Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73784 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@akai11, i za tebe važi: "iznesi neki argument, svoje mišljenje o tom telefonu kao što to svi ostali rade, daj neku korisnu informaciju nemoj se samo prepucavati - drži se dalje od toga".
Neću više dozvoljavati pojedincima da usled nedostataka argumenata za raspravu krenu u lična prozivanja i prepucavanja. Ako nemate šta pametno reći i komentarisati vezano za ovaj telefon, onda nemojte ni gostovati u ovoj temi.

U ovoj temi nadalje samo komentari vezani za uredjaj, svi ostali završavaju bez upozorenja u smeće!
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 20:17:53 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Ja sam lepo argumentovano govorio sve sa linkovima i dobio kao odgovor: "Lazu"
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 20:42:27 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
"Ishakovani" iPhone postaje neupotrebljiv?
Sreda, 26. septembar 2007. 19:10

Na Internetu se u poslednje vreme mogu pronaći mnogobrojna uputstva i softveri koji navode radoznale korsnike kako da otključaju iPhone i upotrebe neiskorišćene potencijale ovog telefona. Medjutim, najnovija vest iz kompanije "Apple" takve korisnike sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, "Apple" je saopštio da programi koji su se pojavili na Internetu, a koji otključavaju iPhone i time omogućuju njegovo korišćenje na drugim GSM mrežama, mogu nepovratno da oštete uredjaj.

Američka kompanija u saopštenju dalje navodi da će nakon izlaska novih softvera za nadogradnju njihovog telefona, otključani uredjaj najverovatnije prestati da radi i podseća da je "AT&T" jedini autorizovani provajder za iPhone.

"Ne radimo ništa namerno da bi onesposobili iPhone koji su otključani", izjavio je Fil Šiler, čelni čovek kompanije "Apple" za marketing.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
Apple iPhone bests Nokia N95, HTC Touch in usability study

Posted by Will on Tuesday, September 25th, 2007 at 1:00 pm under Apple, iPhone, HTC, Research, Nokia, Announcements

Apple iPhone goes against HTC Touch and Nokia N95 in usability testSo, there’s this Texas-based usability consulting firm called Perceptive Sciences. They just released the results of a test that put the Apple iPhone heads-up with the Nokia N95 and HTC Touch in a usability battle. The winner? Apple iPhone.

The results are sure to rile up the iPhone-haters out there, but the results speak for themselves.

Perceptive Sciences conducted the test with only 10 participants. The subjects had never used the iPhone, N95, or Touch and were asked to make a phone call, set the phone to vibrate, add a number to the contacts list, take a picture, and send an email. Scientists recorded how long it took to complete each task and ranked each trial with a score between 1 and 5.

The iPhone earned a score of 4.6, the HTC Touch nabbed a 3.6, while the Nokia N95 only got a 3.2. Testers were [typically] about twice as fast doing specific tasks on the iPhone, which is pretty remarkable,” said senior research scientist Tom Thornton.

It should be noted that the iPhone trumped the N95 in all categories except “functionality.” With GPS, 3G, and a 5megapixel camera, we’re not surprised.
link

ne znam da li je bilo ovo
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
što se tiče teksta štp sam postavio-verujem da je većina korisnika brže koristila iphone, ipak su druga dva pravi smartphone-ovi, mora malo da se izvežba rad na njima Smiley
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 22:04:38 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Amerikanci su toliko plašljiva nacija koja naseda na medijsku manipulaciju da je to strašno. Bolje rečeno, ceo svet naseda jer se danas svetom vlada putem medija(nekada - religije).
Da je puštena vest da Al-kaida stoji iza svih hakera i softvera koji su se pojavili za tu namenu verujem da niko živ ne bi smeo više da koristi iPhone van mreže "AT&T" ...

Izgleda da niko u svetu nije čuo za pojam "dekodiranje", jer da jeste, ne bi koristili reč "hakuje" ili šta već i tada bi znali da se time ne oštećuje fizički telefon pa čak ni softverski. Jedini ako to radi i Kurta i Murta i lemi pa odlemljuje komponente sa istog ... sve dok se koristi softverska metoda, nije ništa drugo do najobičnije poništavanje kodova ...

