available, but you can also create your own mission or play some of the missions made by other players. No programming skills are required to design a mission - simply visit GPS Mission’s website and follow simple instructions provided.

Among the game’s cool features is the so called “Activity Stream” that lets you see where in the world other GPS Missions are being played at any given time whether it is a music quiz in Brazil, an athletic challenge in Taiwan or a photo safari going on in Australia. In addition, there’s an option to share your gaming experience with others, in real time, and not just within the GPS community, but also with all of your friends on Facebook. Finally, with “Waymark” function you can leave text and photo messages at any location, anywhere and anytime…

GPS Mission is available as a free download from AppStore (iTunes link).

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6110 navigator
Ako skineš verziju 2.2 preko iTunes-a, fon će ti se zaključati.
Potraži na netu custom 2.2 firmware pa odradi restore preko iTunes-a. (Shift + Restore)

ma pitam 10 puta ja sam skinuo i sada zakljucan i sta sad... nezivim u srbiji ili nekoj ex republici pa platim par desetina eura i gotovo. ovde toga nema. pomoc moze li neko objasnjenje.
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Space Invaders gets a second life in AppStore

Remember Space Invaders? It was one of the first games I ever played and I still enjoy it from time to time. Ok, not exactly that often, but I do play it once a year or so.

The good news is that now all of us can play it while on the go, as the game has recently being released for the Apple (NSDQ: AAPL) iPhone and iPod Touch. It costs a buck ($0.99), and packs the original look and feel — graphics and sound, included. In addition, Space Invaders can also take advantage of the built-in accelerometer for controlling the ship’s movement. Alternatively, there are on-screen buttons for moving the ship left and right.

And if you don’t know what Space Invaders is all about, here’s a link to the Wikipedia page that explains the game in details. And here is the AppStore (iTunes) link.

NOTE: For some reason Invaders is not available in the U.S. AppStore. Don’t worry, there are other similar titles. Simply search for “Space Invaders” and you’ll see few similar games available.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
App Store hits 500 million downloads: thanks, iFart

Wowsers, that little App Store side project Apple has going on sure doesn't seem to be settling down. After launching in July of '08 and hitting 100 million downloads in September, the App Store has just crossed the 500 million download mark -- a mere six months after opening. Compare that to the iTunes Music Store, which took two whole years to cross the 500 million mark, though to be fair we have little idea of the paid to free ratio of app downloads. There are over 15,000 apps in the App Store currently, and sure, 14,500 of them are crap, with the rest being tip calculators, but we gotta hand it to Apple for pretty much unprecedented success in the mobile download space -- now let us download SNES emulators!

izvor

da su pustili iBoobs na appstore, brojka bi bila veća za 10-ak miliona najmanje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6110 navigator
jedno glupo pitanje.od kud ja znam koji mi je phon 3g ili 2 g. samo znam da je iphone 8gb.
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
u jbt. možda čak nije ni iPhone, možda ti je neko podvalio Kineza, ciPhone, anycool i sl  Smile

ako mu je poleđina od plastike, onda je 3g, a ako je metalna onda je 2g  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 20:19:33 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6110 navigator
nije 100% kinez ali koliko ja znam 3g bi trebao da ima kameru i napred a nevidim na ovom modelu.ako ce neko da omogne ok a sto se tice zajebancija moze na humor sekciju. hvala. pa od plastike sive otvorene boje. ma zakljucan kada ga upalim dobijam sliku itunes i usb  s gore pise no service nista kako da znam koji je pa pokusam da ga otkljucam neznam sta da koristim za 3g ili 2g.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 20:22:53 od kingof »
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ako je plasticna zadnja maska onda je 3g, a ako je metalna onda je 2g Smile
Jel vidis telefon u itunes-u?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
ovako izgleda 3g, ima ovu kameru naprijed na desnoj strani

@kingof, juče si na pp dobio uputstvo kako da otključaš fon (2g), u čemu je sad problem?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

iPhone 3g.jpg
(115.83 KB, 449x509)
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 20:30:35 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.