Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73629 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
SerbianFighter, o.k. je telefon za one koji vole promene i eksperimentisanje, ali ja govorim o onim fanaticima koji sve sto ima jabuku na masci hvale kao jedino vredno dok ni od toga ni onu peteljku ne koriste. Takvih je najvise i takvi su najglasniji!
Najvise je takvih i kada je Nokia ili SE ili HTC u pitanju...
Svaki telefon od njih je za one koji vole promene i eksperitmentisanje...
Inace, imam dosta apple proizvoda...
Ne bi ih nikad menjao za PC, ali imaju svoj kvalitet i vrednost.
Ovde kostaju nenormalno, ali to je opet problem ovog trzista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
StyleTap makes Palm OS apps running on iPhone/iPod Touch; Says it's an experimental prototype and you can't have it

StyleTap created an experimental build of the CrossPlatform Palm emulator for the iPhone/iPod Touch. At this stage, their idea is only to prove that's possible and I guess to tease the rest of us. There's a notice on their site saying this is NOT a product and you shouldn't ask for it, even if you want to be one of the beta testers. As I said, they just want to tease us… Anyway, here's the 2-minute long demo video featuring iPod Touch which runs Palm OS apps.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple iPhone 16GB u prodaji i kod nas:

cijena 850 evra

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Touch Pro
ima li igdje da se kupi iphone od 4gb moze i polovan
kolika je cijena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
HTC One X
Reklamiranje je zabranjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Touch Pro
pa moze li na pp neko da mi posalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Snes4iphone v1.0.0 Tested

ZodTTD has just released his snes4iphone v1.0.0, and the results are satisfactory to say the least. This emulator has certainly improved by leaps and bounds compared to its maiden outing, despite the fact that several gaming essentials such as missing in-game audio are still there to haunt the (cheap) player. Background music playback has been fixed though, and gameplay is said to be decent once frameskip is enabled. In addition, a cleverly implemented save system makes it a snap for you to continue where you left off while you attend to some important office e-mails.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Pisem ovo frustriran i iznenadjen fanatizmom onih koji brane ovaj telefon i samu firmu Apple, jer sam se licno uverio bar 100 puta do sada da svi iPhone koriste u 95% samo za odlaganje na stolovima radi poziranja, jer ni SMS mnogi istim ne pisu zbog nedostatka tastature vec koriste nokiju iz drugog dzepa kojom obavljaju i same razgovore.

Da Apple uvije gov*o u aluminijumsku foliju, spakuje u lepo pakovanje i to prodaje kao ekskluzivni specijalitet OPET ce se naci oni koji ce reci da je to remek delo poslasticarstva-becka skola istureno odeljenje.
U prvi plan bi izleteli strucnajci koji bi sa apetitom lizali i gutali to govno i preporucivali svima kao sivu ekskluzivu poput onih francuskih "mirisnih" sireva, tvrdeci da je taj smrad u stvari prefinjeni miris koji oni drugi windows users nikako ne mogu namirisati svojim nerazvijenim culima mirisa i ukusa i da za taj specijalitet vredi dati 200% vise para nego za neku normalnu svajcarsku mlecnu cokoladu.

Takav utisak sam ja stekao o svima koji po cenu zivota brane Apple i njegove proizvode i sve druge ubedjuju da je to bolje. Kao da se radi o zloj sekti, daleko bilo. Smile

bla, bla, bla...

"tvrdeci da je taj smrad u stvari prefinjeni miris koji oni drugi windows users nikako ne mogu namirisati svojim nerazvijenim culima mirisa i ukusa"

dobro tvrde, popravi "njuh"

Ogroman dio Windows korisnika su baustelci koji misle da znaju apsolutno sve posebno oni koji su poceli upotrebljavat komp. kad i vecina ostalih na planeti i nakon sto su saznali sto znaci CPU,RAM, HDD... umisljaju da su strucnjaci.

Tvrdnje tih windows strucnjaka su se uvijek pokazale kao teska glupost kad se prica o Mac-u ali bitno je da uzivaju u svojih 5 min. pljuvanja

To su isti strucnjaci koji su tvrdili da je pametnije uzet neko Nokia smece ako ne zbog iceg onda zbog softwarea Smile Ako netko misli da ce ijedan konkurent imat vise softwarea od Ipod-a/iPhone-a nakon sto izbace SDK taj je budala. O kvaliteti softwarea da i ne govorim.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 20:26:03 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Ako netko misli da ce ijedan konkurent imat vise softwarea od Ipod-a/iPhone-a nakon sto izbace SDK taj je budala. O kvaliteti softwarea da i ne govorim.

Ocigledno nisi upoznat sa softverom za Symbian i Windows Mobile.... Da jesi, ne bi napisao ovakvu glupost.

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Pisem ovo frustriran i iznenadjen fanatizmom onih koji brane ovaj telefon i samu firmu Apple, jer sam se licno uverio bar 100 puta do sada da svi iPhone koriste u 95% samo za odlaganje na stolovima radi poziranja, jer ni SMS mnogi istim ne pisu zbog nedostatka tastature vec koriste nokiju iz drugog dzepa kojom obavljaju i same razgovore.

Da Apple uvije gov*o u aluminijumsku foliju, spakuje u lepo pakovanje i to prodaje kao ekskluzivni specijalitet OPET ce se naci oni koji ce reci da je to remek delo poslasticarstva-becka skola istureno odeljenje.
U prvi plan bi izleteli strucnajci koji bi sa apetitom lizali i gutali to govno i preporucivali svima kao sivu ekskluzivu poput onih francuskih "mirisnih" sireva, tvrdeci da je taj smrad u stvari prefinjeni miris koji oni drugi windows users nikako ne mogu namirisati svojim nerazvijenim culima mirisa i ukusa i da za taj specijalitet vredi dati 200% vise para nego za neku normalnu svajcarsku mlecnu cokoladu.

Takav utisak sam ja stekao o svima koji po cenu zivota brane Apple i njegove proizvode i sve druge ubedjuju da je to bolje. Kao da se radi o zloj sekti, daleko bilo. Smile

bla, bla, bla...

"tvrdeci da je taj smrad u stvari prefinjeni miris koji oni drugi windows users nikako ne mogu namirisati svojim nerazvijenim culima mirisa i ukusa"

dobro tvrde, popravi "njuh"

Ogroman dio Windows korisnika su baustelci koji misle da znaju apsolutno sve posebno oni koji su poceli upotrebljavat komp. kad i vecina ostalih na planeti i nakon sto su saznali sto znaci CPU,RAM, HDD... umisljaju da su strucnjaci.

Tvrdnje tih windows strucnjaka su se uvijek pokazale kao teska glupost kad se prica o Mac-u ali bitno je da uzivaju u svojih 5 min. pljuvanja

To su isti strucnjaci koji su tvrdili da je pametnije uzet neko Nokia smece ako ne zbog iceg onda zbog softwarea Smile Ako netko misli da ce ijedan konkurent imat vise softwarea od Ipod-a/iPhone-a nakon sto izbace SDK taj je budala. O kvaliteti softwarea da i ne govorim.

alal vera,alal vera !

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.