Čudi me da i dalje ovakve vesti cirkulišu svetom. Smile Smile Smile

Treba onda i Microsoft tj., primera radi lupam HTC ili QTEK da se pozovu na sl. primere i obelodane da korišćenje aplikacije "xdadev_all_unlock" koja "hakuje" i time osposobljava ove Windows uredjaje da rade na ostalim mrežama znatno oštećuje telefone i to nepovratno(kako navode iPhone stručnjaci). Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone 6
ne znam čemu ovakav test  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
ne znam čemu ovakav test  Smile
Komentar na post koji je postavio Mikele o plašenju korisnika sa strane Apple zbog hakovanih iPhone. U čemu je problem?!? Rekoh da je to najobičnija medijska manipulacija i reklama kroz svaki mogući vid oglašavanja i spominjanja iPhone pojma. Ljudi sve što čuju na TV gutaju zdravo za gotovo i verujem da bi i na primeru alkaide takodje naseli samo neko da to pusti kao vest...
što se tiče teksta štp sam postavio-verujem da je većina korisnika brže koristila iphone, ipak su druga dva pravi smartphone-ovi, mora malo da se izvežba rad na njima Smiley
Lukpot, tako se djubre izjednačava sa mainstream modelima. Kako bi uopšte mogli da ovaj sakati model nazovi telefona da ubacuju u istu korpu sa 10 svetlosnih godina daljim i boljim modelima kakvi su Windows Mobile PDA HTC ili N95 Symbian Nokia osim tako agresivnim reklamiranjem pa čak i banalnim uporedjivanjem i pozivanjem na "naučnike koji nešto kao testiraju i uporedjuju". Mora da tu bude ta "nota" ozbiljnosti, jeli.

Tako se može uporedjivati i Jugo sa Mercedesom i Ferarijem i verujem da bi većina onih koji nikada nisu seli u auto bolje savladala vožnju iz prve Jugom nego Ferarijem ili Merdžom, ali to ne znači da je ovaj bolji. Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 22:17:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone 6
Apple iPhone bests Nokia N95, HTC Touch in usability study

Posted by Will on Tuesday, September 25th, 2007 at 1:00 pm under Apple, iPhone, HTC, Research, Nokia, Announcements

Apple iPhone goes against HTC Touch and Nokia N95 in usability testSo, there’s this Texas-based usability consulting firm called Perceptive Sciences. They just released the results of a test that put the Apple iPhone heads-up with the Nokia N95 and HTC Touch in a usability battle. The winner? Apple iPhone.

The results are sure to rile up the iPhone-haters out there, but the results speak for themselves.

Perceptive Sciences conducted the test with only 10 participants. The subjects had never used the iPhone, N95, or Touch and were asked to make a phone call, set the phone to vibrate, add a number to the contacts list, take a picture, and send an email. Scientists recorded how long it took to complete each task and ranked each trial with a score between 1 and 5.

The iPhone earned a score of 4.6, the HTC Touch nabbed a 3.6, while the Nokia N95 only got a 3.2. Testers were [typically] about twice as fast doing specific tasks on the iPhone, which is pretty remarkable,” said senior research scientist Tom Thornton.

It should be noted that the iPhone trumped the N95 in all categories except “functionality.” With GPS, 3G, and a 5megapixel camera, we’re not surprised.
link

ne znam da li je bilo ovo

mislio sam na ovaj test  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
 Smile

P.S. i sam pojam "hakeri, hakovan" je vešto smišljen i objavljen iz Apple centra kako bi dao dozu ozbiljnosti njihovom iPhone modelu i svrastao ga u rang telefona sa operativnim sistemom koji je kompjuter u malom pa ga jeli hakuju razni hakeri i time ubedio kupce u vrlo moćan džepni uredjaj.

Da je kojim slučajem neko napisao "debrandiran, dekodiran, ..." niko na to ne bi gledao sa strahopoštovanjem i ne bi imalo efekta.

Opasni su ovi manipulatori iz Apple, no ko vidi ...
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 22:28:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.