Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216125 puta)
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Instalirao sam preko Cydi-e program "file shema",  da bih mogao da citam lokalne fajlove preko safarija... Medjutim sad mi puca Safari... Probao sam install/reinstal i uninstal i nista... e sad jel moze neko kome radi ssh i kome radi safari da mi izvuce i posalje na mail, ili uploduje fajl "MobileSafari" koji se nalazi u "Applications/MobileSafari.app/MobileSafari", cisto da probam da ga prelepim preko mog, kapiram da je moj ostecen i zato puca, ako i tako ne radi, morace restore Sad....
mail: floyd2907@gmail.com
Unapred hvala!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Contract Free iPhones for the Holiday Season?

Rumors are now surfacing that the in-store only iPhone 3G activation policy will be lifted. With the holiday season fast approaching, this looks to be a pretty darn smart move by Apple, if indeed it is true. I hope Apple has boosted production on the 3G, as you can bet mom, pop, sister and brother will be buying up 3G’s for holiday gifts.

Apple store employees are reporting that a fifth option named ‘Home’ has appeared in their EasyPay systems when selling an iPhone 3G. On top of that, there may be a refresh and price drop on the 8GB models… Whenever shortages occur it is usually a sign of an impending change or price drop.

With the new iPod line and these supposed changes to the iPhone… It’s looking to be a huge holiday season for Apple.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Use iDialUDrive for multiple calls from your iPhone while driving

iPhone owners who commute regularly with their cars will be glad to know there’s a new app called iDialUDrive (I Dial - You Drive) that is used to automatically dial, handsfree, anyone on a list of contacts — and is therefore a safe and legal way to use your beloved handset while driving.

The app allows users to create custom lists of people to call and then by touching just one control it will dial the first entry in that list. After the first call is completed, iDialUDrive automatically dials each of the next entries in the list, allowing commuters to make multiple calls “without ever having to touch their iPhone when they are driving.”

iPhone’s existing Contacts list is used for creating custom lists. Users can adjust time between calls and cancel all calls with a single touch.

Interested? If you do travel often to your work with your own car and have an iPhone, you should be. iDialUDrive is already available in AppStore from where you can get more information.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Merriam-Webster’s Collegiate Dictionary hits the iPhone

Paragon Software has already announced PONS dictionaries for Apple’s iPhone and now they’ve unveiled yet another dictionary for the platform - Merriam-Webster’s Collegiate Dictionary, Eleventh Edition.

Like the PONS series, the “most authoritative and comprehensive American English dictionary” is also powered by Paragon’s advanced SlovoEd engine, featuring an easy-to-use, single-click access to word definitions. Then there’s the “History” feature which shows the last 15 translated words, and the “Cross-Lookup” for easy check of language comprehension.

Merriam-Webster’s database contains 225,000 entries, including more than 10,000 new words and definitions. The application is now available on the AppStore for $24.99 (19,99 EUR).

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple Iphone 5s
Ukucajte u App Store aplikaciji na fonu ili u iTunesu "Byteout"i naci cete Englesko-Srpski-Srpsko-Engleski rijecnik sa 70000 rijeci potpuno free za skinuti Smile
Probao i extra je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot-1.png
(25.75 KB, 400x337)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Fino su ovo povezali  Smile kod nas je 590-650 eurica  Smile I to je mnogo, da budemo realni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Malo da postavim neke utiske vezane za 2.1 fw

Sporo otvaranje direktorijuma sa porukama, kao i jos pojedinih aplikacija koje su ranije na 1.1.3. (i 1.1.4.) sljakale sasvim ok, nema seckanja prilikom slajdovanja menija...Cydia jeste velika prednost u vidu donosenja novih aplikacija i u neku ruku olaksanog pristupa bazi istih, ali svakako instaler je keva( kao i PC Suite  Smile ).
Da, takodje, jedna zanimljivost koju sam primetio, ne znam dali sam se istripovao ili je zaista tako...to je da prilikom rada, je potrebno malo jace dodirnuti ekran, kako bi se aplikacija startovala ili uopsteno uradili nesto....Mislim da cu da vratim 1.1.4. fw uskoro pa cu znati onda Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.2)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple outs iPhone firmware 2.2 beta 1

Apple has released the first beta of iPhone firmware 2.2 to developers, and we're hearing that it'll cause your phone to sprout wings, run Android in emulation, connect to fully-operational LTE and WiMAX networks all over the world, and bring world peace. Oh, and it'll be able to copy and paste things you never dreamed possible, like ponies and happiness. On a more serious note, though, no one seems to have a firm grip on exactly what it adds yet -- push notifications are high on the wishlist, as always -- so we'll keep you posted (and you do the same).

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.