Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216872 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Citat
iTunes Account - Radi ponovo fora

Nemojte pokusavati da napravite accaunt na sajtu iTunes, nego uradite sledece:

1. Upalite program iTunes na vasem kompu
2. Kad se upali iTunes, idite na iTunes store (evo i slike)
3. Onda tu desno od iTunes store a imate App store idite na appstore
4. Onda u donjem desnom uglu iTunes prozora imate top free app. Izaberite bilo koju free app da bi napravili acount. Aplikacija mora da bude free da bi kasnije dobili opciju NONE
5. Kad izaberete free aplikaciju, onda idete na get app, i onda se pali prozor da se ulogujete, i tu imate opciju create acount, izaberete create acount
6. Onda tu radite po uputstvu unesite vas mail i sve po redu
7.  Kad unesete mail i zeljeni password, idete na continue i tu se pojavljuje opcija da se izabere kreditna kartica, i na kraju cuvena opcija NONE, naravno izaberite NONE
8. Unesite slobodno vase ime i prezime, ulica moze i lazna, za City izaberete New York, State izaberete Ney York takodje, ZIP Code za New York je 10036 (to je jedan od mnogih) telefon ja sam uneo 518  555xxxx (bitno je da bude sedmocifreni)
9. Onda idite na continue, i tad treba da dobijete mail sa aktivacionim linkm
Bitno je da napomenem da je najbolje za zemlju da se izabere United States, i onda mozete sve free aplikacije da skidate bez problema, ali ko hoce moze po zelji da izabere bilo koju drugu zemlju.
Ako nesto nije jasno, javite mi pa cu se potruditi da sve razjasnimo.

Evo ljudi, po uputstvu koje sam postavio jos oktobra radi sve opet kako treba!

nisam proverio, samo prenosim.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

index.jpeg
(124.87 KB, 600x801)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
 Case-Mate Vroom Tire Tread Pattern Case

Want to pair up your iPhone 3G with something that will get tongues wagging? Well, the $15 Case-Mate Vroom Tire Tread Pattern Case is made from 100% impact resistant rubber, offering protection beyond the ordinary and against knocks and drops. In addition, you can be sure that the rubber used will allow you to have a firm and secure grip on your iPhone most of the time, unless your palm sweats buckets. We remember seeing tire tread marks being used as the sole of an Adidas soccer boot in the past under the Goodyear brand.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
evo jednog simpatičnog (free) programčića za pravljenje custom ringtonova za iPhone

iRinger

na kraju vam ostaje da označite ringtonove u iTunes-u i sinhronizujete telefon

# Runs on all versions of Microsoft Windows including Windows Vista
# Requires iPhone firmware 1.1.2 or newer, iTunes software 7.5 or newer
# Works with the new iPhone 3G!
# Stand-alone application: no installing/uninstalling!
# iRinger 2.2.0.0 Stand-alone Executable: iRinger.exe
# iRinger 2.2.0.0 Stand-alone Executable (Zipped): iRinger.zip
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 22:38:50 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
ferca kreiranje acc-a na itunes-u Wink malopre uradio  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Napravite vise naloga, ako opet ukinu mozda se i zaradi nesto. Smile
Nije losa ova gumena futrola.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
 Vlingo Offers Voice Controls For iPhone

Want to prove to the world that your iPhone is really so "smart" that it is able to obey voice commands? Well, this is where Vlingo for the iPhone comes in. This free application via the App Store allows you to speak into your iPhone whenever you want to perform a specific task, including searching for contacts, calling friends, accessing Google Maps and even sending status updates for social networking sites like Facebook and services like Twitter. Of course, it remains to be seen whether non-native English speakers will have trouble with the voice recognition software, but there is nothing quite like practice to get the whole thing down pat. Hopefully it won't suffer from the same problems experienced by Brain Age on the Nintendo DS when it comes to recognizing colors like Blue and Yellow.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
Glu Mobile’s Bonsai Blast hits AppStore

Following the release for the Android platform, Glu Mobile is bringing Bonsai Blast to the iPhone and iPod Touch users.

The addictive puzzle challenges players to shoot and match colored marbles to clear more than 90 Zen levels. But Bonsai Blast is not a simple match-three marble popping game — it also features walls to ricochet marbles, chutes to guide marbles down winding paths, and swappable shooter locations.

As expected, the game looks georgeus, taking full advantage of the iPhone’s and iPod Touch’s graphical capabilities. The Zen garden environments are beautifully rendered, and the game also features multiple original musical compositions.

izvor

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
zuma  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
Secret iPhone video-out features hacked, used for video games

Hey, just because using secret undocumented iPhone SDK calls might get you booted from the App Store doesn't mean it's not a good time -- Ars Technica commissioned Freeverse to mod its Moto Chaser game to use the hidden video-out features in iPhone 2.2, and we have to say the results turned out pretty decent. It's not perfect -- it looks like it only works in landscape mode, and rendering to TV resolutions strains the processor and slows framerates down on all but the faster 2G iPod touch -- but it works, and it's a taste of where iPhone app development could go if Apple ever opens up the gates. Or you could just be Google and do whatever you want, we suppose. Video after the break.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
3G iPhone za 99$ u Wallmartu?

Ova se vijest i ne tiče Hrvatske i načina na koji se 3G iPhone prodaje kod nas, ali ako se glasina ispostavi točnom mogao bi biti indikator zaokreta u prodajnoj politici Apple-a, barem što se tiče iPhone-a. Naime glasina je buknula odjednom na nekoliko strana, TBR inače dobro poznat po “jako dobro informiranim izvorima” , dočepao se navodno autentičnih Wallmart materijala koji objašnjavaju proceduru aktivacije 3G iPhone-a.

To bi značilo da je Apple odlučio ponovno uvesi 4GB model novog 3G iPhone-a ovaj put po poprilično niskoj cijeni. Naravno kupnja i dalje podrazumjeva dvogodišnji ugovor sa AT&T-om i dogovor vrijedi samo za SAD. Međutim ako se ne varam nedavno je na našem tržištu neposredno nakon puštanja u prodaju nove četvrte generacije iPod Nano-a predstavljena i “balkanska” varijanta od 4GB koje nema u slobodnoj prodaji. Da li to znači da ova glasina zaista ima šanse da se ostvari zaista neznam međutim zvuči poprilično zanimljivo.

Pogotovo ako se sjetimo kako su analitičari prije par mjeseci tvrdili da Apple bez ikakvih problema može prodavati 8GB verzije za 100$ i još uvijek imati poprilično začajan profit ( 43% čini mi se). U svakom slučaju izgleda da je Apple odlučio još jednom udariti ispod pojasa.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.