Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 217069 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Kad uzmemo realno gledamo da se postpaid uvek vise isplati imati, onda bi bila greota da za sitne pare se ne uzme iphone.... nadam se samo da ce se tradicija "preko bare" prebaciti uskoro i na nase podrucje  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
sad sam pokušao da instaliram 149. i 150. aplikaciju (Quake III i  HiCalc) instalacija se završila regularno, ali na fonu nije bila ikonica nijedne od te dvije aplikacije.
izgleda da na iPhone može da se instalira broj aplikacija koji je ograničen samo raspoloživom memorijom, ali bez dodatnih "izmjena" (tipa folderi) iPhone može da "prikaže" samo 140 ikonica

zasto samo 148  Smile ja imam 209,devet stranica plus folderi  Smile

to je vjerovatno zbog toga što su ti neke ikonice raspoređene po folderima
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 00:56:39 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6681-7710
tacno  Smile

ne mozes da imas vise od 9 stranica

IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple says iPhone App Store’s got “over 300 million” served

As of today, you can count on finding 10,000 applications available to download for the iPhone and iPod Touch. Shocking? Not really, but consider this: those 10,000 apps have been downloaded by users for over 300 million times.

At least that’s what Apple is saying, which eagle-eyed CNBC tech reporter Jim Goldman spotted in the fine print of Apple’s new ad in the Business Section of the New York Times.

Just less than three months ago, during the company’s recent conference call, Apple said it was on track to having its 200 millionth iPhone app downloaded. Well, lo and behold, we are now on 300 million, and it doesn’t look like the ride will slow down any time.

For users who value the usability and overall usefulness of their phone, this makes the iPhone even more compelling.

Before the iPhone, there was virtually no such thing as an App Store, where users can download additional programs (either for free or for a fee) easily and directly from their devices. The iPhone App store is working so well, that independent developers have found it their new haven. For where else could you build and offer application for kids then make a quarter of a million dollars in a short amount of time? Only in the App store.

The iPhone App store is looking more and more like it will play a large part in Apple’s future. That, or it will be the future for digital downloads for smartphones as we know it.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Uspešan App Store 

Nakon nedavno objavljenih preko 10.000 aplikacija ponuđenih na Appleovom App Storeu, tvrtkina online trgovina bilježi rekorde i u samom prometu.

Prema neslužbenim informacijama, korisnici iPhone i iPod Touch uređaja su od otvaranja trgovine u srpnju ove godine do sada preuzeli preko 300 milijuna aplikacija. Štoviše, isti izvor tvrdi kako se dnevno preuzme oko 2,2 milijuna aplikacija, što App Store svrstava u konkurenciju s velikim online prodajnim mjestima poput eBaya, Amazona i sličnih stranica.

Posljednji službeni Appleovi rezultati od kraja listopada su upravo najavljivali 200 milijuna preuzimanja, što znači da je u nešto više od mjesec dana preuzeto još 100 milijuna aplikacija.

Izvor: bug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
Hero of Sparta

You are King Argos, Spartan hero who’s unafraid of defying the gods themselves. Take up the maddest challenge in this colossal full-3D odyssey!

Let this epic action game take you from the depths of the Underworld to the summit of Olympus: be prepared for hours of gaming and visual enjoyment.

Plunge into the heart of action:
- iPhone-specific controls: move your hero with the virtual analogue stick and unleash his power by performing touch screen combos.
- Total 360° experience: move and fight freely in 3D through the 8 levels and their majestic environments.
- Face legions of enemies and the most phenomenal mythical creatures: Cerberus, the Cyclops and other foes worthy of your strength!
- 5 weapons to upgrade and fabulous items to collect. Draw your faithful sword, axe, bow, or twin blades!

It's your chance to write your own legend... if you can survive this mythic adventure.

Recommended for fans of action and hack 'n slash games like Kroll, Star Wars, and God of War.

To ensure optimal functioning of your game, please make sure to reset your iPhone or iPod touch (hold down the Sleep/Wake button and the Home button at the same time for 10-15 seconds) after installing this game. Once your iPhone or your iPod touch has restarted, you can run the game normally.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0011.png
(180.75 KB, 480x320)
IMG_0012.png
(221.99 KB, 480x320)
IMG_0014.png
(226.07 KB, 480x320)
IMG_0015.png
(228.42 KB, 480x320)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 21:20:50 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Fast and Furious: Pink Slip

Do you have the guts to put your ride on the line? In the Fast and the Furious: Pink Slip "it doesn’t matter if you win by an inch or a mile," to score street cred and your opponent's car. Fill up your garage with some choice wheels if you win, but be prepared to take the bus home if you lose. Now test your street racing talents on iPhone in 4 different types of race: drift racing, drag racing, point 2 point and police chase. Take advantage of your iPhone motion sensor to steer your cars even more precisely and push the limits!
- Pure arcade experience
- 32 cars to win
- 32 challenging races
- 4 very exciting gameplay modes
- Includes stunning cinematic cut-scenes

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0001.png
(175.21 KB, 480x320)
IMG_0002.png
(115.98 KB, 480x320)
IMG_0003.png
(204.58 KB, 480x320)
IMG_0004.png
(217.16 KB, 480x320)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 21:24:18 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
sad sam skino TapDefense,neka besplatna igra sa kulicama..
drugacije od fieldrunners...posto je vec odredjeno kuda se krecu kripovi...
ali imas mnogo vise kula...
probajte...ja sam presao easy (ima 43 nivoa), a medium posle 30 nemogu,pa da mi jebes mater...
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 21:56:58 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 5s
tacno  Smile

ne mozes da imas vise od 9 stranica

Skines Categories pa stavljas u folder dok ima memorije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Smrt je tek pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
3G iPhone za 99$ u Wallmartu?

Ova se vijest i ne tiče Hrvatske i načina na koji se 3G iPhone prodaje kod nas, ali ako se glasina ispostavi točnom mogao bi biti indikator zaokreta u prodajnoj politici Apple-a, barem što se tiče iPhone-a. Naime glasina je buknula odjednom na nekoliko strana, TBR inače dobro poznat po “jako dobro informiranim izvorima” , dočepao se navodno autentičnih Wallmart materijala koji objašnjavaju proceduru aktivacije 3G iPhone-a.

To bi značilo da je Apple odlučio ponovno uvesi 4GB model novog 3G iPhone-a ovaj put po poprilično niskoj cijeni. Naravno kupnja i dalje podrazumjeva dvogodišnji ugovor sa AT&T-om i dogovor vrijedi samo za SAD. Međutim ako se ne varam nedavno je na našem tržištu neposredno nakon puštanja u prodaju nove četvrte generacije iPod Nano-a predstavljena i “balkanska” varijanta od 4GB koje nema u slobodnoj prodaji. Da li to znači da ova glasina zaista ima šanse da se ostvari zaista neznam međutim zvuči poprilično zanimljivo.

Pogotovo ako se sjetimo kako su analitičari prije par mjeseci tvrdili da Apple bez ikakvih problema može prodavati 8GB verzije za 100$ i još uvijek imati poprilično začajan profit ( 43% čini mi se). U svakom slučaju izgleda da je Apple odlučio još jednom udariti ispod pojasa.

Izvor

Ovo je danas objavljeno i na vestima u USA,a kao datum provlaci se period neposredno pre bozica.Iz Apple-a,AT&T-a i Walmarta nisu porvrdili ali nisu hteli ni da demantuju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.539 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.