Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216785 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Google Mobile App for iPhone Now Available in the App Store

Remember the rumors surrounding the Google Mobile App coming to the iPhone? Well, this morning when I punched a search into the App Store ‘Goog…’ POW, Google Mobile App appeared! The app is completely free, and weighs in at a tiny 1.9MB. Interestingly enough, reviews are mixed if you check out comments in the App Store. As I write this, the average rating of the app is 3.5 stars out of 5.

The app itself is very simple and easy to use. Open her up, and at the bottom you’ll see 3 categories/buttons. Search (which provides you with the powerful Google search), Apps (which provides links to all of Google’s services including Gmail, Calendar, GTalk and more…) and Settings.

One thing you’ll want to do is open up your Settings, and enable ‘Voice Search’. By default after installation this feature is turned off. Once turned on, exit your Settings and hit the Search category. Now, when you’re in the Search section of the app you’ll notice a little microphone in the top right corner! Tap it, and speak your search into your iPhone! So far I’ve found that for best results, you really do need to hold the end of the iPhone with the microphone in it up close to your mouth. Leaving the phone away from your face on the desk or in your hand achieved mixed results… Fool around with it yourself to see what works best.

I’m just getting going on the new Google Mobile App, so stay tuned for more commentary and tips for using Google Mobile App for the iPhone!

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
moras da se registrujes sa kompa preko itunes-a...

Kako da se registrujem kad nema srbije u ponudi. Da li mogu da se registrujem bez platne kartice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 5s
Samo preko Hrvatske,barem sam se ja tako registrovao!

Nece nikad da ti izbaci prvi put "kod kartica"opciju none,meni je izbacilo jednom i jedino sam se tako uspjeo registrovati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
uspeo sam da se registrujem, ali mi neda da skidam ni jednu free aplikaciju, da li znate zašto? Koje aplikacije uopšte mogu da instaliram na telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 5s
Sta ti tacno kaze kada ti ne da da skines???Mozes svaku app ubaciti u fon
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 19:44:32 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Prijavljivao mi je da mogu da skinem aplikacije samo iz Hrvatske, ali iz trećeg pokušaja sam uspeo do sada da skinem tri besplatne aplikacije. Hvala puno na pomoći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Možda sam dosadan, ali imam problem.
Ne mogu nikako da namestim gprs. Imam 3G telefon sa 2.1. Podešavanja koja sam postavio su : gprsinternet, mts, o64. Imam postpaid karticu i u mts - u su mi rekli da mi je uključen servis gprs. Na internet mogu da se zakačim jedino preko wi fi. Da li neko može da mi pomogne? Da li uopšte gprs može da radi na ovom telefonu kod nas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Možda sam dosadan, ali imam problem.
Ne mogu nikako da namestim gprs. Imam 3G telefon sa 2.1. Podešavanja koja sam postavio su : gprsinternet, mts, o64. Imam postpaid karticu i u mts - u su mi rekli da mi je uključen servis gprs. Na internet mogu da se zakačim jedino preko wi fi. Da li neko može da mi pomogne? Da li uopšte gprs može da radi na ovom telefonu kod nas?

To je normalno kod iphone-a 3G. Dosta ljudi ima problem sa edge-om. Svakome je nesto drugo pomoglo, a ima dosta ljudi kojima to i dalje ne radi. Pokusaj da instaliras BossPrefs, pa tu aktiviraj EDGE, mozda ce da pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
SearchMe’s Visual Search App for iPhone Ready for Prime Time

Looks like the search engine SearchMe finally received approval for their iPhone application… after waiting for approval for over two months (no surprise there). While the app isn’t in the App Store yet, look for it real soon.

The Visual Search is fantastic. As you’ll notice in the preview video above, it offers a completely different search experience when compared to traditional search or Google’s new Mobile App for iPhone. The SearchMe Visual Search gives you a first-hand look at all sites found in search results. This lets you take a ‘peek’ at the sites before committing a click to go to the site. Kind of handy in my opinion.

As I said earlier, the app isn’t available in the App Store just yet… But you absolutely must have it, you can get it here (iTunes link alert).

Note: Yep, the app is FREE! Smiley

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.