Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216518 puta)
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch Pro
radi li brate bg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
A celebration in your iPhone/iPod Touch!   Smile
iChampagne 2008 is an iPhone/iPod touch celebratory champagne application: shake it up and pop the cork!

Cool trick to do with your iPhone / iPod Touch: get the steam off your screen.   Smile
Simulate what it would be like if you left your phone in a steamy bathroom, or took it to the sauna!
Shows what a nice physics simulator can do running on a portable device.

IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
ova druga aplikacije je extra  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Jedna mala provokacija ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Apple 
Pomno sam pratio prepirke u sklopu ove teme!
Ono sto me najvise zanima, vi koji pljujete iphone, sta radite na ovoj stranici? Jednostavno, postoje ljudi kojima je ovo zver, najbolji telefon svih vremena, da je otkrice u poslednjih x godina, a postoje i oni drugi koji misle da sve to nije... Nekome je najbolji mob 3110, nekome iphone, nekome neki treci...
Sad se tu nadje 100 budala dokonih koji nemaju sta da rade pa pljuju po svemu i svacemu...
Po meni je iphone nesto najbolje sto je izaslo od tehnike u poslednje dve godine, to je moje misljenje i tacka! A sta vi mislite, zabole i mene a i vecinu korisnika iphona...
Eto toliko, pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedina razlika izmedju tebe i drugih ljudi koji "pljuju" po telefonu (od kojih je vecina imala, ima, ili je bar koristila neko vreme telefon; i sam spadam u ove prve) je u tome sto ti dajes pausalne ocene, dok ovi drugi ljudi komentarisu na osnovu konkrenih podataka. Ti ne mozes da navedes vise od dve pozitivne stvari za iphone, od kojih se samo jedna moze nazvati  "revolucionarnom" (ekran), ako vec treba koristiti te bombasticne izraze, a druga je dizajn (koji inace nema nikakve veze sa njegovih tehnickim mogucnostima). To je sve. S'druge strane ja mogu da ti navedem milion njegovih mana i nedostataka. Iz kolicine tvog gneva zakljucujem ili da nemas iphone, ili da ga imas ne duze od mesec dana, ili pak da imas izuzetno niske kriterijume kada je telefon u pitanju. Zanimljivo je i sto ti u potpisu stoji nokia... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Pomno sam pratio prepirke u sklopu ove teme!
Ono sto me najvise zanima, vi koji pljujete iphone, sta radite na ovoj stranici? Jednostavno, postoje ljudi kojima je ovo zver, najbolji telefon svih vremena, da je otkrice u poslednjih x godina, a postoje i oni drugi koji misle da sve to nije... Nekome je najbolji mob 3110, nekome iphone, nekome neki treci...
Sad se tu nadje 100 budala dokonih koji nemaju sta da rade pa pljuju po svemu i svacemu...
Po meni je iphone nesto najbolje sto je izaslo od tehnike u poslednje dve godine, to je moje misljenje i tacka! A sta vi mislite, zabole i mene a i vecinu korisnika iphona...
Eto toliko, pozdrav!

Obozavam ovakve postove  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Softbank’s One-Seg iPhone TV tuner handled

Softbank recently announced their 1-Seg TV tuner/battery pack add-on for Japanese iPhone 3Gs. The Japanese iPhone 3G was criticized for its lack of an integrated TV tuner, and the One-Seg TV tuner accessory was to be Softbank (OTCPK: SFTBF)’s answer. The external TV tuner connects to the iPhone 3G over WiFi, streaming the TV stream to the iPhone 3G.

The Softbank One-Seg TV tuner was recently released to the TV-consumer public. That is, as long as you’re a Softbank subscriber. We’re not going to see this particular iPhone 3G accessory make the jump to

Thankfully, the lucky folks over at DVICE were good enough to post hands-on pictures and first impressions of the 1-Seg TV tuner. The device is sleekly styled (like the iPhone 3G itself), lightweight, and streams crystal clear TV to the iPhone 3G. Unfortunately, there’s the issue of power drain. Even with the integrated battery pack, you’re only going to get about an hour’s worth of TV viewing before your iPhone 3G starts complaining about low battery charge.

If you’re planning on moving to Japan anytime soon, the 1-Seg TV tuner might be a worthy investment. otherwise, you can just keep dreaming about getting terrestrial TV on your iPhone 3G.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
New iPhone Design Concept from Matt Brady and Jesus Diaz: iClamshell Anyone?

I’ve got another new iPhone concept for you today! Last week we all took a look at the iPhone Pro and iPhone Elite concepts, both of these having a slider form factor that some loved, and others hated. I had to admit both concepts made me a bit giddy. This new one has me smiling as well.

The new concept (as designed by Matt Brady, with some retouching by Jesus Diaz of Giz) is another offering for us to ponder… And yes, these are the same 2 designers that were responsible for the iPhone Pro/Elite mockups. Great work guys! This new design concept looks to be a clamshell (er, ‘iClamshell’?) that would allow the iPhone user to ‘add on’ different accessories. In this case, a snap-on keyboard. Interesting. This would certainly open up the door for Apple (NSDQ: AAPL) and a lot of 3rd party accessory manufacturers to go nuts with add-ons for the device.

But enough about that, what the heck do you think of this concept? Would it fly? Is it something you’d be interested in? Or does it look just plain terrible to you? Tell me what you think in the comments.

One thing is for certain… These concepts are great, and they certainly get you thinking about what you want in your next gen iPhone… But the real important thing is what does Apple think you want in your next gen iPhone!? We’ll find out shortly at Macworld. Going to be lots of good stuff to talk about following the keynote, that’s for sure!

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6681-7710
Jedina razlika izmedju tebe i drugih ljudi koji "pljuju" po telefonu (od kojih je vecina imala, ima, ili je bar koristila neko vreme telefon; i sam spadam u ove prve) je u tome sto ti dajes pausalne ocene, dok ovi drugi ljudi komentarisu na osnovu konkrenih podataka. Ti ne mozes da navedes vise od dve pozitivne stvari za iphone, od kojih se samo jedna moze nazvati  "revolucionarnom" (ekran), ako vec treba koristiti te bombasticne izraze, a druga je dizajn (koji inace nema nikakve veze sa njegovih tehnickim mogucnostima). To je sve. S'druge strane ja mogu da ti navedem milion njegovih mana i nedostataka. Iz kolicine tvog gneva zakljucujem ili da nemas iphone, ili da ga imas ne duze od mesec dana, ili pak da imas izuzetno niske kriterijume kada je telefon u pitanju. Zanimljivo je i sto ti u potpisu stoji nokia... Smile
Ekran je najbitnija stvar kod ovakvih telefona  Smile,a ima i operativni sistem koji se meni jako svidja,osim toga imamo i appulo  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.