Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216980 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Internet kartica – Kupujte putem Interneta!

Banca ****** Internet je debitna platna kartica namenjena za plaćanje roba i usluga putem Interneta. Ovu karticu nije moguće koristiti na POS teminalima i bankomatima, i iz tog razloga se izdaje bez PIN koda.

Procedura izdavanja je brza i jednostavna.

Nema članarine!

Za podnošenje zahteva za izdavanje dovoljna Vam je samo lična karta.

Zahtev možete podneti u bilo kojoj od preko 220 ekspozitura Banca ******, a karticu preuzimate i aktivirate u ekspozituri u kojoj ste podneli zahtev.

Da biste postali korisnik Banca ****** Internet kartice potrebno je samo da imate stalno prebivalište na teritoriji Republike Srbije i više od 18 godina starosti.

Kupujte na Internetu brzo, lako i sigurno:

Prilikom kupovine potrebno je samo da se identifikujete brojem kartice, rokom važnosti i trocifrenim zaštitnim brojem (validation code) koji se nalazi u produžetku broja, na licu kartice.

Limit potrošnje određen je visinom raspoloživih sredstava na računu Vaše Banca Intesa Internet kartice.

Celokupna potrošnja, bilo da je izvršena preko domaćih ili inostranih sajtova, zadužuje devizni račun za koji je Vaša kartica vezana i obračunava se u evrima. Banca Intesa je za Vas pripremila posebnu pogodnost – za kupovinu putem domaćih sajtova obračunava se povoljniji kurs od srednjeg kursa Narodne banke Srbije.

Putem sistema Banca ****** On-line možete vršiti pregled prometa i stanja raspoloživih sredstava na računu Vaše Banca ****** Internet kartice i na taj način smanjiti potrebu za odlascima u banku. Prijavite se za korišćenje ove usluge u bilo kojoj ekspozituri Banca ******!

Evo sa drugog foruma.

Citat
Evo, prošla mi i VISA INTERNET kartica i na PayPal i na MoneyBookers. I stiglo mi je i pismo za verifikaciju adrese na MoneyBookers, i sada mi je i povećan limit za plaćanje.
Sad sam sveopšte prisutan na internet tržištu, i mogu da pazarim ...

E sad, jedno pitanjce, tamo gde mogu i MB, i PP, šta je bolje, čime da plaćam? Ima li neko više iskustva sa oba sistema? Hvala unapred ....

« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 14:42:07 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 4
Koristim Visa Virtuon Raiffeisen banka i bez problema mi radi ba MB nalogu ali oni podrzavaju nasu zemlju... dobio sam takodje pismo da verifikujem nalog i to za svega 3-4 dana sto me je bas iznenadilo ali PayPal je nesto sasvim drugo i imaju ceste provere sa kojih IP adresa se nalog koristi i slicno... ali nije bitno, ja sam moj problem uspesno resio, samo sam hteo da vidimo da li postoji nacin da to i drugi urade koji ne mogu da dodju do PayPal naloga... pa eto, ako neko uspe da ga otvori sa tom Internet Karticom, neka se javi... ali da to nije uradio pre X godina, vec u toku ove godine recimo Smiley

I da se vratimo na temu... ja sam i dalje na 1.1.1 i razmisljam vec neko vreme da predjem na 2.2 ali ne mogu da se odlucim za taj potez... mada vidim gomilu aplikacija za tu verziju tj. za 2.x ali sve to po meni nije dovoljno dobro da bih se odlucio na prelazak... a ovaj software mi radi vise od godinu dana bez problema, pa je to jos jedan razlog zbog koga mi se ne prelazi na novu verziju Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
A ako predjes na 2.2 i ako ti se ne svidi, valjda mozes da se vratis na 1.1.1?
Ako ne bude radila kako treba, uzmi sekirce  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 15:32:25 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
i 3G jos uvek ne moze da se dekodira softverski...
cek jel ga mogu koristiti ovde?
i znaci polovan 2G bi me izasao jeftinije nego nov 3G ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Koristim Visa Virtuon Raiffeisen banka i bez problema mi radi ba MB nalogu ali oni podrzavaju nasu zemlju... dobio sam takodje pismo da verifikujem nalog i to za svega 3-4 dana sto me je bas iznenadilo ali PayPal je nesto sasvim drugo i imaju ceste provere sa kojih IP adresa se nalog koristi i slicno... ali nije bitno, ja sam moj problem uspesno resio, samo sam hteo da vidimo da li postoji nacin da to i drugi urade koji ne mogu da dodju do PayPal naloga... pa eto, ako neko uspe da ga otvori sa tom Internet Karticom, neka se javi... ali da to nije uradio pre X godina, vec u toku ove godine recimo Smiley

