Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 73281 puta)
Clan u razvoju

You'l never walk alone

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
SonyEricsson w200
pa znam da nece ovde biti 200 dolara jer smo mi lopovo koji gledaju da ti ukradu iz oka kad bi mogli...ali u americi, zasto da ne..200 dolara je njima nista,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
uf uf,al ste mrsili o djubretu dok sam bio odsutan ... Smile
ne kapiram o cemu tu toliko ima da se pise,kad je ovo najvece sranje na svetu  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

You'l never walk alone

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w200
po cemu je sranje? po funkcijama?? pa i neka je, ne treba svakome simbyan ultra mega  giga-uuukuvam rucak i peglam telefon! ako neko zeli da ga ima samo zbog izgleda, a plus sto i nije mnogo skup, zasto da ga nema... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
Upravo tako, iPhone nudi ono sto vecina korisnika trazi od mobilnog telefona, ja recimo ne bih bio zadovoljan, ali vecina ljudi bi bili odusevljeni. Ja bih ga rado posedovao kao drugi telefon.

uf uf,al ste mrsili o djubretu dok sam bio odsutan ... Smile
Vidis  sta se desava kada skitas  Smile

ne kapiram o cemu tu toliko ima da se pise,kad je ovo najvece sranje na svetu  Smile
Cudno da  korististi MacOS X
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Pa vecina korisnika korisnika trazi od telefona da bude telefon! Ja iskreno nebi uzeo ovo cudo i da kosta 100.dolara,ne zato sto mi se izgled nesvidja(svidja mi se),ne zato sto nije smartphone(nije ni java,ne podrzav cak ni javu?!),vec ga nebi pazario zato sto mu nedostaju opcije koje su standardne za mobilne telefone vec godinama(sms je marginalizovan,mms cak i nepostoji,nemozes da ubacis melodiju po svom izboru...)!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N90
... iPhone nudi ono sto vecina korisnika trazi od mobilnog telefona,.........
Pih, pa onda svi traze samo mogucnost da mogu pipati ekran i pokretati aplikacije i to ih pali i naravno halabuka oko celokupnog marketinga.
To sa pokretanjem dodirom mogu i Motorole i SonyEricsson modeli i svi Windows Mobile PDA i PPC uredjaji pa onda PalmOS uredjaji takodje i tako dalje, i td. i ne vidim nekog preteranog odusevljenja time sto mogu da pipkaju po ekranu posle toliko modela do sada.
...ne treba svakome simbyan ultra mega  giga-uuukuvam rucak i peglam telefon
Sad kontra? Bas je ovaj iPhone reklamiran kao uredjaj koji donosi tehnologije buducnosti, a sada fora ne trebaju nam vec je prica oko izgleda?

Da li bi vam se dopao izgled da kojim slucajem na njemu pise Siemens, ajd budite fer pa odgovorite?
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 01:39:52 od floramare »
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
To sa pokretanjem dodirom mogu i Motorole i SonyEricsson modeli i svi Windows Mobile PDA i PPC uredjaji pa onda PalmOS uredjaji takodje i tako dalje, i td. i ne vidim nekog preteranog odusevljenja time sto mogu da pipkaju po ekranu posle toliko modela do sada.
Ne mogu to ostali, jer iPhone ima "multi touch screen" koji ostali nemaju, i touch screen na iPhone je odradjen za razliku od ostalih da moze da se koristi BEZ olovke (stilo).
A sta traze ljudi je upravo to, jednostavnost koriscenja, lep dizajn, inovativnost i kvalitetnu muziku, uostalom uspeh ovog telefona na trziste govori sve, pa i N95 vecina kupuje zbog reklame i $urcenja. Smiley
Od kada su ubacili kameru u telefon ljudi traze da gledaju slike na telefonu a sto se toga tice iPhone barata sa slikama tako da mu nijedan nije ravan.
Svaki prosecan korisnik kada uzme u ruke iPhone i vidi tako lep meni sa svim tim efektima i nimalo koplikovan za koriscenje ostace odusevljen, sta tu nije jasno?
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 08:46:55 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
iPhone barata sa slikama tako da mu nijedan nije ravan.

Ovo mu je velika prednost  Smile. Nisam znao da to može. Sad ću sigurno da ga kupim  Smile.

A i korišćenje je stvarno mnogo jdnostavno. Ne znaš dal je SMS stigo drugoj strani, to može da bude veoma korisno. Takođe nema više smaranja sa MMS-ovima, ionako nikakva korist od njih, svaka čast Appleu što se setili da ga izbace. Meni je vrh, nikad lepši nisam video, jeste malo šupljikav, nema baš puno toga da se smesti, ali opet je veoma lep. Ne moram da čepim prste da do'vatim sve stavke na tom multi touch screenu, što je za svaku pohvalu Smile. Telefon nudi zaista vrhunski muzički doživljaj, jes da zvoni stalno "Apple Tune", ali to nije problem, to može jednostavno da se promeni, kao i sve drugo na telefonu, ali mene jednostavno mrzi da pritisnem dva tri puta na multi touch screenu da vidim gde se to nalazi, ali sigurno je jednostavno doći do toga. Može se ubaciti mnogo pesama, nisu mnogo skupe, uvek ima neki popust na iTunesu. A i OS je vrh - multitasking je na nivou - ladno može da bude u isto vreme pokrenut OS i još jedan program, što je za svaku pohvalu.

Sve u svemu, ovo će sigurno biti moj sledeći telefon, čim ga MTS bude ponudio uz neku BEL 10000 tarifu  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
Pa pogledaj malo na youtube kako otvara slike, i kako ih rotira, i nacin na koji mozes da zumiras pa se onda javi da nam kazes koji telefon moze to.
Sto se tice muzike vidim iPod radi po istom sistemu i koriste ga ljudi bez problema masovno jer mozes da ubacis pesme i besplatno ako se snadjes.
Ako cemo legalno onda se ne isplati ni symbian ni WM jer vecina pravih aplikacija se placa, a u stvari kod nas niko ih ne placa....
Drago mi je da su svi ti ljudi koji su videli i kupili iPhone budale a mi koji nismo ga ni pipnuli mnogo smo pametni.
Svakome kome se ne svidja cackanje i podesavanje WM i Symbian, iPhone je za preporuku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Brate, ajde mani da mu hvalis izgled i gledaj na njega malo kao telefon. Pa nema MMS, sto imaju telefoni od 50 EUR, nema delivery report, sto imaju telefoni od 20 EUR, a o ostalim funkcijama da ne pricamo, i kako onda sa njegovom cenom od preko 300 evra + ugovor sa nekim provajderom moze nekome da se isplati. Ljudi u Americi lude za njim jer je Apple njihov brend i reklamnim kampanjama ispiraju mozak ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.