Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73762 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
"Pazi, Apple jeste ugradio Mac OS X u ovaj telefon, ali nema veze sa onim za Macove, nemoguce je prepravljati ga za telefon, morali su da ga pisu od nule, samo se naziv poklapa."
to ja i govorim, ali ima likova koji stvarno veruju da je to onaj "pravi" MacOS, samo malo osiromasen... Eeee kakva je to marketinska kampanja...
@zloglasni
nemoj da zakuvavas bre ponovo da ne dobijes ciglu u glavu  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Kako da ne, svi lazu, pa cak i taj Hello World nikada nije napisan, jer vas dvoje tako hocete,  Smile ja ne znam ko jednostavno ovde nece da vidi istinu.

Meni je dosadilo da se raspravljam vise, i ja smatram da iPhone ima ogromne propuste ali i dobriih stvari.

PS. ThePhilosopher ne moras bas javno da se ulizavas  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 13:56:38 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Niko se ne raspravlja, samo caskamo Smiley

Postoji naravno hello world, ja ne tvrdim suprotno, ali kao Widget Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Zato bolje nemojte zaključavati. Hej, možda se javi neki naš gastarbajter iz amerike pa kaže koju o ovom telefonU? Smile
alternativ-dred(ako se tako pishe nick) se neshto javio, koliko se secam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Znaci i dalje lazu. Hello World je napisan da bi se dokazala mogucnost instaliranja widgeta... ha, ha, ha.
Samo mi objasni zasto bi Apple lagao da na iPhone-u imaju OS kako kazu oni baziran na MacOS X, koji naravno da je prilagodjen radu na telefonu, kada bi mogli bez problema da kazu kao sto ti tvrdis, napravili smo nov OS za telefone kojeg smo pisali od nule i da ga hvale kao takvog?
Sta mislis kakvu korist imaju da lazu bez veze?
Ili je u pitanju to, da necija masta radi punom parom ovde?  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 15:11:41 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Znaci i dalje lazu.
Samo mi objasni zasto bi Apple lagao da na iPhone-u imaju OS kako kazu oni baziran na MacOS X, koji naravno da je prilagodjen radu na telefonu, kada bi mogli bez problema da kazu kao sto ti tvrdis, napravili smo nov OS za telefone kojeg smo pisali od nule i da ga hvale kao takvog?
Sta mislis kakvu korist imaju da lazu bez veze?
Ili je u pitanju to, da necija masta radi punom parom ovde?  Smile
1 ne ulizujem se nikome!!! pa i x3me i modove prozivam uvek kada mislim da nisu u pravu.
2 sto se tice x3me, covek se bavi programiranjem kao i ja, pa mu je malo jasnije sta je operativni sistem,sta su widgeti a ne tebi kojem je ispran mozak da MacOS X (sa originalne Mac masine) moze da pokrene telefon. mogu oni da pisu sta god hoce, ja sam ucio drugacije.
3 zasto lazu? zasto iko laze? sta kaze grupa Dream Theater - You can make a fortune in lies.
I windows ME su promovisali da je dobar ali je najgore prodavan OS... (citaj: djubre)
sto se mene tice - i ja sam zavrsio sa ovim topicom, samo ne volim da me maloumnici prozivaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
....iPhone-u imaju OS kako kazu oni baziran na MacOS X, koji naravno da je prilagodjen radu na telefonu,
Šta ti to znači "prilagodjen" radu na telefonu?!?

Možeš to nazvati kako hoćeš, ali to nije PC OS prebačen na mobilni, već operativni sistem pisan za mobilni telefon i Apple može da sere koliko hoće o "prilagodjavanju", ali onda neka prilagode i CorelDraw i sve ostale aplikacije koje rade na MAC PC-u i predstavljaju esenciju njegovog postojanja.
Valjda kapiraš da je to bilo smešno isto kao kada bi Bill Gates tvrdio da je njegov Windows pa bio 98/XP/Vista samo prilagodjen PDA ili PPC uredjaju! Smile
Sva sreća što su ovi iz Microsofta mnogo svetlosnih godina iznad Apple i po manirima, ponašanju i reklamiranju! Smile
... zasto bi Apple lagao ...
Da bi mogao da podvali i proda ovu konzervu šupljoglavcima koji veruju da je MAC OS najbolji na planeti, eto zato.
Isto kao i fora oko famoznih hakera i dekodiranja, naprednih funkcija budućnosti i sijaset drugih "laži" pa čak i onih imena kupaca koji su čekali ispred radnji!
Sve je to reklama i manipulacija. Kako ste bre naivni ljudi moji. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Jako mi je drago kada vidim takvu argumentaciju za decu uzrasta od 5 do 10 meseci  Smile
2 sto se tice x3me, covek se bavi programiranjem kao i ja, pa mu je malo jasnije sta je operativni sistem,sta su widgeti a ne tebi kojem je ispran mozak da MacOS X (sa originalne Mac masine) moze da pokrene telefon. mogu oni da pisu sta god hoce, ja sam ucio drugacije.
...samo ne volim da me maloumnici prozivaju.
Ako tako programiras kao sto si dokazao da razumes stvari ovde, onda bolje se zapitaj ko je , malouman. Ako si ti shvatio iz ove rasprave da moze MacOS X kako ti kazes "sa original Mac masine" da pokrene iPhone onda tebi svaka cast.
Programeri bi mogli ako nisu maloumni da objasne zasto nije moguce da se OS na telefonu bazira na MacOS X kada to moze recimo Linux?
Pa i MacOS  X je Unix OS.
Da bi mogao da podvali i proda ovu konzervu šupljoglavcima koji veruju da je MAC OS najbolji na planeti, eto zato.
Sve je to reklama i manipulacija. Kako ste bre naivni ljudi moji. Smile
Pa i nokia isto radi, podvaljuje šupljoglavcima koji misle da je Nokia najbolji telefon na svetu, jedno te isto samo se mane razlikuju.

PS. Ja se izvinjavam ostalim clanovima sto sam korstio recnik ovih kojima sam odgovorio. Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 15:17:39 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@matrix777, Iznesi neki argument, svoje mišljenje o tom telefonu kao što to svi ostali rade, daj neku korisnu informaciju nemoj se samo prepucavati - drži se dalje od toga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Ne moze neko da napise ni Hello World program, jer ne poseduje source iPhonenovog OS-a kako bi napravio kompajler za isti.

ima da se skine de oces ...

- ljudi, e ste gledali novu shpansku seriju "makerasi,hakeri i ajfon juzeri" ??? 

~Aka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.