I da se vratimo na temu... ja sam i dalje na 1.1.1 i razmisljam vec neko vreme da predjem na 2.2 ali ne mogu da se odlucim za taj potez... mada vidim gomilu aplikacija za tu verziju tj. za 2.x ali sve to po meni nije dovoljno dobro da bih se odlucio na prelazak... a ovaj software mi radi vise od godinu dana bez problema, pa je to jos jedan razlog zbog koga mi se ne prelazi na novu verziju Smile

Ja mislim da ne mozes, bar ne tako lako da se vratis sa 2.2 na neku stariju verziju. Nisam cak siguran ni za softverski unlock, posto je to 2G. Recimo na 3G ako stavis 2.2, softverski unlock koji se uskoro ocekuje nece biti moguc. Zato apeluju ovi iz pwn team-a da se ne upgrade-uje na 2.2 ko hoce soft unlock. Ako bas hoces novi firmware stavi 2.1 ili vidi kako 2G stoji sa otkljucavanjem kada je 2.2 u pitanju.

i 3G jos uvek ne moze da se dekodira softverski...
cek jel ga mogu koristiti ovde?
i znaci polovan 2G bi me izasao jeftinije nego nov 3G ?

Mozes ga koristiti ali samo sa universal sim karticom, ili ako imas sim-free telefon. Softverski 3G jos niko na svetu nije uspeo da otkljuca...3G u radnji kosta oko 600 eur (8gb), a 2G se vec neko vreme ne prodaje, tako da ne mogu da se porede cene novih telefona. Polovan 3G (8 gb) mislim da ne mozes da nadjes ispod 450 eur, a uglavnom su oko 500 eur, dok je polovne 2G nisam gledao, posto me nisu interesovali, ali gledajuci oglase za 3G vidjao sam i ove za 2G i otprilike cene su do 300 eur (8gb).

Nego...

Uspeo sam predjem Field runners konacno Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

005.PNG
(267.1 KB, 480x320)
006.PNG
(258.9 KB, 480x320)
007.PNG
(119.95 KB, 480x320)
« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 19:37:51 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 4
2.2 radi ok na 2G telefonu i softverski se otkljucava, tako da to nije problem... ali jednostavno ne vidim neku ogromnu prednost zbog koje bih presao na njega Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6681-7710
ni ja  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Pa onda nemoj da prelazis, prosta star... Smile

Imas svuda informacije o tome koja je prednost 2.2 u odnosu na 2.1. Ne znam kolika je razlika u odnosu na 1.1.1 i koliko je uopste izaslo u medjuvremenu verzija firmware-a. Ja sam uzeo svoj telefon sa 2.0.2, snimio 2.1 i sada necu na 2.2 zbog nemogucnosti softverskog unlock-a koji se uskoro ocekuje (3G je u pitanju). Ja licno volim uvek da budem up to date kada je firmware u pitanju, ali to je vec moja licna stvar... Smile

Jedna od dobrih stvari kod firmware-a 2.2 je sto mozes gde god da se nalazis na springboard-u da pritisnes home button i da se vratis na prvu stranu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Neso, predji na 2.x , vidis da nisam radio restore vec par dana, sto znaci da ferca kako treba sve  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6681-7710
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.