Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73634 puta)
Svakodnevni prolaznik

Mess with the best die like the rest

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 265
Zastava Zeleznik-City
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple 
Evo recimo jedna korisna stvar, instaliras webserver na iphone i na njega nabacish neke dokumente i mozes da ih gledas offline iz safarija. Polazalo se odlicno za puskice Smile
U svakom slucaju iPhone ima vise korisnijih stvarai od svojih konkurenata iako zvanicno nemozes da instaliras nijednu aplikaciju. Sta li ce tek da nastane kada apple izbaci SDK i omoguci instaliranje softwarea na ne-jailbreakovane telefone...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
U svakom slucaju iPhone ima vise korisnijih stvarai od svojih konkurenata iako zvanicno nemozes da instaliras nijednu aplikaciju.
Smile Smiley 1 Nemoguce da je toliko tesko prodati iPhone da moras da prosipas ovakve besmislice?!? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Third-party app turns iPhone into a touchpad

Don't you just love the iPhone developer community? They keep pumping new apps without the official SDK and any support from Apple.

Today we spotted a new native application called Touchpad that — as you can assume for yourself — turns your iPhone into a wireless touchpad. Now you'll be able to control your PC's mouse using nothing but your shiny handset. Click, double-click, drag and even vertical scrolling is possible…
In order to start using Touchpad, your iPhone should be jailbroken and then:

* Start Installer.app, and go to Sources. Click "Edit", and then Add this repository: http://cnp.qlnk.net/
    * After the refresh, install Touchpad from the Utilities category.
    * You'll need to have VNC installed on your desktop.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
BBC iPlayer coming to iPhone soon; Flash to hit iPhone?

Europeans always get to have all the fun. Even with the iPhone, it seems. The BBC has announced that they will be launching their iPlayer streaming TV service for the iPhone in the next few weeks. Lucky Brits will be able to watch their favorite BBC TV shows on their iPhones via the coincidentally-named iPlayer service.

Now, iPlayer streams its television shows in Flash format, and the iPhone does not support Flash. So, what format will the iPhone-compatible iPlayer use? Will BBC re-encode their iPhone-bound streams in H.264 (like YouTube does for the YouTube application)? Or, will the iPhone finally support Flash?

Well, there have been rumblings about the iPhone finally getting Flash support in tandem with the iPhone SDK rollout. Apple is expected to drop the official iPhone SDK on us soon, so the prospect of getting Flash support and a Flash-based iPlayer is exciting. It's all speculation at this point, but GearLive has it on good sources that Apple will be bringing Flash to the iPhone in the near future.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Tether your iPhone to your Leopard machine - use iPhone EDGE data on your laptop

t may not be a fast data-connection, but your iPhone's EDGE data service can prove invaluable if you're stranded and in need of wireless data ASAP. Jonathan "NerveGas" Zdziarski has just released a new method to tether your iPhone to your Leopard computer (laptop). For the uninitiated, "tethering" your iPhone to your laptop allows you to share (connect) your iPhone's data connection - your laptop is essentially using your iPhone as a wireless modem. The new method should be more reliable than previous iPhone tethering solutions.

The solution requires that you jailbreak your iPhone, install SSH and BSD Subsystem packages, and use a Leopard computer. NerveGas has also ported BIND 9.4.2 for use on the iPhone to make this new tether method work on your laptop.

Keep reading for instructions on how to tether your iPhone's EDGE data connection to your laptop (from zdziarski.com). Oh, and you'll want to copy this file to your iPhone.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Go wide-angle with your iPhone camera

The iPhone might not be your best bet for capturing those scenic panoramas, but if you're left with no other choice (you know, maybe a DSLR or high-end point-and-shoot), then here's aiPhone wide angle lens covern option you may want to consider. Take a gander at this here wide-angle lens add-on for your iPhone's camera. It's not the prettiest solution, but it should get the job done.

Simply put the $11.99 (from USB Fever) lens-cover over the top of your iPhone and start snapping away with wide-angle glee. Look for it to ship on February 29th. That is, if you're willing to carry this penis-pump looking attachment ( Smile ) in your pocket.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Pisem ovo frustriran i iznenadjen fanatizmom onih koji brane ovaj telefon i samu firmu Apple, jer sam se licno uverio bar 100 puta do sada da svi iPhone koriste u 95% samo za odlaganje na stolovima radi poziranja, jer ni SMS mnogi istim ne pisu zbog nedostatka tastature vec koriste nokiju iz drugog dzepa kojom obavljaju i same razgovore.

Da Apple uvije gov*o u aluminijumsku foliju, spakuje u lepo pakovanje i to prodaje kao ekskluzivni specijalitet OPET ce se naci oni koji ce reci da je to remek delo poslasticarstva-becka skola istureno odeljenje.
U prvi plan bi izleteli strucnajci koji bi sa apetitom lizali i gutali to govno i preporucivali svima kao sivu ekskluzivu poput onih francuskih "mirisnih" sireva, tvrdeci da je taj smrad u stvari prefinjeni miris koji oni drugi windows users nikako ne mogu namirisati svojim nerazvijenim culima mirisa i ukusa i da za taj specijalitet vredi dati 200% vise para nego za neku normalnu svajcarsku mlecnu cokoladu.

Takav utisak sam ja stekao o svima koji po cenu zivota brane Apple i njegove proizvode i sve druge ubedjuju da je to bolje. Kao da se radi o zloj sekti, daleko bilo. Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2008, 10:51:55 od jogurtsasirom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
hihihi, ja bih rekao da ti ovo pises isfrustriran zato sto nemas love da ga kupis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pisem ovo frustriran i iznenadjen fanatizmom onih koji brane ovaj telefon i samu firmu Apple, jer sam se licno uverio bar 100 puta do sada da svi iPhone koriste u 95% samo za odlaganje na stolovima radi poziranja, jer ni SMS mnogi istim ne pisu zbog nedostatka tastature vec koriste nokiju iz drugog dzepa kojom obavljaju i same razgovore.
Ako ja sa ovolikim prstima bez problema kucam sms, onda te osobe imaju ozbiljan problem...
Telefon je, ako znas sta radis, daleko bolji nego sto ga hateri predstavljaju, a ujedno i losiji nego sto apple groopies kazu...
Kao neko ko i sad ima 4 telefona i imao je prakticno sve sto mu se svidelo, makar na par dana... mogu da kazem da je telefon odlican...
Mana je naravno cena, ali to je problem ovog trzista, a ne samog telefona..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
SerbianFighter, o.k. je telefon za one koji vole promene i eksperimentisanje, ali ja govorim o onim fanaticima koji sve sto ima jabuku na masci hvale kao jedino vredno dok ni od toga ni onu peteljku ne koriste. Takvih je najvise i takvi su najglasniji!
hihihi, ja bih rekao da ti ovo pises isfrustriran zato sto nemas love da ga kupis  Smile
Pa imao sam love da platim preko 600 evra N95, zasto mislis da nisam imao 270 evra za Apple iPhone ili jos manje za onaj sa 4GB pa cak i tih 500 evra kolio kosta kod nas sada kada se prodaje? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.